Jelenleg 85 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Örömködő (2)

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311664 Írta: máté.tóth
Megválaszolva: máté.tóth
Jól lement a követelmény. 93,39%-on volt, gurultam vele egyet és 95% meg is lett. Csata vége előtt sajnos kiléptem, így a csata aeredményt csak íg tudom megosztani. 

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, KLC_KTE, fabyzol3, Mikroby, Silent_wanderer

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311666 Írta: javadamka1
Megválaszolva: javadamka1
Nem vagyok nagy td-s, de azért erre is rá kell tenni a 3 csillagot :) Bármilyen td-vel szeretek agresszívan játszani, és ez meg is hálálja, meglepő szögekből 390 alfával meccseket tud eldönteni tier6-ban. Akár mint ezt is, közel 5 km-t tettem meg vele a csatában.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, KLC_KTE, fabyzol3, Mikroby

8 hónapja 3 hete #311667 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby

Nem vagyok nagy td-s, de azért erre is rá kell tenni a 3 csillagot :) Bármilyen td-vel szeretek agresszívan játszani, és ez meg is hálálja, meglepő szögekből 390 alfával meccseket tud eldönteni tier6-ban. Akár mint ezt is, közel 5 km-t tettem meg vele a csatában.
Figyelem: Spoiler!

Mennyit változik a világ. Én nagyon szerettem a 390-es "csűrdöngölőt", de - a képedet látva megjött hozzá a kedvem - a kis ágyú valahogy jobban adja. El vagyok szokva az ilyen lassú lőszertől. Nézem, hogy nem találtam el? És akkor puttyan be a sebzés.:)

8 hónapja 3 hete #311668 Írta: KLC_KTE
Megválaszolva: KLC_KTE
Mostanában nem sűrűn posztolgatok, de a múltkor Bagó kérte, hogy Pantherrel valaki mutasson neki jó játékot. Nem én voltam ugyan a megszólított, de bátorkodom megosztani a tapasztalataimat. 2024. 11. 16.-án indítottam egy már valódi F2P fiókot, amin szerettem volna megnézni, hogy mit nyújt 2024-ben a WoT az újonnan regisztráltaknak. Nos, már 2019-ben sem volt épp szűkmarkú a játék, de amit mostanában produkál... Prémnapok és kötvények tömkelege, boosterek orrvérzésig, ráadásul 7-es prémtank Twitch dropokból (Steyr). A másik a toborzóprogram részeként jött össze (VK45.03). A toborzóprogram szó szerint rugdos egyre feljebb, az utolsó szinthez már Tier7 fölött kell játszani, ami nem biztos, hogy jó a MM-re nézve. 500 csata alatt lazán fent vagy Tier10-ben, ha akarsz, annyi x5-ös szorzó és free xp farmolható. Én mondjuk ezt még nem erőltetem, előtte végignézem a német Tech Treet. Így jutunk el a Pantherhez.
Az ünnepek játékosai és a Tier 8-9-10-ben különösen telített bázisa nem tett jót a tank matchmakingjének, rengeteget mentem Tier9-ben, de ez várható volt. A bottomot el tudtam viselni, a katasztrofális játékosállományt már kevésbé. A tankot szigorúan alap lőszerrel játszottam, illetve az első 30 csatát stockos állapotban mentem le, még a motort is meghagytam, pedig az már más tankon ki lett húzva. Már csak a Bagó által állított kihívás miatt. :)
Felszerelésnek turbó-töltésgyorsító-távcső triót használtam, hogy fokozzam a tank sebességét és látótávját, amire bizony nagy szükség van. Vstab sajnos nem használható, pedig igényelné. Snapshotok leadására nem nagyon képes, a célkereszt eléggé szét tud esni. Ennek ellenére bőven el lehet vele lenni, egy remek támogató tank, még Tier9-ben is, a 198-as pen elég szép a szintjén. Modulokból a motor a legnagyobb gyengéje, imád sárgulni, gyulladni viszont nem szokott, 1x fordult elő. A motor sűrű sárgulása miatt javasolt első módosításnak azt választani, hogy kevesebb legyen a büntetés, mert nem buli 80-90 másodperceket egy helyben ácsorogni már a sárga motorral is.
Nem sok tankon látom létjogosultságát a rammolást erősítő skillnek, ezen viszont van értelme. Nagyon sok csatában gázoltam le ellenfeleket, ilyen kicsi alfa és karakterisztika mellett lehet rá építeni. 
Nekem tetszett a tank, majd sorra kerül az alatta lévő is, de ugye nem az volt a vita tárgya. Bagó, ha ezzel a tankkal akarsz játszani, akkor javasolnám a spotrendszer tanulmányozását. Mivel a tank akkora, mint egy ház, ezért rejtőzködni nem tudsz, ellenben maxolható a látótávja. Mindig a lehető legnagyobb távot kell tartani az ellenségtől és ha valakit észreveszel, akkor győződj meg róla, hogy van menekülő útvonalad. Párat odalősz, aztán tipli. Mivel ilyenkor elég sok az ünnepi játékos, ezért az assist mennyiség nem adja vissza rendesen, hogy mennyire használható a tank valójában. Ja, és a max látótáv ellenére eszedbe ne jusson lightot játszani vele. A csata elején jobb csendben maradni és lőni a lightok spotját, csak akkor bátrabbá válni, amikor már van infod az ellenséges tankok többségéről. Ez főleg Tier9-es mm-re vonatkozik. Az EÜ-s dobozt meg ne hagyd ki. Remélem elfogadható a kis regényem, íme 2 screenshot a végére, az 55 csata az utolsó 25%-ot tartalmazza. Kicsit sok lett, de nem könnyítették meg a dolgom a turbó csaták, 94,7%-ról sikerül visszaesni még a session bő felénél, de nem akartam feladni. 

