Nekem megvan
Lépj be az accomra, próbáld ki, ne tegyél megalapozatlan kijelentést
Update: a francaba későn irtam, mire átlapoztam a következő oldalra, már megvetted
menjünk szakaszba
Na neked csak ideültem a géphez.
Nem baj Tesó, a szándék a lényeg. Értékelem maximálisan. Majd ha belépek a játékba, mehetünk szakaszt hogyne, örömmel. Sajnos mostanában a Skyrim jobban leköt, de szakítok időt egy haverra, hogy a viharba ne:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE
Mindkettő megvette...
Az egyik ráadásul egy VK28.01 105-öt cserélt be rá, ami így már vissza sem szerezhető, hiszen a jól megérdemelt jutalmak-os tankokat ugyanúgy csak egyszer lehet megkapni, mint a kampánytankokat (javítsatok ki ha tévedek)...
Ehhez csak azt tudom szólni:
Jelentem, +1. de számolhattok akár 2nek is , mert már megvolt, de becseréltem, most meg vissza... egy bolond 100-at csinál
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, CheckEngine, Mikroby
Öröm látni, hogy terjednek az eszméim!
Nektek is jár egy kis önfeledt szórakozás néha, nem mindig csak a fősodratú tankokkal való, szinte munkának tűnő unalmas játék...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69
Köszönöm srácok, nagyszerű, hogy hirtelen annyi TOG került elő mindenféles sufniból, garázs elfeledett sarkaiból, vagy valakit megvertél érte, döbbenet, nem is hittem volna, hogy ennyien figyelik miket irogatunk itt, aztán mindenhonnan mennyi tog került elő. Gondolom igyekezett mindenki kitörölni a tudatából a tankot.
Öröm látni, hogy terjednek az eszméim!
Nektek is jár egy kis önfeledt szórakozás néha, nem mindig csak a fősodratú tankokkal való, szinte munkának tűnő unalmas játék...
Igen, én szeretek láncfűrésszel örömet okozni magamnak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina
Köszönöm srácok, nagyszerű, hogy hirtelen annyi TOG került elő mindenféles sufniból, garázs elfeledett sarkaiból, vagy valakit megvertél érte, döbbenet, nem is hittem volna, hogy ennyien figyelik miket irogatunk itt, aztán mindenhonnan mennyi tog került elő. Gondolom igyekezett mindenki kitörölni a tudatából a tankot.
Egész nap tier 6-ban játszok, mégsem láttam egész nap egy TOG-ot sem...
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...