Jelenleg 135 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 14 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Japán harckocsik

9 éve 11 hónapja #150574 Írta: MrWolfiee
Megválaszolva: MrWolfiee
Én tier 6-ig kihúztam, nagyrészt szabad xp-ből, de hamar rájöttem, hogy ez az ág elég szar.... Overlordon a tier 10-es japánnak IS-7-el szétlőttem a torony frontját AP-val, ő meg át sem ütött egyszer se. De ez kb. az egész ágra igaz, a tornya mindegyiknek elég sebezhető, bár E25-el valamelyikkel, amivel találkozni szoktam (nem tudom most hirtelen hányas tier.... talán 8, vagy 7) meg szoktam küzdeni, de golddal, vagy egy laza kis flankeléssel ez megoldható elég könnyen. Csak frontból vannak problémák itt is... Ha egy E25, vagy egy alacsonyabb med/light beáll mellé, akkor le sem tudja vinni az ágyúját, hogy sebezzen, bármelyik ilyen tank megeszi bekapott sebzés nélkül.

Nekem elment a kedvem tőle...... tier 6 is egy kalap szar volt, a többi meg ahogy láttam a meccsekben még nagyobb.

Részemről bánom, hogy azt a szabad xp-t nem a med ágra fordítottam inkább....

Mindezt úgy mondom, hogy imádom a heavyket.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 11 hónapja #150674 Írta: Kovacs
Megválaszolva: Kovacs

Nah, most hogy alaposan kiteszteltem a T5-T6-ot a véleményem a következő (csak Pub gamere vonatkozik):

T5- O-I Exp.
- az ágyú brutális, 8.2 alatt tölt 300-at sebez, jól is szűkül
- a tank páncélja nem túl jó, de nem is mondanám rossznak, álljunk vele gyémántban, úgy 110 penig kb. megfogja a lövéseket
- meglepően mobil, mert "viszonylag" könnyű
- szerintem jelenleg a legjobb heavy a szintjén

T6- O-I
- van az ideális állapot, amikor: top tier, nincs arty és kicsi a pálya (pl. Himmelsdorf) ekkor kifejezetten OP
- minden egyéb esetben golyófogó, mert az alábbi széria alatt volt időm kipróbálni (mindig volt arty): prohorovka, Malinovka, Murovanka, 2x Sand River, Windstorm gyakorlatilag 3x a 6-ból sebzés nélkül meghaltam, mert az artyk agyonlőttek (Malinovkán nem bírtam kijönni a kezdőkörből, az első szikla környékén haltam meg)
- nem tud mozogni, akinek van MAUS na kb. azt kell elképzelni
- nem fordul és a tornya sem forog
- nem lehet vele sidescrapelni
- T6-on felül a páncél nem nagyon fog meg semmit, mert 90fokban áll
- arty magnet
- nem tud SEHONNAN visszavonulni, tehát peekaboora szar
- a troll ágyú a szokásos randomot hozza, vágtam ki 800 HP-ról ellenfelet de 120-at is sebeztem vele, 22 sec töltésért cserébe
- a normál 175 penes ágyú nem rossz, 9,3 alatt tölt, de pontatlan
- én akkor döntöttem el, hogy nem játszom vele, mikor WIndstormon, a híd
túloldaláról lövő Tiger P-t nem tudtam spotolni csak két lövés után (-500 HP)

A T7-re biztosan nem megyek tovább, mert nem látom értelmét

A motort kihúztad?Anélkül tényleg nagyon csiga az O-I.A T7-es meg már gyorsabb valamivel,kb. pont annyira gyors hogy odaérj ahova kell.

Annyira lassú volt, hogy azt hittem, elfelejetettem feltenni rá, de aztán megnéztem és nem, ez ennyit tud:D

Az ötöstől ugyanaz a top motor végig, nem?

9 éve 11 hónapja #150675 Írta: lemur_catta
Megválaszolva: lemur_catta

Egyetlen előnye talán csak az a semmivel nem cserélhető érzés, amikor meglátja valami noob és barnul a gatya, goldra nem futja, mozdulni nem mer, csak küzd és lövi a lepattanókat egymás után...

