O-HO-nál vagyok és még mindig az OI troll ágyúját használom, mindegyik japán oi tanknál (6-7- 2000 wn8 feletti értéket elérve vele. Mocskosul szeretem a HE lövedéket. Amikor a kicsi amcsi T-34 azt hiszi, hogy majd a tornya megvédi hull downban, és te beleküldesz 450 sebzést, az megfizethetetlen
Egyszerűen egyébként totál tanácstalan vagyok, hogy mit csinálok rosszul. Mások bőven 1k feletti sebzéseket csinálok. Én 300-600-nál szinte soha nem tudok többet. Ha elöl vagyok meghalok, ha hátul, akkor mindenkit kilőnek előlem. Egy-két találat egy meccsen szánalmasan gyenge. És akkor még nem is említettem, sokszor fantom tankok lövöldöznek rám, és hiába lőnek, nem tudom spotolni őket.
Andrej!
Javaslom a következő
oldal
elolvasását.
Ennek tudatába nem lesz kevesebb a fantom tank a csatáidba. De legalább tudni fogod, hogy merre felé érdemes menni. Még ha nem is kerülheted el sorsod…
Tegnap Panther-rel kerültem Top tier-be. Túloldalon egy Tiger volt a párom és ezen kívül 7-es tier-ben csak egy-egy Comet volt a két oldalon. (Jól kiszúrt velünk az MM. négy sniper-t bedobni Top tier-ként egy csatába.) Gondoltam kimegyek a mezőre sniper-kedni. Mire kétszer meglőttek a nyílt mezőről, úgy hogy az ellenfél nem spotolódot, és elvesztettem az életerőm közel felét/harmadát. (Tulajdonképpen ellen sniperre leltem.) Gondoltam buktam a csatát. Top tier vagyok, nyílt terepen meglőnek, náluk a Tiger mindenkit kilő a városban. De mivel a mezőn szétszedtek, el kellett mentem a városba osztani az áldást. (Erre mondjuk a 135 sebzés nem a legtökéletesebb… ha nincs más: Szegény ember vízzel főz.) Szerencsére a többiek tették a dolgukat így kipucoltuk a várost (tier-emhez képes keveset segítettem {akarom mondani többet kaptam, mint amennyit adtam.}). A végén már csak a Tiger maradt, viszont a városba nem volt senki. Ekkor eset le, hogy a Tiger volt az ellen snieper-em. (Mondjuk, ha figyelmesebb vagyok rájöhettem volna, hogy ő lövöldöz nyílt terepről, mert a két találata ~500 Hp-ba került, másnak meg nem volt 88 ágyúja, ami 240 körül sebez.) Ha bejön a városba, szét sniper-kedhettem volna a csatát. Így viszont, hogy kint maradt teljesen ellehetetlenítette a játékomat. Igaz a végén mi nyertünk. De a "Nagy tier"-ű snieper-ek miatt a -1 tiren mulott a játék…
Last edit: 9 éve 5 hónapja by hadtjuk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Andrej72
A japán nehéz tankokra milyen skillek a legjobbak? Most mindenkin megy a javítás, ha ezt kihúztam, akkor a parancsnoknál cserélem 6. érzékre, és a javítás megy a 2. sorba. A többieknél viszont mi érdemes tenni? Köszi a segítséget előre is.
Én O-Iexp-en a BIA kihúzásával kezdtem, most tanulják a javítást. ( Az O-I vonal pont az, amit viszonylag ritkán láncolnak: baromi mennyiségű sebpontja lehet a lánc modulnak, meg hát amúgy se szereti mutogatni az ember ennek a vasnak az oldalát.
Fantom tank: na az nincs...
Az van viszont, hogy egy jó látótávolságú ÉS jó álcájú tank láthatja az O-Iexp-et, és hiába van az O-I exp-nak is 350 méter látótávja, ő viszont nem lát ja a másik tankot annak az álcája miatt.
Szóval ha a látótáv határáról lődözök O-I vonal tankjaira light tankkal vagy jól álcázott TD-vel (bokor mögül 15 méterrel állva lődöz ugye ilyenre az ember..) akkor lehet hogy nem fog meglátni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Andrej72
A BiA tulajdonképpen milyen pluszt ad? Úgy is működik, ha a parancsnaoknak 6. érzéke van, és csak a másik ötnek van BiA? Vagy csak ha mind a hatnak van BiA?
+5% a skillekhez (látótáv, újratöltés, szűkülés... stb.)
A BIA/Vasnővérek százalékát „furcsán” számítja a WG. Bár kiírásba ez 5% ként jelenik meg a személyes adatoknál, de a valóságban 2% körül van hatása. Ezt ép a héten beszéltük a fiammal, mert nekem ugyan arra a tankra még nincs meg a BIA-m, míg őneki igen, és körülbelül ennyi töltésidőben az eltérés.
A BIA/Vasnővérek százalék értéke megegyezik a ventilátoréval. Az is elméletileg 5 %. Gyakorlatilag meg…
Mókás jószág ez az OI. Most vettem meg rá a 15 cm-es tarackot, de még nem próbáltam ki. A 10 cm-es ágyúval toltam egy VK-ba lőszerrekesz robbanást, 852 HP-t.
Mókás jószág ez az OI. Most vettem meg rá a 15 cm-es tarackot, de még nem próbáltam ki. A 10 cm-es ágyúval toltam egy VK-ba lőszerrekesz robbanást, 852 HP-t.
Én még T49-nél figyeltem meg, hogy a német tankok teljesen másképp fogják fel a robbanó lövedékeket, mint más nemzeteké. Gyakorta - szinte maximum sebzés megy beléjük, pedig az átütésnél magasabb értékű, döntött lemezt kapsz telibe. Lehet az egyenes lemezsíkok miatt... nem tudom. De T49-el is tornyon át egylövésezhetőek voltak a 800 hp-s párducok.
Amerikai, orosz, francia tankoknál ilyenre esély sem volt, sőt, volt amikor a 1390 lánccal levette a lövedéket és csak 150 hp-t szenvedett el.
Az OI troll ágyúja a hetes és nyolcas tankokon is meglesz, utóbbinál már 15 sec alatti töltésidővel Pontos, szokj hozzá, szeretni fogod.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...