Hát, Péter, szombaton szembe jött a 10-es japcsi vadiúj heavy - kb. 2 percig élt... Nem voltam meggyőzve az életképességéről...
Írtam a srácnak, hogy ezt hogy fejlesztette ki ilyen hamar - visszírt - simán
Tegnap én is próbáltam először a 4-est, az fos volt nekem, az 5-ös már süti!
45 fokban kell forgatni az elejét, akkor nagyon brutál a pattintása, volt olyan köröm amikor 2000-et pattintottam vele!
Az ágyúnál meg kell várni a teljes szűkülést, akkor elég pontos, és vicces egylövésezni másik 5-ös tankot vele, úgy, hogy nem troll ágyúja van.
Többiek a klánból találkoztak 7-essel is tegnap, szemből sehol sem tudták belőni, be volt forgatva szépen.
Ágyúk az 5-ös szintig és a rádiók is kompatibilisek a japán közepes ággal, ez jó, mert ezeket legalább nem kellett fejleszteni.
Kifejezetten élvezetes vele játszani, nagyon jó a csőlehajlásuk is, az R2D2-ők nem gyenge pontok rajtuk mint a KV-5-ön!
Kérdés mikor kapnak nerfet? Én addig igyekszem prioritással húzni ezt az ágat amíg a WG nem jön elő azzal, hogy nagyon OP a teljes vonal és szétnerfelik az összes tankot.
Ja, a prémium lőszernek alig nagyobb az átütése mint a simának, az egész ágon így lesz állítólag. Az 5-ös esetében 130 vs 150 az átütés.
lehet h ugyanazt láttuk vanaki rögtön az elején kérdezte, h azt hogy lehet már neki ilyenje (T10)
szombaton IS3 mal mentem, beálltam elé és nem hajlott le a csöve rám(lehet az is számított h kicsit magasabban volt), ink a mögöttem levőket lőtte:) én meg mindenhonnan pattantam róla szemből még golddal is
el kell kezdeni ezt a heavy ágat mert durván op senki se tudja hol kell weakspotot lőni rajta (én se )
a tier 6 7-nek egyáltalán van weakspot-ja? mert eddig nagyon úgy tűnik hogy a teljesen döntetlen frontot csak 170 körüli átütéssel viszed át, persze szemből, az oldala papír, de neked eddig az volt a tapasztalatom ellenük hogy szemből vagy van elég átütésed és bárhol belövöd vagy nincs és sehol nem lövöd be
Szerintem egyszerű a helyzet: a WG kitalált egy jó pénzforrást. Azaz egy olyan tank ágat ami kb csak golddal lőhető be. És ez finoman arra tereli a játékosok sokaságát, hogy vegyen prém accot meg prém tankot hogy ki tudja farmolni a gold lőszer kreditköltségét. ( Bár végül is veheti közvetlenül goldért is az ammot. a WG szempontjából az is okés.)
Szerintem egyszerű a helyzet: a WG kitalált egy jó pénzforrást. Azaz egy olyan tank ágat ami kb csak golddal lőhető be. És ez finoman arra tereli a játékosok sokaságát, hogy vegyen prém accot meg prém tankot hogy ki tudja farmolni a gold lőszer kreditköltségét. ( Bár végül is veheti közvetlenül goldért is az ammot. a WG szempontjából az is okés.)
Egyszerű ez, ennyi a történtet kérem!
Hat nemtudom, nekem eddig egy se okozott fejtorest. Lazan lejerultem oket. Vagy ha azt nem lehetett akkor otthagyom a p*csaba es majd erjen utol sok sikert neki.
Eddig csak a Tier5-8 -al futottam össze, ezért csak róluk van tapasztalatom, de az nem ennyire rózsás...
Nem győztek meg. Igaz, nagyon szépen tudnak pattintani, de ha kicsit messzebb vagyok, ott a kupola mindegyiken (oké, ahhoz kell egy pontos löveg), ha meg közel, akkor lazán le lehet forogni őket, az oldaluk meg éppen csak nem selyempapír (persze a lánctalp fölött).
Fontos, hogy nem hátulról mentem nekik - mint a fodrász, - mert az a részük majdnem/vagy pont annyira jól páncélozott, mint az orruk!
Jó löveggel - a távolságot tartva - szépen apríthatók, egyszerűen túl nagyok ahhoz, hogy ne lehessen belőni őket. Az artyk pedig egyenesen imádják az összeset...