A 6-os O-I-val top tier-ként Widepark-on beálltam a boltíves híd alá, mondjuk éppen befértem, nem lógtam ki alóla, arty-val nem tudtak lőni, csak előröl lődöztek számolatlanul, volt, hogy 3-an egyszerre, de nem tudtak kárt tenni bennem, én meg sorban végeztem ki őket, utána néztem az összesítést, egy T-34-85 15-öt, egy T-34 meg 19 lepattanót lőtt rám. Elég kezdők lehettek, hogy nem jöttek rá, hogy előröl nem tudnak megsebezni.

9 éve 11 hónapja #150681 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

Nah, most hogy alaposan kiteszteltem a T5-T6-ot a véleményem a következő (csak Pub gamere vonatkozik):

T5- O-I Exp.
- az ágyú brutális, 8.2 alatt tölt 300-at sebez, jól is szűkül
- a tank páncélja nem túl jó, de nem is mondanám rossznak, álljunk vele gyémántban, úgy 110 penig kb. megfogja a lövéseket
- meglepően mobil, mert "viszonylag" könnyű
- szerintem jelenleg a legjobb heavy a szintjén

T6- O-I
- van az ideális állapot, amikor: top tier, nincs arty és kicsi a pálya (pl. Himmelsdorf) ekkor kifejezetten OP
- minden egyéb esetben golyófogó, mert az alábbi széria alatt volt időm kipróbálni (mindig volt arty): prohorovka, Malinovka, Murovanka, 2x Sand River, Windstorm gyakorlatilag 3x a 6-ból sebzés nélkül meghaltam, mert az artyk agyonlőttek (Malinovkán nem bírtam kijönni a kezdőkörből, az első szikla környékén haltam meg)
- nem tud mozogni, akinek van MAUS na kb. azt kell elképzelni
- nem fordul és a tornya sem forog
- nem lehet vele sidescrapelni
- T6-on felül a páncél nem nagyon fog meg semmit, mert 90fokban áll
- arty magnet
- nem tud SEHONNAN visszavonulni, tehát peekaboora szar
- a troll ágyú a szokásos randomot hozza, vágtam ki 800 HP-ról ellenfelet de 120-at is sebeztem vele, 22 sec töltésért cserébe
- a normál 175 penes ágyú nem rossz, 9,3 alatt tölt, de pontatlan
- én akkor döntöttem el, hogy nem játszom vele, mikor WIndstormon, a híd
túloldaláról lövő Tiger P-t nem tudtam spotolni csak két lövés után (-500 HP)

A T7-re biztosan nem megyek tovább, mert nem látom értelmét

A motort kihúztad?Anélkül tényleg nagyon csiga az O-I.A T7-es meg már gyorsabb valamivel,kb. pont annyira gyors hogy odaérj ahova kell.

Annyira lassú volt, hogy azt hittem, elfelejetettem feltenni rá, de aztán megnéztem és nem, ez ennyit tud:D

Az ötöstől ugyanaz a top motor végig, nem?

igen

9 éve 11 hónapja #150682 Írta: viktor9421
a tier 6 tankot is be lehet ütni szemből, kb 165mm átütéstől már lehet rá számítani, de a gold mindig elintézi őket, ha nem látom az oldalát akkor töltöm rá az aranyat, aztán lövöm amíg mozog

kb a többinél is ez a megoldás, lődd az oldalát, ha nem lehet akkor szemből gold a lapos felületre

tier 9 10-nél pedig ha forgatja a testet akkor van a frontján egy 45 fokban álló rész amit ha forgat akkor 90 fokban lehet lőni

9 éve 11 hónapja #150687 Írta: Kovacs

a tier 6 tankot is be lehet ütni szemből, kb 165mm átütéstől már lehet rá számítani, de a gold mindig elintézi őket, ha nem látom az oldalát akkor töltöm rá az aranyat, aztán lövöm amíg mozog

kb a többinél is ez a megoldás, lődd az oldalát, ha nem lehet akkor szemből gold a lapos felületre

tier 9 10-nél pedig ha forgatja a testet akkor van a frontján egy 45 fokban álló rész amit ha forgat akkor 90 fokban lehet lőni

Megoldás az O-I-ra.

