A Tigris II után nemsokkal sikerült az E-75 gunmark.
+1 Early küldetés is meglett végre.
Figyelem: Spoiler!
Évekkel ezelőtt a buffokat megelőzően egyértelműen az E-75 volt jobb a saját szintjén, ezt mostanra nem merném egyértelműen kijelenteni.
Mindkettő a legjobbak között van annyi biztos.
Általában Turbo,töltés, stabbal használtam, kis pályákon turbó helyett HP boost.
Hali. Fel tudsz dobni egy replayt ahol X-esek is vannak? Kíváncsi vagyok hogy oldottad meg. Köszi:)
A Tigris II után nemsokkal sikerült az E-75 gunmark.
+1 Early küldetés is meglett végre.
Figyelem: Spoiler!
Évekkel ezelőtt a buffokat megelőzően egyértelműen az E-75 volt jobb a saját szintjén, ezt mostanra nem merném egyértelműen kijelenteni.
Mindkettő a legjobbak között van annyi biztos.
Általában Turbo,töltés, stabbal használtam, kis pályákon turbó helyett HP boost.
Hali. Fel tudsz dobni egy replayt ahol X-esek is vannak? Kíváncsi vagyok hogy oldottad meg. Köszi:)
Már én is kértem, de titokzatoskodik.
Gyanítom egy streamer.
Amúgy szar meccs volt, de nem bírtak a srácok azzal a páncéllal....
(Bagó nem hiszem, hogy streamer lenne, neki pont kell a nyilvánosság. Lehet csak szimplán óvja az accountját, ami normális is a mai világban.)
Elképzelhető egy olyan helyzet, hogy adott egy "nagy" nevű streamer, akit bosszant sok dolog, de a saját nevén nem akar lealacsonyodni egy fórum vitába jelentéktelen senkikkel, a "nagy" neve számára jól felfogott érdekében.
Sejtek is valakit a szófordulatok alapján...
Engem "lebuktattatok" anno, talán ő is így jár?
Elképzelhető egy olyan helyzet, hogy adott egy "nagy" nevű streamer, akit bosszant sok dolog, de a saját nevén nem akar lealacsonyodni egy fórum vitába jelentéktelen senkikkel, a "nagy" neve számára jól felfogott érdekében.Sejtek is valakit a szófordulatok alapján...Engem "lebuktattatok" anno, talán ő is így jár?
Mintha azt mondtad volna te nem konteózol és nem vagy Troll sem, hát egyik sem állja meg a helyét továbbra sem. ( az új Sheriff is kért hogy moderáld magad.)
"buktassál le" persze.
Tűnődtem rajta hogy egyáltalán válaszoljak-e de részemről itt lezártnak tartom a témát.
Amúgy ez egy tipikus streamer utolsó 5 hónap:
Mellékletek:
Last edit: 9 hónapja 1 hete by bobitusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bulbasaur55
Közel 4 év játék és kb 12500 csata után megvettem az első tier 10-es tankomat (IS-4) Szeretném már kipróbálni, de legalább 1 GM-et megpróbálok felrakni az ST-I-re. Nem rohanok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, bulbasaur55, Tekagi, fabyzol3
Közel 4 év játék és kb 12500 csata után megvettem az első tier 10-es tankomat (IS-4) Szeretném már kipróbálni, de legalább 1 GM-et megpróbálok felrakni az ST-I-re. Nem rohanok.
Hát igazad van, végülis nyugdíjas éveid alatt is kell majd csinálni valamit...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, Tank_szemelyzete, Mikroby, Silent_wanderer
Ez volt az első prém 8-as tankom. Itt nyertem a wotinfo-n (ha minden igaz 2019-ben) a Morphelo emlékversenyen , ha ez még mond nektek valamit. Érdekes tank, nagyon sokat pattint, nagyon mobilis, még a lightok sem tudják leforogni, de az ágyúja az lassan szűkül és pontatlan. Olyan mint a mostani heavy TD-k: érdemes velük közel kerülni az ellenhez (pl. a heavy dühöngőbe), csak ez nem ver 600+-t beléjük.
Kb. 2900-ról esett le az elvártja 2730-ra (gondolom az újonnan megjelenő sok erős TD miatt), úgyhogy gondoltam meg kellene próbálni. A hullámvasút természetesen nem maradt el: 86%►92%►85%►95%.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...