Végre egy használható gyűjtői tank. Utóbbi időben nem nagyon volt sok örömöm bennük... Ez viszont nagyon tetszett: a páncélját sem tudták olyan könnyen beütni és spotterként is használható, ha épp nincs (vagy már nincs) light. 4mp-s töltésidővel pedig szépen lehett darálni az ellent. Kicsit lomha, de hát semmi sem tökéletes.
A tank érdekessége számomra, hogy első csatára, 60%-os legénységgel sikerült megszerezni a tankászt.
140.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bazsikatoma, Tank_szemelyzete, bobitusz, KLC_KTE
Szerencsére nekem is voltak jó köreim mostanában, hála például a DBV-152-nek.
10 ezer meg egy kicsi:
Köszönet a Squall-nak, majdnem 11k-t spotolt.
Nagyon ritkán élvezek ennyire 10-es gépet mint ezt, 100 meccset le is toltam vele 1 hét alatt.
Komoly potenciál van ebben a Td-ben, kellően mobilis, lehet vele agresszívan játszani, amolyan td/med hibridként játszom, gyakran meccs elejétől kezdve, kihasználva a jó álcát/sebességet.
Mellékletek:
Last edit: 6 hónapja 2 hete by bobitusz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, KLC_KTE, fabyzol3, karnevalkupa@gmail.com
Bitang... egy csatád volt Fábián!
Sorban eléd járultak megsemmisülni?
Ügyes vagy!
Nézd meg a replay-t. Volt benne rizikó rendesen, hogy az elején betoltam a közepét. És bizony nagyon meglepődtem, hogy mind a 3 light fenn volt... De egy ilyen körhöz mindig kell egy jó adag szerencse is, hogy jókor legyek jó helyen, ne legyenek túl erős játékosok egyik oldalon se és az rng épp pozitív legyen a számomra. (Mondjuk utóbbi 2-3 napban annyi negatív rng-t kaptam, hogy már igazán rám fért némi pozitív.) Aztán minimap nézése, pályaismeret, egyéni ügyesség és a tank felszerelése a következő fontos tényezők.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bagoneillezredes@gmail.com
Érdekes volt.Az elején kaptad több irányból is az áldást, jó hogy maradt páncél.
Aztán adtál nekik fentről.
Fura, hogy csak 107-et kaptál a lorr-tól.
Az xm-be, a csata hevében, sokan megkockáztattuk volna a 3. lövést, talán akkor ki is lőtt volna.
Bitang... egy csatád volt Fábián!
Sorban eléd járultak megsemmisülni?
Ügyes vagy!
Nézd meg a replay-t. Volt benne rizikó rendesen, hogy az elején betoltam a közepét. És bizony nagyon meglepődtem, hogy mind a 3 light fenn volt... De egy ilyen körhöz mindig kell egy jó adag szerencse is, hogy jókor legyek jó helyen, ne legyenek túl erős játékosok egyik oldalon se és az rng épp pozitív legyen a számomra. (Mondjuk utóbbi 2-3 napban annyi negatív rng-t kaptam, hogy már igazán rám fért némi pozitív.) Aztán minimap nézése, pályaismeret, egyéni ügyesség és a tank felszerelése a következő fontos tényezők.
Érdekes volt.Az elején kaptad több irányból is az áldást, jó hogy maradt páncél.
Aztán adtál nekik fentről.
Fura, hogy csak 107-et kaptál a lorr-tól.
Az xm-be, a csata hevében, sokan megkockáztattuk volna a 3. lövést, talán akkor ki is lőtt volna.
Később visszanéztem a jelenetet és láttam, hogy az XM ellőtte magát. A harc hevében viszont ezt nem mondtam volna meg 100%-osan és ezért nem akartam még egyszer kinézni...
Ajándék jármű : FCM 2C (III.Tier) / Mannerheim -vonal
Battle Pass pont : 35 , Kötvény : 25
4 kilövés : . FCM 2C . FCM 2C . FCM 2C. Panzer III. E.
Sebzés : 1626 Kredit : 80103
Nagy Kaliber Tank ász Éles Kard
Mellékletek:
Last edit: 6 hónapja 2 hete by Tommybear.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3, Mikroby
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...