Nem szeretek tier 10ben játszani. 8000 csatából csak 300 csatám van top tierbe. De ma meg lett az első 10 ezer sebzésű csatám Az utolsó tankkal szemben már remegett a kezem ,de végül meg lett a győzelem Egész eddig azt hitem nekem soha nem lesz 10ezer sebzés fölötti csatám
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, bobitusz, fabyzol3, Tommybear, Tas_Lee
Jól nyomtad!Mikor már csak az IS-4 és az arty volt,akkor kezdtem befonni a szemöldökömet izgalmamban.XDNem gondoltam volna,hogy le tudod hozni...minden tiszteletem a Tiéd!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bazsikatoma
Köszönöm a véleményed Zoltán Amúgy hol láttad a csatám ? Mert én eddig nem töltöttem fel sehova a visszajátszást. Ma akartam feltölteni wot replays oldalra. Utólag visszanézve sokat rángatom a kamerát ez kicsit zavaró. Volt több hibás is,de ezért nem vagyok legendás szintű játékos,csak ász 3
Szia!
Az egyik csappattársad voltam,(varju82),barátommal (Benzin44) voltam szakaszban.A bázist akartam visszalőni,csak rámrontott a Grille és az E 100 a domboldalban,-me' má' megenn -nem gondolkodtam.XDTényleg nem gondoltam volna,hogy a kialakult helyzetet le lehet hozni.Jobban izgultam,mint a Török-Magyar-on.XD
Last edit: 6 hónapja 4 napja by zoltankalocsa333@gmail.com.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bazsikatoma
Ezt a tankot én képtelen vagyok normál Light tankként használni, ez egy mocsadék DamageDealer
Tegnap este vettem vissza hogy párban játsszak vele meg a Type 64-el. A BP miatt próbálok hasonló játékstílust igénylő tankokat párban játszani hogy minél optimálisabb legyen a teljesítmény. Néztem is hogy miért van a barakkban hozzá egy NULLÁS biás legénység....most már tudom Totál meg is feledkeztem erről a tankról hogy ez mekkora egy FUN gép
Még csak 3 skilles a legénység de gondolkozom rajta hogy ráborítok egy kevés xp-t, meg szedek össze rá egy pár LILA cuccot aztán have FUN
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, Tank_szemelyzete, fabyzol3
Érdekes az is, hogy kétszer is 1300 dmg feletti sebzést kaptam alap lőszerre.
(ezt nehéz lesz méregzsákéknak rammolással felülmúlni... a "program" olvassa talán a fórumot és viccelődik?) wot-record.com/...folott
Mellékletek:
Last edit: 6 hónapja 2 napja by bagoneillezredes@gmail.com.
TOG II
4000 kötvény... Az első 5 csata utáni értékelés : megérte megvenni
A kérdés csak az, hogy egy 14 éves accounton hogy a csudában nem volt eddig meg, minimum 5x meg lehetett eddig szerezni teljesen ingyen is.
Az én accom idén lesz 13 éves és nincs meg a TOG (soha nem is volt és nem is szeretném megszerezni). Speciel nem tudtam, hogy ingyen megszerezhető volt, de gondolom ennek oka, hogy volt egy jó pár év kihagyás.
Igaz ! Megvolt már, de eladtam.,túl lassúnak találtam. Igaz most sem lett gyorsabb, de valahogy összejött a 4000 kötvény és megvettem belőle. Több prémium ajándék járművel jártam már így, hogy használhatatlannak gondoltam ( pl. Stug IV vagy a szovjet Valentine.II.). de később hiányzott.
Ez a TOG II most ,valahogy a nagy életereje és pusztító lövege miatt hatékonynak tűnik.
Ez....egy.....fos...
Mármint
Értem, ez egy AMX, de attól függetlenül, ez egy fos.
Nem sok tier 10 tankom van, amivel nem voltam képes 7k-t sebezni, sőt szerintem ez az első... Se gun handling, se armor, se semmi. Spotolni jól lehet vele
Mellékletek:
Last edit: 6 hónapja 6 órája by silean_.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bazsikatoma, Tank_szemelyzete, fabyzol3
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...