Sics,-A Vk-3001 H-val simán belővöm minden szögből!Sőt le is teritem,-csak az 1vs 1-ben a töltési időm miatt még az utolsó ezred mp-ben kivégez mert egy nyomorult egyetlen egy lövés kellene,hogy leteritsem a nagy bálna vasat!..5-ös japán fektetett házsorról beszélek...Más esetekben menekül előlem...mert jó nagyokat bele tud verni a top lövege a vk-nak...
Nem ez a gond az egész ággal hanem az alábbi:
-t8 tol gyakorlatilag nincs gold lőszer vagy ha van alig ad hozza az átütėshez valamit, pl: e100 tornya standra Apor/heat tel ami 330 pen simán átmegy, 280 nal nem fog.
- van egy giga Seat sport, ez pedig az oldala végig,nincs sidecrape de ha lenne a fal lemez 210 pénztől belohető
- lassú nem ér oda sehova úgy meg nem lehet sebezni
- szar dóm egy pontatlan ágyúval ami nem sebész eleget ahhoz képest, mennyire nem pontos
- alig van döntött páncél mar pedig aki egy kicsit is ért ehhez a játékhoz az tudja hogy a vastag páncél mindig tetű lassú tankot eredményez és nincs szög ami miatt pattannak a lőszer vagyis csak simán szemből lőni kell rá a golfot és ennyi.
-t8 tol gyakorlatilag nincs gold lőszer vagy ha van alig ad hozza az átütėshez valamit, pl: e100 tornya standra Apcr/heat tel ami 330 pen simán átmegy, 280 nal nem fog.
- van egy giga weak spot, ez pedig az oldala végig,nincs sidecrape de ha lenne a vall lemez 210 pentol belohető
- szar dpm egy pontatlan ágyúval ami nem sebez eleget ahhoz képest, mennyire nem pontos
- alig van döntött páncél mar pedig aki egy kicsit is ért ehhez a játékhoz az tudja hogy a vastag páncél mindig tetű lassú tankot eredményez és nincs szög ami miatt pattanna a lőszer vagyis csak simán szemből lőni kell rá a goldot és ennyi.
Hol lehet ezen a kurva ipaden kikapcsolni az autó kiegészítést?
ON:
Szerintem T6-7-8-ban szerencsés MM mellett (értsd: városi pálya, top tier, noobok mindenfelé - ez ugye nem is ritka ) simán lehet trollkodni ezzel a páncéllal. Pontosság nem számít, mert mindenki odajön hozzád, DPM nem számít, mert simán túléled a tárazást és akár 1-2 találatból is ki tudod szedni az ellent.
a tier 8-asnak konkrétan tényleg nincs gold lőszere, csak AP és HE lőszert kap, csak arra lennék kíváncsi hogy akkor mi a szart tud kezdeni 216 mm átütéssel (ha jól tudom ennyi az átütése) ha például tier 10-be kerül
plusz azon gondolkodtam, hogy mivel olyan kurva nagy és magasak ezek a tankok, van értelme egyáltalán a j csőlehajlásnak? mármint beáll melléd egy kínai vagy orosz med és nem tudsz rálőni mert ők alacsonyak te pedig olyan magas vagy hogy a jó csőlehajlás ellenére sem megy le annyira az ágyú
dombokon is hiába jó a csőlehajlás, a tank akkora hogy amúgy is kilátszik mindene amikor egy dombon akar tornyozni
a tier 5 eddig tetszik meg szerintem a 6 és 7 is tetszeni fog, de a többivel nem tudom hogy lesz
-t8 tol gyakorlatilag nincs gold lőszer vagy ha van alig ad hozza az átütėshez valamit, pl: e100 tornya standra Apor/heat tel ami 330 pen simán átmegy, 280 nal nem fog.
- van egy giga Seat sport, ez pedig az oldala végig,nincs sidecrape de ha lenne a fal lemez 210 pénztől belohető
- szar dóm egy pontatlan ágyúval ami nem sebész eleget ahhoz képest, mennyire nem pontos
- alig van döntött páncél mar pedig aki egy kicsit is ért ehhez a játékhoz az tudja hogy a vastag páncél mindig tetű lassú tankot eredményez és nincs szög ami miatt pattannak a lőszer vagyis csak simán szemből lőni kell rá a golfot és ennyi.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...