Gyengén adta talán ezért is árazták be 24k/75#
Gonsalo, Amx Ap, Wz 111-6, Skoda T56.
Meg valami 8m kredit, nem tudom mennyi prémnap meg booster. Majd este teszek fel statisztikát.
Fürge kis tank, tetszett... csak gyors fordulásnál mindig vigyázni kellett, hogy ne boruljak fel... Nem tehetek róla... valahogy túl magasan van a súlypontja...
És megint... második GM 47 csatánál, utána meg az egy helyben toporgás... HÁT MI EZ, HA NEM ELLENSZÉL???
137.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, PZoli, Tank_szemelyzete, KLC_KTE, CheckEngine, LesPgt
Meglett a második 3 gunmarkos tank.
90-93 % között sokat bolyongtam, de ez az utolsó csata hozott vagy 1,6% pluszt.
Lehet holnap egy (nem is tudom melyik) topikban megosztom a tapasztalataimat. 5600 körüli wot értékeléssel más döntéseket kell hozni, már a csata előtt, vagy a tankválasztásnál, mint egy superunikum-nak.
Igaz, azért a ARL-hez és ehhez a T150-hez is kellett egy háromezer körüli win8, ha ez jelent valamit.
Mellékletek:
Last edit: 7 hónapja 2 hete by M8csavar.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Tank_szemelyzete, KLC_KTE, fabyzol3, Mikroby
Ide összegzem a gunmark tapasztalatom. Ha valaki szeretne markolni és átlagos játékos, akkor remélem ez a leírás segíteni fog.
Ha egy admin úgy gondolja ezzel indíthat egy új topikot is.
Nem azért írom le, mert menőnek érzem magam és az egóm miatt osztom itt az észt, hanem azért mert segíteni szeretném.
1. legfontosabb a tankválasztás
Olyan tankot kell választani, ami nem nagyon népszerű a jó játékosok között és nem prémium. A techtree tankokat a gyenge játékosok is használják (amikor kihúzzák), ezért a gunmarkhoz szükséges limit 20%-al is alacsonyabb lehet. Pl. T34-85 variánsok közül a sima T34-85 lehet a jó választás, vagy a Type58 (ennél nagyobb limit, de gyorsabban is tölt).
Vagy Tiger 131 vs. Heavy Tank VI, ARL vs. CDT.
Mivel én a 6-os szinten nézelődök, ezért erről van véleményem.
2. az időpont amikor játszol
Akkor kell játszani, amikor sok gyerek és gyenge játékos játszik. Nincs jobb, mint rossz játékosokkal együtt és ellen játszani.
Munka és iskola után, vagy hétvégén nappal. Késő este már sokszor leszel bottom tier és jobb is a játékosállomány (lefeküdtek a gyerekek...).
3. kerüld a top tiert
Én beleszaladtam már IS3A-ba, mert nem figyeltem, hogy nem spotolódott fel. 0 dmg-el hagytam el a csatateret...
Keresd a saját tiert. Én vadásztam a Churchill VII-eket. Jó volt velük lövéstváltani (300-330 vs. 140). OI-val és KV2-vel viszont ne tradelj, hacsak nem vagy eléggé páncélozott.
Ha bottom tier vagy és nincs más lehetőséged a top tier mögött lopkodj. Használd őket fedezéknek...
4. NEM szégyen a futás és nagyon hasznos.
Ha veszni látszik az oldal. Menj hátrébb egy sarokkal stb. Az elől még életben lévő tankokra kinéző ellenséget szépen lehet aprítani. Ha elfutsz, 1-3 lövésed még lehet pluszba.
5. trackelj, ha tudsz
ez sokszor kimegy az én fejemből is, és csak úgy belelövök az oldalába, de nagyon hasznos így is gyűjteni az aszisztokat
6. ez már általános dolog, de ismerd és használd a tankot
A T150 side-olni tök jó.
Remélem hasznos volt és van olyan kollega aki használni is tudja majd.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Serious_Threat, PZoli, Tank_szemelyzete, KLC_KTE, fabyzol3, Silent_wanderer
101 csatára sajnos, de meglett (ahogy említettem dühöngőben a maprotationt, sajnos az nem volt kegyes hozzám, de nincs szívem bannolni Malinovkát és Prokhorovkát).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Tank_szemelyzete, KLC_KTE, Mikroby
Nem lesz a kedvenc tankom, de a troll páncél meg tudja lepni az ellenfelet. Na meg a dpm, mert sokszor tapasztaltam, hogy a 200 alfa miatt lenézik a tankot, de miután rászabadítottam a 3,2k dpm-et, már nem mosolygott annyira
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Tank_szemelyzete, KLC_KTE, fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...