Mellékletek:

9 éve 11 hónapja #150695 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Kovacs: ugyanaz, csak éppen az egyik 150 tonna, na az nem tud megmozdulni, az 5-össel mentem 40-el is kis segítséggel, míg a T6-ossal Karelián át akartam menni a középső dombon mert elfogytak az ellenfelek ez kb 2 perc volt, de TÉNYLEG, 120 másodperc....Baszki...

9 éve 11 hónapja #150704 Írta: SharpAngel
Megválaszolva: SharpAngel
Én nem tudom milyen csillagok alatt használjátok ezeket a tankokat :D
Tier 5 jó volt páncél kivételével.A hatosban azonos szinten kilehet állni vele a semmi közepébe ráér a derp gun szűkülni ha nem top tier meg buksit használva is nagyonis használható.Nekem nagyon bejött.Szerintem talán 2x volt olyan hogy sebzés nélkül kiszedtek.Tüzérrel pedig csak és kizárólag a szutyok fv304 okozott fejfájást.

Nézd azt hogy a kv2 egy rendkívül fun tank.
Namost..ez kap páncélt.Sokkal jobb ágyú kezelést.Jobb töltény statokat.Több hp-t nagyobb látótávot jobb torony forgást stb...
A kv2-t mégis op tanknak gondolják.Ha meg a t150-hez hasonlítjuk ami sokak szerint a legjobb tier6 nehéz kap egy nagyobb átütésű ágyút ami szintén 300-at sebez és hasonló páncélzatot.
A hetes o-ni nemrég lett meg... lemerült a billentyűzetem és félve a háttértámogatástól egy tigris és egy tigris 2 nem bírt mit kezdeni vele.Végül megjelent egy amx 50 120 ami kitárazott a frontomba gondolán szutyok tier7 ugyanmár és 4ből kettőt pattintott egyet megevett a lánc egy vitt be csak.
Van sok gyengéje ennek a vonalnak de hatalmas fun faktora van mindnek.

9 éve 11 hónapja #150709 Írta: Jackal_hun

Én nem tudom milyen csillagok alatt használjátok ezeket a tankokat :D
Tier 5 jó volt páncél kivételével.A hatosban azonos szinten kilehet állni vele a semmi közepébe ráér a derp gun szűkülni ha nem top tier meg buksit használva is nagyonis használható.Nekem nagyon bejött.Szerintem talán 2x volt olyan hogy sebzés nélkül kiszedtek.Tüzérrel pedig csak és kizárólag a szutyok fv304 okozott fejfájást.

Nézd azt hogy a kv2 egy rendkívül fun tank.
Namost..ez kap páncélt.Sokkal jobb ágyú kezelést.Jobb töltény statokat.Több hp-t nagyobb látótávot jobb torony forgást stb...
A kv2-t mégis op tanknak gondolják.Ha meg a t150-hez hasonlítjuk ami sokak szerint a legjobb tier6 nehéz kap egy nagyobb átütésű ágyút ami szintén 300-at sebez és hasonló páncélzatot.
A hetes o-ni nemrég lett meg... lemerült a billentyűzetem és félve a háttértámogatástól egy tigris és egy tigris 2 nem bírt mit kezdeni vele.Végül megjelent egy amx 50 120 ami kitárazott a frontomba gondolán szutyok tier7 ugyanmár és 4ből kettőt pattintott egyet megevett a lánc egy vitt be csak.
Van sok gyengéje ennek a vonalnak de hatalmas fun faktora van mindnek.

Ki szerint op a KV2?:D Mert az tuti nem játszott még más tankkal:D

Az O-I tank :
- nem lát, őt mindenki látja
- vagy talál vagy nem
- neked a meccseiden nincsen arty? Engem rendszeresen kinyírnak a mező jellegű pályákon, anélkül hogy bármit tudnék ellenük tenni, már pedig van néhány ilyen pálya:D
- az ágyú rohadt lassan tölt, most vagy tolod a full HEAT-et, vagy bekalkulálod, hogy vagy 900 vagy 100 a sebzés
- sehova nem ér oda a tank, vagyis nem lehet vele a csatákat befolyásolni
- nincs sidescrape

Félve a háttértámogatástól, tehát nem tőled. PL. én sem mennék ki egy ISU 152 elé, ha egy O-NI áll előtte, de nem az O-NI miatt

