A közelmúlt egyik legfárasztóbb 3gm-je, de végre ez is megvan:
Tudnál pár sort írni róla? Tapasztalatok, mennyire használható stb. Szerintem örülnénk neki.
Lássuk csak:
Tűzerő: megvan a maga játékstílusa, de meglepően sokmindenre elég az 50mm repesz átütés, azzal pedig nagyon hamar el tud párologni egy elc, másik squall, vagy valami papír TD emiatt pedig 600 repesszel játszottam zömében, az APCR elég useless mert nagyon lecsökkenti a tárpotenciált, így tényleg csak jól páncélozott 200-300 hp-s tankokra érdemes pötyögtetni. 800 ap 200 apcr 600 he volt a készlet.
3-as burstökben nem esik szét annyira a célkör, de a lövedékek kezdősebessége elég gyatra, nem beszélve a pontosságról, így távolra gyakorlatilag esélytelen lőni vele.
Plusz azért benne van még az újdonság varázsa ebben a gépágyús dologban.
Páncélzat: nincs, cserébe óriási a sziluett, ami miatt sok bokorban egyszerűen nem fér el.
Ennek ellenére a camo értéke %-ban egész korrekt, de erre ne alapozz ha prokhorovkán egy ELC ellen kell 1v1-ben spotolni a bokorsort.
Mozgékonyság: lóerő per tonna értéke az egész rendben van, viszont a csúcssebessége nagyon lassú, a másodlagos setupomon ezért cvs, optika, turbo volt.
Sajnos erre kell a turbo szerintem.
Összességében mókás cucc, de a 2660-as 3 gm követelmény indokolatlanul magasnak érzem, mondom ezt úgy hogy az elc-t 3450-es mozgó átlaggal 3 markoltam.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...