"Jó ez a tier 6, sok esély van nyerni..."....csak ezután szar lesz visszamenni Tier8-Tier10-be játszani mert még annyira sem fogok tudni mint amennyire BP Rambo előtt ment.....jó mondjuk az is igaz, hogy eddig se tudtam ott annyira jól játszani Ilyenkor Stat Padder vagyok?
"Hova vezet mindez?"
Mellékletek:
Last edit: 7 hónapja 3 hete by CheckEngine.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE, fabyzol3
"Jó ez a tier 6, sok esély van nyerni..."....csak ezután szar lesz visszamenni Tier8-Tier10-be játszani mert még annyira sem fogok tudni mint amennyire BP Rambo előtt ment.....jó mondjuk az is igaz, hogy eddig se tudtam ott annyira jól játszani Ilyenkor Stat Padder vagyok?
"Hova vezet mindez?"
Igen, statpadder vagy, fujj.
De tényleg szar visszameni 8ba szóval vegyél be valamit előtte:)
Last edit: 7 hónapja 3 hete by Mikroby.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
"Hova vezet mindez?"
Csúfolódunk, csúfolódunk?
Azért néha elkalapállak titeket... egyre sűrűbben...
Mellékletek:
Last edit: 7 hónapja 3 hete by bagoneillezredes@gmail.com.
Tudok róla Bagó, nem felejtettem el. De nem hiszem hogy 11E ftot ér, majd megveszem máskor., sallang nélkül. (hacsak valaki nem gifteli nekem ajcsiba)
Mit kit kalapálsz te el?
Haha.
Tizes tankkal szökőévente sebzel 4ezret, ezeket én be sem rakom 8-9 tierben csinálok ilyet:)
Tudok róla Bagó, nem felejtettem el. De nem hiszem hogy 11E ftot ér, majd megveszem máskor., sallang nélkül. (hacsak valaki nem gifteli nekem ajcsiba)
Mit kit kalapálsz te el?
Haha.
Tizes tankkal szökőévente sebzel 4ezret, ezeket én be sem rakom 8-9 tierben csinálok ilyet:)
Te jó isten mit ígértél neki?
Edit1: Remélem valami 3GM-et
Edit2: Azon gondolkozom megveszem én is, úgy is szeretem az ilyen mazochista gépeket. Akár játszhatnánk szakaszban is ezt a szenvedést
Last edit: 7 hónapja 3 hete by CheckEngine.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Igen. 3mat. Asszem...
Majd meglátjuk, hogy megveszem e, mert 11 ezret nem adnék érte, de ha cserével is meg lehet szerezni.... De lehet mégis megveszem, még gondolkozom rajta.
Majd mehetünk:)
Mit kit kalapálsz te el?
Haha.
Te jó isten mit ígértél neki?
Edit1: Remélem valami 3GM-et
Edit2: Azon gondolkozom megveszem én is, úgy is szeretem az ilyen mazochista gépeket. Akár játszhatnánk szakaszban is ezt a szenvedést
Na azt streamelhetnétek is, biztos lenne rá közönség.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...