még azért szoknom kell azt a huszonvalahánysecces töltési időt xD
mondjuk azért remélem fognak kezdeni valamit a mini sárga tigrissel, mert az oihoz képest egy híg almalé... (még az 5ös experimentalt se tudom átlőni szemből vele)
Tegnap előtt este gyakorlóban próbáltuk az O-I-t, Type 64 és Cromwell ellen.
A tornyát SEM lőtte be a light és med minden lövéssel, 3-ból 2 pattant, még arannyal is.
Ellenberger 1-1 troll ágyús lövés volt a Type és egy a Cromwell is
Egyre gyakrabban találkozom velük 6-os SH-ban, 3 darabbal persze, és ezek a csapatok ráadásul kék illetve lila játékosokból állnak, azaz nem kezdők.
Nálunk is kértem a srácokat, hogy legalább 3-4 ember húzza ki ezt a hegyomlást.
Mi is találkoztunk eggyel Lakevillen. Bement középre. Tudod, mi történt? Előbb kipucoltuk a várost (fölényben voltunk), utána a kis völgyet (szintén fölényben), majd három irányból szétszedtük. 1 járművet vesztettünk összesen.
Tegnap előtt este gyakorlóban próbáltuk az O-I-t, Type 64 és Cromwell ellen.
A tornyát SEM lőtte be a light és med minden lövéssel, 3-ból 2 pattant, még arannyal is.
Ellenberger 1-1 troll ágyús lövés volt a Type és egy a Cromwell is
Egyre gyakrabban találkozom velük 6-os SH-ban, 3 darabbal persze, és ezek a csapatok ráadásul kék illetve lila játékosokból állnak, azaz nem kezdők.
Nálunk is kértem a srácokat, hogy legalább 3-4 ember húzza ki ezt a hegyomlást.
Mi is találkoztunk eggyel Lakevillen. Bement középre. Tudod, mi történt? Előbb kipucoltuk a várost (fölényben voltunk), utána a kis völgyet (szintén fölényben), majd három irányból szétszedtük. 1 járművet vesztettünk összesen.
Szokásos taktika: kiszedni a szemeit, utána vége.
Tegnapi nap 3-mat nyírtam ki Pubban, ahogy meglátom, tolom rá a goldot és kész, ő meg még csak nem is látott, olyan messziről lőttem rá.
Nem rossz módszer, valóban kicsit vakond a picike (O-I), de ha felvillansz akkor könnyen a valhallában folytatod a menetet...
Azért ne túlozz. Ülök a kis t-150-ben. Velem szembe jön (nem vicc és nem túlzás!) t-150, vmi t4 vagy t5 med, oi és kv-2. Kiszedem a kv-2, a medet, a t-150-t, és az oi-t is sebzem, mire kiszedett. Erre mit ír az oi a csetbe: hogy ő hűűű de f@sza gyerek, hogy kiszedett. Igen b+ 1v4 szituban őszinte elismerés. Akkor meglett a hp 3x pattintásos küldi (ugye 2k+ sebzés is kell, vhogy 2,5-t sebeztem), és a slusszpoén: vesztettünk...
Szóval egyáltalán nem op, a t-150 1v1-ben úgy eszi meg, ahogy akarja.
Nem rossz módszer, valóban kicsit vakond a picike (O-I), de ha felvillansz akkor könnyen a valhallában folytatod a menetet...
Azért ne túlozz. Ülök a kis t-150-ben. Velem szembe jön (nem vicc és nem túlzás!) t-150, vmi t4 vagy t5 med, oi és kv-2. Kiszedem a kv-2, a medet, a t-150-t, és az oi-t is sebzem, mire kiszedett. Erre mit ír az oi a csetbe: hogy ő hűűű de f@sza gyerek, hogy kiszedett. Igen b+ 1v4 szituban őszinte elismerés. Akkor meglett a hp 3x pattintásos küldi (ugye 2k+ sebzés is kell, vhogy 2,5-t sebeztem), és a slusszpoén: vesztettünk...
ellenfelek mennyire voltak vaklámák 1-10-es skálán?
igazából nem kell nagy tudás vagy taktika hozzá, ha nem bírod megkerülni és az oldalát lőni akkor töltöd rá a goldot és kész
175 pen körül már viszonylag könnyen be lehet ütni szemből a lapos résznél.....
ellenfelek mennyire voltak vaklámák 1-10-es skálán?
oi velem asszem ugyanolyan színű, med agyatlan, kv2 és t150 asszem sárga.
Nem az a lényeg, hogy hű de jó voltam, hanem amit írtál, hogy az oi nem op. Egyáltalán. Cromwellen is szedtem már ki gond nélkül. T-34-85-nek sem kihívás. Szokásos weak-k, ha minden kötél szakad: gold. Ehhez mi társul: lassú, nagy, vak, trollgun, ami vagy kiszed 1 lövésből, vagy mire újratöltesz, téged szednek ki.
Képzelem, mennyire örülnek az artisták, mikor meglátnak egyet nyílt terepen. Gyakorlatilag képtelenség elhibázni.
Japán tigrisben mire kijött az ág volt fatya legénységem hozzájuk.Egy krapekkal kevesebb de 2 rádiós kell 1 helyett.Betettem barakba az 1 skilleset mikor kész lett és képeztem benne egy másikat is.Így rajtuk kívül mindenki 2 skilles a két rádiós meg 1 skilles.
Sárga macsek gondolom ez lenne De enélkül is ha főnök 6. érzékes a többi meg mittomén látótáv vagy kuplungégető vagy pillanatkép stb.. képességgel rendelkezne csak egy rádiós lenne 75% nemsokban befolyásolná a járművet.
Üdv,
Érdemes elkezdeni a heavy ágat? Mondjuk úgy tier 5-től érdekelne, mert a többin hamar át lehet menni, ha szarok. Tegnap megvettem a 2-est, az valami überfos egy tank, de ebből még nem akarok semmit levonni.
Az 5-össel viszonylag gyakran összeakadok a KV-1-gyel, és általában szétkapom őket mint Floki a lábtörlőt. De ebből se akarok sok mindent levonni, mert egyrészt azon a szinten elég sok a piros, másrészt jó legénységem és setupom van, a legtöbb másik KV-1-et is leépítem 1v1-ben. Viszont amikor a 6-ossal akadok össze, azt nem nagyon tudom átlőni, még 6-os meddel se, sőt pattantam már róla Tigerrel is. Szóval, mennyire használhatók ezek a monstrumok?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...