Kettő gumark még az év végéről.
A Super Pershing, Bulldog páros után inkább a "fun" irányba próbáltam szerencsét.
1. Chi-to SP
Nos, nem tudom meddig hagyja még így a Wg ezt a TD-t de érdemes kipróbálni aki még nem tette. Jelenleg 2500+ átlag kell a 3. gm.-hoz, ez magasabb mint az E-25-nek...
Szinte mindenben kiemelkedő egyedül a végsebesség ami csak 40, de turbóval az is rendben van. 3000 feletti dpm a 320-as ágyúhoz nagyon erős (su-122-44 közel 4 ezres dpm-el kevésbé effektív szerintem.)
Ami gyengéje az a motor, minden második lövésnél ellövik ezért én kísérleti túlélőcsomagot használtam rajta.Ezen kívül turbó, töltésgyorsító
A 75%-os win rate azt hiszem árulkodó.
+néhány jól sikerült meccs
2. Tigris I
Mint sokaknak nekem is az egyik első célom volt a játékban még 2012-ben amikor kezdtem.
Sok minden változott ennyi idő alatt az MM-től kezdve de az egyik leghitványabb tier7 ből az egyik legjobb lett a buffok után.
Sebessége turbó nélkül is teljesen rendben van, meglepően fürge. A 240-ről 280-ra buffolt ágyú pedig a 5,6 seces töltéssel brutál, óvatlan ellenfeleket könnyen odalahet trackelni.HP is van bőven,
top tankként nem hátul kell vele állni mint azt sokan teszik!
Ami gyengéje az a motor/lőszer rekesz, lassú toronyforgás,esetleg a nem túl magas átütésű 237-es APCR. Meg azért a toronyforonton kívül nem nagyon pattannak róla.
Itt is turbó,töltés mellett kísérleti túlélőcsomagot használtam, kis pályákra turbó helyett, venti.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...