Előre is sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek! Roll out! :)
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, szecsibeni, bobitusz, fabyzol3, Mikroby, Silent_wanderer, bagoneillezredes@gmail.com

8 hónapja 3 hete #311669 Írta: Mikroby
Nagyon gratulálok. Talán többet kellene írnod ide, elég kevés a valóban értéklhető poszt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE

8 hónapja 3 hete #311670 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Megválaszolva: bagoneillezredes@gmail.com
Kösz a tanácsokat Klc!

Időközben felfüggesztettem a kiválóságjel hajszolását, azon okok miatt amiket itt is írtál és már írtatok.

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311683 Írta: bobitusz
Megválaszolva: bobitusz
Dupla gunmark az ünnepek alatt.

1.
Super Pershing: Ez egy olyan prémtank amihez még rengetegszer hozzányúltak, nerfek, buffok egyaránt. Új korában 170-es átütéssel került be   (most 202)
Kb.10-11 éve a garázsban van (maratonból lehetett megszerezni) anno mentem vele kb.100 csatát, kíváncsi voltam most hogy működik, szokták mondani hogy kezdőknek ideális farmolós tank lehet, háááát nemtudom...
Szerintem pár évig megint nem megyek vele, az ágyúja nálam nagyon hektikus volt, kapáslövésre alkalmatlan cserébe olyan "kanyar" lövésekre képes hogy csak lestem, pedig próbáltam több felszereléssel is. A páncélja úgyszintén megbízhatatlan. És persze lomha is.
Legalább tierlimites, top tankként ha nincs tele skodával, bz-vel, 703-al stb... az enemy akkor lehet vele jókat menni.
Töltés,turbó,stab kis pályákra turbó helyett Hp boost

2.
Az egykor Tier7 ben 10-es tárral rendelkező egyik legfunabb tank a Bulldog.
Amilyen jó volt t7-ben annyira gatya egylövetűként most tier8-ban.
Nem tudom van-e gyengébb könnyűtank t8-ban jelenleg.
Spotolásra alig alkalmas Elc,Ebr, Lt-432,  ellen nem állja meg a helyét.
Akkora mint egy med tank,papír, minden beüti (HE-vel is) és el is találja, az ágyúja ennek is megbízhatatlan. a DPM még oké, egyenesbe gyors.
Egyáltalán nem élveztem a játékot vele.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bulbasaur55, Tank_szemelyzete, KLC_KTE, fabyzol3, Mikroby

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311694 Írta: Mikroby

Dupla gunmark az ünnepek alatt.

szokták mondani hogy kezdőknek ideális farmolós tank lehet, háááát nemtudom...

Gratula, szép eredmény, főleg az életlen reszelővel való f*szreszelés. (S.P.)
Szokták mondani....erről eszembe jutott a Wg marketingdumája amikor el akar adni valami tankot....nem emlékszem rá szó szerint, de:
"Ezzel és ezzel a tankkal urald a harcmezőt!" - te meg vigyorogsz magadban, mert tudod hogy kb örülsz ha kitalál a garázsból, meg nem kap instant ammoracket, vagy a "Nagyszerű hármas" és tudod hogy nem hogy pénzért, de ha utánaddobnák akkor sem kéne a "nagyszerű hármas" egyetlen darabja se. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz

8 hónapja 3 hete #311697 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Ez azért örömködés, mert karbantart agyilag, nem enged elgyengülni...
(azt várhatja a program, hogy 10 ezrekért vásároljak...)

