Jelenleg

14
látogatónk van

7 hozzászólás

VK 168.01 Mauerbrecher

  VIII NÉMET PRÉMIUM NEHÉZ TANK

Írta: Nortonor - Verzió: 1.15

2020. április 6. 07:32

Tank elemzés: 50TP prototyp

9 hozzászólás

50TP prototyp

  VIII LENGYEL PRÉMIUM NEHÉZ TANK

Írta: Nortonor - Verzió: 1.8

2018. október 5. 07:09

Tank elemzés: IS-M

46 hozzászólás

Nikolai Fedorovich Shashmurin, kora jól ismert harckocsi-tervező mérnöke volt. 1944-ben kidolgozta az IS-2 lehetséges alternatíváját. A projekt nem hivatalos neve az IS-2Sh (Sh = Shashmurin) vagy egyszerűen Shashmurin IS-2 volt, amely az IS teljes átalakítását tűzte ki célul.

108 hozzászólás

A napokban a hivatalos EU fórumot böngészgetve akadtam leggassiini írására, aki egy elég átfogó elemzést készített arról, hogy mi is a probléma a jelen verzióban fellelhető Type 5 Heavy névre hallgató japán nehéz tankkal. Az írás nekem nagyon megtetszett, majd a szerzővel egyeztetve bátorkodtam lefordítani a munkáját. Az eredeti topikot ezen a linken találjátok meg a hivatalos fórum Gameplay szekciójában. [..a cikk folytatódik..]

3 hozzászólás

A tapasztaltabb játékosok nagy többségének nyilván nem fog sok újdonsággal szolgálni ez a cikk, inkább a kezdők és az angolul nem sokat értők okításául született ez az iromány. Ha már Quickybaby olyan jól felkarolta ezt az (azóta igencsak kibővült és sokat fejlődött) oldalt, hogy minden tankelemzését ezzel kezdi, akkor nézzük át gyorsan mi is a legfőbb funkciókat.

46 hozzászólás

Mivel mostanság igencsak elszaporodtak a prémium tankok és a leárazások, illetve néhány korábbi a Tech Tree-be is bekerült, ezért lássuk mi az a néhány dolog, amit kezdő és haladó vásárlóknak latba kell vetni egy kiszemelt prémium tank megvásárlása előtt. Szeretném leszögezni, hogy ez az írás senkit sem fog prémiumtank vásárlásra buzdítani vagy lebeszélni róla.

1. oldal / 2
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.