Engedjetek meg egy kicsit hoszabb szösszenetet, ehhez a tankhoz.
OP? - > Ha a játékos is, akkor igen.
Nem kellett volna bekerülnie a játékba? - > Nem mondanám. Ha nem kellett volna, akkor az FV4005 és 215 (183)-nak sem. Ugyan az a játékmechanika, csak két tierrel lentebb.
A legtöbb streamer clickbaitnek használja a tankot? -> igen, hiszen az átlag user csak azt látja, hogy 800-at lő vele mindenbe is, mindenhonnan is. Viszont az átlag user nem látja azokat a csatákat, amikor 2k dmg-el meghal, mert épp ráyolózik 6 retardált vagy épp a löveg azt mondja, hogy ő baszta le... nem penelek, mert havibajom van.
Jelen metában OP? -> Nem. Ha hülye az enemy, akkor igen, de akkor minden tank OP. Viszont ha az enemynek van 2 agysejtje, akkor sok sikert hozzá. Mindeni tisztában van vele, hogy 19mp a töltése és hogy 225mm nem normalizált HESH lőszert fog az illető lőni. VAgyis, csak kell egy éles szög és 200dmg ért cserébe adok sokat, mert 20mp az 20mp.
Nekem a tank inkább volt szenvedés, mint sem "fun factor". Permanens 208mm pennel játszani tier 10-ben nem buli. Constans arty focus mellett a fronton lenni nem buli. Állandó gold lőszer spammben a tank páncélzata semmit sem ér és hiába farmoltam össze 30 milliót, míg kihúztam rá a GM-et... bármilyen más tankkal sokkal többet kerestem volna.
Egyetlen előnye van, hogy megcsináltam a GM-et rá... Elmondhatom, hogy megvan a TOP3 legnehezebb Tier 8 GM a játékban. Hipp-hipp-hurrá...Senkit sem érdekel
Szóval:
219. 3GM (BZ-176)
A grafikon mutatja, hogy milyen szép "exponenciális" arányban nőtt a csataszámmal a GM% (NEM)
Ja és igen... 4k átlag kellett, hogy ne droppoljon ez a szar... És még mindig egy tier 8-as tankról beszélünk.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...