És ahogy látható, semmi nem változik idén sem...
Mellékletek:

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311698 Írta: Mikroby

Ez azért örömködés, mert karbantart agyilag, nem enged elgyengülni...
(azt várhatja a program, hogy 10 ezrekért vásároljak...)

És ahogy látható, semmi nem változik idén sem...

Az első két mondatot nem értem, de miért változna bármi is?
Amit/amilyet beletettél annyit kapsz vissza. Nekem is voltak/vannak ilyen meccseim, de azért egy 1000 900 átlagsebzést kihozok a leggyengébb tankomból is.

Új gondolat:
Ezt a tizezrekért vásároljak dolgot engedjük már el.
Én megértem, ha te nem akarsz/tudsz vásárolni, de azért tegyük már helyre, hogy magyarország a legkisebb pont európában, kurvára leszarják (Úgy általában a játékfejlesztők) hogy itt az összjátékosszám vásárol-e avagy sem, mert Lengyelországhoz, Németországhoz stb. kábé a kanyarban sem vagyunk játékosszám tekintetében sem. Akkor gondolhatod hogy pont leszarják Möszijő Bagót a 10 ezres "nagy" befektetésével. Ebből kifolyólag a "program" sem akar rávenni semmire sem. 
Ha egy üzletileg megalapozott ajánlatot nem fogadsz el, és nem vásárolsz, akkor csak magadat fosztod meg az élménytől. Márpedig a WG-nek sok lehúzós ajánlata van, de a karácsonyi lootbox vásár a legmegérősebb dolog azt el kell ismerni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun

8 hónapja 3 hete #311699 Írta: bagoneillezredes@gmail.com
Ugyan már Mikroby!
A ládavásárlásoknál láttam, hogy örömködsz, írtad boldog vagy.
Nekem nem fáj, ha másnak jó...
De, hogy én nem költök a programra, az eléggé valószínű.

8 hónapja 3 hete #311700 Írta: Mikroby

Ugyan már Mikroby!
A ládavásárlásoknál láttam, hogy örömködsz, írtad boldog vagy.
Nekem nem fáj, ha másnak jó...
De, hogy én nem költök a programra, az eléggé valószínű.

Nekem sem fáj, ha te nem költesz, csak elmagyaráztam neked, hogy mennyire nincs jelentősége ennek. (ebből kifolyólag a program sem akar rávenni semmire)
Úgy látom, nem sikerült megérteni.

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311715 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
7,2k damage külön öröm,hogy a csata elején blind shot-oltam az artyt így nyugodtabban lehetett puffogtatni. Várom a buff utáni verziót.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, bobitusz, KLC_KTE, fabyzol3, Mikroby

8 hónapja 3 hete - 8 hónapja 3 hete #311716 Írta: Mikroby

7,2k damage külön öröm,hogy a csata elején blind shot-oltam az artyt így nyugodtabban lehetett puffogtatni. Várom a buff utáni verziót.

Szép.
Nem ez a tank volt az amit a bekerülése után nerfeltek?
Most meg buffolni fogják?
Mi ebben a ráció? Tegyünk be egy tankot, aztán nerfeljük le, de aztán buffoljuk mégis...
Miért nem lehet úgyhagyni oszt kész. 60TP-t is lenerfeleik, majd egy fél év után rájönnek hogy nem kellett volna. Nem értem ezt.
(Bocs, véletlenül szerkesztettem a hszed, de nem írtam át semmit, rájöttem hogy rossz gombot nyomtam meg.)

8 hónapja 3 hete #311720 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55
Nerfek/buffok szerintem természetesek és az én véleményem szerint jóval sűrűbben is elférnènek, más játékokhoz képest a wg ezzel rendkívül keveset foglalkozik.

Amúgy amikor először megvettem akkor 8 csata után eladtam annyira felhúzott egyeltalán nem volt kényelmes számomra aztán azóta sok víz lefolyt a Dunán ugye. Tegnap meg úgy voltam vele,hogy baszki ezt a tankot nekem találták ki 15 csata alatt 3.4k dpg az én számomra rendkívül jó eredmény. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 1 órája 1 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 13 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.