Szerintem próbáljuk ki, lepattan-e az AMX 50B-m az O-NI-dról gyakorlóban, ugyan az az ágyú mint az 50-120-on, de mivel tele van sík felülettel, ami 175 mm, nem hinném hogy a 258 mm-es ágyú lepattan, szerintem csak balfasz volt az 50-120 vagy peches

200-210 közötti effektív, szóval erről azért ritkán pattan egy AMX 50-120 :D
Mellékletek:

9 éve 11 hónapja #150714 Írta: szzsolti
Megválaszolva: szzsolti
Az 5-s teljesen jó volt a 6-s meg nekem nagyon bejött pláne a troll löveggel.
80 pár csata után kaptam egy baltát is a csőre.
De nekem a kv2 is bejön vagy a Su-152 is .
Nem kell mindig rohanni :D
SU-101 td-be sebeztem vele 928-t,asszem ez volt a legnagyobb.

9 éve 11 hónapja #150721 Írta: SharpAngel
Kv2?Rengeteg ember szerint :)
Amx 50 120 257mm átütés... +/-25% és ultra szar szórás.Befordítva a front felül 240mm plussz... jóhogy nem a seggéről küldesz screen shotot XD Ha szerencsével is de kibírta.Előtte azért a 203mm és a 225mm átütéses tankokat stabilan bírta :D Rögtön torkon harapsz :D
Te eltökélted hogy ez egy szar tank nem tudok vele mit kezdeni.Nehogy már egy pofátlan tigrissel hasonlítsd már a látó távot XD tiger h és tiger p 380m látótáv ezmeg 370 :D na :) 370m az sehol se szar tier 6-ban.PL kínai felderítő 380 és 390m (59-16 és type64)
Ahogy az előttem szóló is írta nem kell mindig rohanni.Nem azt írtam hogy nincs arty... sőt... csak azt hogy ha van fv akkor könnyen a napi xp pinata lehetsz számára.

9 éve 11 hónapja #150722 Írta: Kovacs

Amx 50 120 257mm átütés... +/-25% és ultra szar szórás.Befordítva a front felül 240mm plussz... jóhogy nem a seggéről küldesz screen shotot XD Ha szerencsével is de kibírta.Előtte azért a 203mm és a 225mm átütéses tankokat stabilan bírta :D Rögtön torkon harapsz :D
Te eltökélted hogy ez egy szar tank nem tudok vele mit kezdeni.Nehogy már egy pofátlan tigrissel hasonlítsd már a látó távot XD tiger h és tiger p 380m látótáv ezmeg 370 :D na :) 370m az sehol se szar tier 6-ban.PL kínai felderítő 380 és 390m (59-16 és type64)
Ahogy az előttem szóló is írta nem kell mindig rohanni.Nem azt írtam hogy nincs arty... sőt... csak azt hogy ha van fv akkor könnyen a napi xp pinata lehetsz számára.

A KV-2 egyáltalán nem OP, csak fun.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

9 éve 11 hónapja #150723 Írta: SharpAngel
Előtte énis azzal kezdtem :D

9 éve 11 hónapja #150725 Írta: viktor9421

nem a látótávja a szar, csak az álcája

9 éve 11 hónapja - 9 éve 11 hónapja #150728 Írta: Jackal_hun
Angel: nem arról van szó, hogy szar-e, hanem hogy beleillik a metába.

Persze, én is tudok olyan helyet találni a chafeen amiről le fog pattanni, mert 83 fokban lövöm rá, és 45 mm-lesz na akkor ott pattan, de azért azt ne állítsuk, hogy ez a jellemző (1000 az 1.-hez).

Meg fogsz lepődni, de a spotolás nem csak abból áll, hogy TE milyen messzire látsz...Az is bőven elég, ha neked nincsen camod, mert akkor téged mindenki lát. Mi történik ha egy gigantikus 150 tonnás monstrumot látnak? Elkezdi lőni az arty.

Ahol viszont szerintem a T6-osnak van létjogosultsága, na az a 6-os SH. Persze a kérdés az, hogy mennyi goldot lőnek el rá:D

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 21 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 52 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.