Egy kicsit csurran, cseppen Innen-onnen Erlenbergen Dögmelegben Sand Riveren Mert én mindent túlélek! Ha nem, akkor jól beintek a WG-nek Csurran, cseppen Az égből mark kell hogy essen Mert én mindent túlélek! A faby jóbarátja a WG-nek A tank pedig valami nagyon durván jó. Talán csak annyi a gyengéje, hogy nagy a profilja és hamar felspotolják. 141.
Ajajajj!
Kezdek irigykedni rád
Első 10GM-nél még "ó én nekem neeem, nekem neeem", most meg 141 és már a Tier IX-el szemezgetünk?
GG.
Lassan nekem is bele kellene húznom, mert kezdesz utólérni
Egy kicsit csurran, cseppen Innen-onnen Erlenbergen Dögmelegben Sand Riveren Mert én mindent túlélek! Ha nem, akkor jól beintek a WG-nek Csurran, cseppen Az égből mark kell hogy essen Mert én mindent túlélek! A faby jóbarátja a WG-nek A tank pedig valami nagyon durván jó. Talán csak annyi a gyengéje, hogy nagy a profilja és hamar felspotolják. 141.
Ajajajj!
Kezdek irigykedni rád
Első 10GM-nél még "ó én nekem neeem, nekem neeem", most meg 141 és már a Tier IX-el szemezgetünk?
GG.
Lassan nekem is bele kellene húznom, mert kezdesz utólérni
Tudod kicsit csurran-cseppen még a magamfajta mezei játékosnak is...
Nagyon aggasztó, hogy a ládák miatt ebből sokkal több lesz a csatákban. Talán a legpáncélozottabb tier8 heavy, gyakorlatilag 45-50 fokban túl lehet dönteni az oldalát. Soha nem hittem volna, hogy ennyire fogok tudni élvezni egy 1560 base dpm-es tankot.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, KLC_KTE, fabyzol3
Nagyon aggasztó, hogy a ládák miatt ebből sokkal több lesz a csatákban. Talán a legpáncélozottabb tier8 heavy, gyakorlatilag 45-50 fokban túl lehet dönteni az oldalát. Soha nem hittem volna, hogy ennyire fogok tudni élvezni egy 1560 base dpm-es tankot.
Figyelem: Spoiler!
Annyira ne aggódj, nekem is megvan, és nem használom.
A páncélja bitang, de az az ágyú, az átütéssel, meg alfával...a mozgása meg mint egy agyontaposott meztelencsiga.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721
Így hogy a battle pass úgy osztogatja az x5 küldiket mintha kötelező lenne, úgy döntöttem hogy elindulok a Type71 felé és ez a Ju-To tier7-ben valami fantasztikus, nagyon élvezem felfedezni az "újabb" tankokat össze is jött egy jobb kör:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, KLC_KTE, fabyzol3
Eddig még soha nem játszottam olyan tankkal, ahol magas átütésű repesz lőszert lehet használni. Nem szép dolog, de gyakran kiült a kárörvendő mosoly az arcomra, amikor elkaptam a puha tankokat és egyik 500-as durranást kapták a másik után... Fantasztikusan jó a fun faktora a számomra (a Cobra-élménybe pedig még bele sem merek gondolni).
Mindezek ellenére mégis a spot assist, amivel sokat hoztam, így újra megerősödtem abban a tudatban, hogy bizony van helye az optikának egy meden. Külön öröm, hogy mindössze 72 csata kellett a 3 jelhez.
Egy szó mint száz a GSOR TANK a Super Hellcat óta a legélvezetesebb ajándék tank, amivel játszottam. Viszont a Centurionnal ellentétben nem kezdőbarát tank. Itt már kicsit tisztában kell lenni a játékmechanikával...
143.
Mellékletek:
Last edit: 6 hónapja 6 napja by fabyzol3.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz0721, RedFox69, Tank_szemelyzete, bobitusz, KLC_KTE, Mikroby
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...