Jelenleg 101 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 9 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 11 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 11 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 23 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Japán harckocsik

10 éve 2 hete #146295 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Hát, Péter, szombaton szembe jött a 10-es japcsi vadiúj heavy - kb. 2 percig élt... Nem voltam meggyőzve az életképességéről...
Írtam a srácnak, hogy ezt hogy fejlesztette ki ilyen hamar - visszírt - simán :-)

Tegnap én is próbáltam először a 4-est, az fos volt nekem, az 5-ös már süti! :-)
45 fokban kell forgatni az elejét, akkor nagyon brutál a pattintása, volt olyan köröm amikor 2000-et pattintottam vele!
Az ágyúnál meg kell várni a teljes szűkülést, akkor elég pontos, és vicces egylövésezni másik 5-ös tankot vele, úgy, hogy nem troll ágyúja van.

Többiek a klánból találkoztak 7-essel is tegnap, szemből sehol sem tudták belőni, be volt forgatva szépen.

Ágyúk az 5-ös szintig és a rádiók is kompatibilisek a japán közepes ággal, ez jó, mert ezeket legalább nem kellett fejleszteni.

Kifejezetten élvezetes vele játszani, nagyon jó a csőlehajlásuk is, az R2D2-ők nem gyenge pontok rajtuk mint a KV-5-ön!

Kérdés mikor kapnak nerfet? Én addig igyekszem prioritással húzni ezt az ágat amíg a WG nem jön elő azzal, hogy nagyon OP a teljes vonal és szétnerfelik az összes tankot.

Ja, a prémium lőszernek alig nagyobb az átütése mint a simának, az egész ágon így lesz állítólag. Az 5-ös esetében 130 vs 150 az átütés.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #146298 Írta: Okynawa
Megválaszolva: Okynawa
lehet h ugyanazt láttuk :D vanaki rögtön az elején kérdezte, h azt hogy lehet már neki ilyenje :)(T10)
szombaton IS3 mal mentem, beálltam elé és nem hajlott le a csöve rám(lehet az is számított h kicsit magasabban volt), ink a mögöttem levőket lőtte:) én meg mindenhonnan pattantam róla szemből még golddal is :D

10 éve 2 hete #146313 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV
el kell kezdeni ezt a heavy ágat mert durván op :woohoo: senki se tudja hol kell weakspotot lőni rajta (én se :whistle: )

10 éve 2 hete #146318 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421

el kell kezdeni ezt a heavy ágat mert durván op :woohoo: senki se tudja hol kell weakspotot lőni rajta (én se :whistle: )

a tier 6 7-nek egyáltalán van weakspot-ja? mert eddig nagyon úgy tűnik hogy a teljesen döntetlen frontot csak 170 körüli átütéssel viszed át, persze szemből, az oldala papír, de neked eddig az volt a tapasztalatom ellenük hogy szemből vagy van elég átütésed és bárhol belövöd vagy nincs és sehol nem lövöd be :P

10 éve 2 hete #146330 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Szerintem egyszerű a helyzet: a WG kitalált egy jó pénzforrást. Azaz egy olyan tank ágat ami kb csak golddal lőhető be. És ez finoman arra tereli a játékosok sokaságát, hogy vegyen prém accot meg prém tankot hogy ki tudja farmolni a gold lőszer kreditköltségét. ( Bár végül is veheti közvetlenül goldért is az ammot. a WG szempontjából az is okés.)

Egyszerű ez, ennyi a történtet kérem!

10 éve 2 hete #146336 Írta: siposbalint0
Megválaszolva: siposbalint0

Szerintem egyszerű a helyzet: a WG kitalált egy jó pénzforrást. Azaz egy olyan tank ágat ami kb csak golddal lőhető be. És ez finoman arra tereli a játékosok sokaságát, hogy vegyen prém accot meg prém tankot hogy ki tudja farmolni a gold lőszer kreditköltségét. ( Bár végül is veheti közvetlenül goldért is az ammot. a WG szempontjából az is okés.)

Egyszerű ez, ennyi a történtet kérem!

Hat nemtudom, nekem eddig egy se okozott fejtorest. Lazan lejerultem oket. Vagy ha azt nem lehetett akkor otthagyom a p*csaba es majd erjen utol sok sikert neki.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Cave

10 éve 2 hete #146342 Írta: Cave
Megválaszolva: Cave
Eddig csak a Tier5-8 -al futottam össze, ezért csak róluk van tapasztalatom, de az nem ennyire rózsás...

Nem győztek meg. Igaz, nagyon szépen tudnak pattintani, de ha kicsit messzebb vagyok, ott a kupola mindegyiken (oké, ahhoz kell egy pontos löveg), ha meg közel, akkor lazán le lehet forogni őket, az oldaluk meg éppen csak nem selyempapír (persze a lánctalp fölött).

Fontos, hogy nem hátulról mentem nekik - mint a fodrász, - mert az a részük majdnem/vagy pont annyira jól páncélozott, mint az orruk!

Jó löveggel - a távolságot tartva - szépen apríthatók, egyszerűen túl nagyok ahhoz, hogy ne lehessen belőni őket. Az artyk pedig egyenesen imádják az összeset...

10 éve 2 hete #146346 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
Ez esetleg fedi a valóságot?

wotguru.com/wea...e-o-i/

10 éve 2 hete #146416 Írta: PANZERKANDÚR
Megválaszolva: PANZERKANDÚR
Sics,-A Vk-3001 H-val simán belővöm minden szögből!Sőt le is teritem,-csak az 1vs 1-ben a töltési időm miatt még az utolsó ezred mp-ben kivégez mert egy nyomorult egyetlen egy lövés kellene,hogy leteritsem a nagy bálna vasat!..5-ös japán fektetett házsorról beszélek...Más esetekben menekül előlem...mert jó nagyokat bele tud verni a top lövege a vk-nak... :lol:

10 éve 2 hete #146472 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Hát nem hatott meg különösebben a 6-os japán heavy (szakasz). Erős szemből? Lődd oldalról! Ezért halott szerintem az egész ág.

Mellékletek:

10 éve 2 hete #146503 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Nem ez a gond az egész ággal hanem az alábbi:
-t8 tol gyakorlatilag nincs gold lőszer vagy ha van alig ad hozza az átütėshez valamit, pl: e100 tornya standra Apor/heat tel ami 330 pen simán átmegy, 280 nal nem fog.
- van egy giga Seat sport, ez pedig az oldala végig,nincs sidecrape de ha lenne a fal lemez 210 pénztől belohető
- lassú nem ér oda sehova úgy meg nem lehet sebezni
- szar dóm egy pontatlan ágyúval ami nem sebész eleget ahhoz képest, mennyire nem pontos
- alig van döntött páncél mar pedig aki egy kicsit is ért ehhez a játékhoz az tudja hogy a vastag páncél mindig tetű lassú tankot eredményez és nincs szög ami miatt pattannak a lőszer vagyis csak simán szemből lőni kell rá a golfot és ennyi.

10 éve 2 hete #146504 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
-t8 tol gyakorlatilag nincs gold lőszer vagy ha van alig ad hozza az átütėshez valamit, pl: e100 tornya standra Apcr/heat tel ami 330 pen simán átmegy, 280 nal nem fog.
- van egy giga weak spot, ez pedig az oldala végig,nincs sidecrape de ha lenne a vall lemez 210 pentol belohető
- szar dpm egy pontatlan ágyúval ami nem sebez eleget ahhoz képest, mennyire nem pontos
- alig van döntött páncél mar pedig aki egy kicsit is ért ehhez a játékhoz az tudja hogy a vastag páncél mindig tetű lassú tankot eredményez és nincs szög ami miatt pattanna a lőszer vagyis csak simán szemből lőni kell rá a goldot és ennyi.

Hol lehet ezen a kurva ipaden kikapcsolni az autó kiegészítést?:)

10 éve 2 hete #146516 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

ON:
Szerintem T6-7-8-ban szerencsés MM mellett (értsd: városi pálya, top tier, noobok mindenfelé - ez ugye nem is ritka B) ) simán lehet trollkodni ezzel a páncéllal. Pontosság nem számít, mert mindenki odajön hozzád, DPM nem számít, mert simán túléled a tárazást és akár 1-2 találatból is ki tudod szedni az ellent.

OFF:

Hol lehet ezen a kurva ipaden kikapcsolni az autó kiegészítést?:)

Használj célnak megfelelő valódi eszközöket, ne csecse-becséket... De tudom, hardware ügyben teljesen más a felfogásunk. :P

10 éve 2 hete #146518 Írta: viktor9421
Megválaszolva: viktor9421
a tier 8-asnak konkrétan tényleg nincs gold lőszere, csak AP és HE lőszert kap, csak arra lennék kíváncsi hogy akkor mi a szart tud kezdeni 216 mm átütéssel (ha jól tudom ennyi az átütése) ha például tier 10-be kerül

plusz azon gondolkodtam, hogy mivel olyan kurva nagy és magasak ezek a tankok, van értelme egyáltalán a j csőlehajlásnak? mármint beáll melléd egy kínai vagy orosz med és nem tudsz rálőni mert ők alacsonyak te pedig olyan magas vagy hogy a jó csőlehajlás ellenére sem megy le annyira az ágyú
dombokon is hiába jó a csőlehajlás, a tank akkora hogy amúgy is kilátszik mindene amikor egy dombon akar tornyozni

a tier 5 eddig tetszik meg szerintem a 6 és 7 is tetszeni fog, de a többivel nem tudom hogy lesz

10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #146528 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
Telefonról tolod? prediktív szövegbevitel rulz :)

szerk: visszaolvasva látom, almás képkeret :)

-t8 tol gyakorlatilag nincs gold lőszer vagy ha van alig ad hozza az átütėshez valamit, pl: e100 tornya standra Apor/heat tel ami 330 pen simán átmegy, 280 nal nem fog.
- van egy giga Seat sport, ez pedig az oldala végig,nincs sidecrape de ha lenne a fal lemez 210 pénztől belohető
- szar dóm egy pontatlan ágyúval ami nem sebész eleget ahhoz képest, mennyire nem pontos
- alig van döntött páncél mar pedig aki egy kicsit is ért ehhez a játékhoz az tudja hogy a vastag páncél mindig tetű lassú tankot eredményez és nincs szög ami miatt pattannak a lőszer vagyis csak simán szemből lőni kell rá a golfot és ennyi.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 6 órája 23 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 7 órája 55 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 8 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.