Jelenleg 131 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés

5 éve 9 hónapja #292740 Írta: bhaalhun
Megválaszolva: bhaalhun

Sziasztok! Ládanyitogatás közben megkaptam Julia Winnfieldet (aki valamiért répát eszeget). Ott van a barakkban érintetlenül és szeretném kiképezni KV-3 töltőnek. A toborzás folyamán ki tudom választani a nemzetet, a jármű osztályt és a konkrét járművet is, de a képzettséget nem. Egyszerűen inaktív az utolsó legördülő menü. Bármi ötlet? Előre is köszi!

Én nem vettem ládát, szóval csak tippelni tudok, de nem lehet, hogy Ő fixen egy parancsnok, tehát kiválaszthatod a tankját, de a munkaköre már adott?

Igen, ő csak parancsnok lehet, ezért is tudja már érkezésekor a 6. érzéket. Nem egyedi eset, pl. néhány hónapja a futamból is meg lehetett nyerni a 3 pilótát, ők is csak parancsnoki szerepkörre alkalmasak.

A répaevő lányt csak parancsnoknak lehet toborozni. Nem is érdemes másnak, ugyanis (mint a tavalyi Santa-nak is) kettő zéró skillje van, ami nem kicsit hasznos (bia+lámpa). A 4 másik lány (hóangyal) az csak egy 0. skilles. Az ilyenekhez képest mindig egy skill előnyben lesz, normál legénységhez képest pedig kettőben.
Ha nagyon töltőnek akarod, akkor a toborzás után (pk) sem biztos, hogy engedi átképezni, én már jártam így twitchprime-os parancsnokkal. És nem is biztos, hogy érdemes, mert 2 "ajándék skill" talán hasznosabb a parancsnokon, mint egy töltőn, ráadásul feleslegesen rajtamarad a lámpa, aminek egy töltőn semmi értelme sincs. Resetelni is csak a zéró skillekig lehet (bia+lámpa), ha később valamiért akarnád.
Úgyhogy a legjobban parancsnokként jársz vele (még HA átképezhető is más szerepkörbe, de ez nem is valószínű). Ráérsz választani neki később is játékot, mert nem "romlik meg". :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Colonel_Fox1984, PZoli
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292743 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sziasztok! Ládanyitogatás közben megkaptam Julia Winnfieldet (aki valamiért répát eszeget). Ott van a barakkban érintetlenül és szeretném kiképezni KV-3 töltőnek. A toborzás folyamán ki tudom választani a nemzetet, a jármű osztályt és a konkrét járművet is, de a képzettséget nem. Egyszerűen inaktív az utolsó legördülő menü. Bármi ötlet? Előre is köszi!

Én nem vettem ládát, szóval csak tippelni tudok, de nem lehet, hogy Ő fixen egy parancsnok, tehát kiválaszthatod a tankját, de a munkaköre már adott?

Igen, ő csak parancsnok lehet, ezért is tudja már érkezésekor a 6. érzéket. Nem egyedi eset, pl. néhány hónapja a futamból is meg lehetett nyerni a 3 pilótát, ők is csak parancsnoki szerepkörre alkalmasak.

A répaevő lányt csak parancsnoknak lehet toborozni. Nem is érdemes másnak, ugyanis (mint a tavalyi Santa-nak is) kettő zéró skillje van, ami nem kicsit hasznos (bia+lámpa). A 4 másik lány (hóangyal) az csak egy 0. skilles. Az ilyenekhez képest mindig egy skill előnyben lesz, normál legénységhez képest pedig kettőben.
Ha nagyon töltőnek akarod, akkor a toborzás után (pk) sem biztos, hogy engedi átképezni, én már jártam így twitchprime-os parancsnokkal. És nem is biztos, hogy érdemes, mert 2 "ajándék skill" talán hasznosabb a parancsnokon, mint egy töltőn, ráadásul feleslegesen rajtamarad a lámpa, aminek egy töltőn semmi értelme sincs. Resetelni is csak a zéró skillekig lehet (bia+lámpa), ha később valamiért akarnád.
Úgyhogy a legjobban parancsnokként jársz vele (még HA átképezhető is más szerepkörbe, de ez nem is valószínű). Ráérsz választani neki később is játékot, mert nem "romlik meg". :)

Tudom, hogy 500 aranyba kerül, de azt is lehet, hogy a mostani parancsnoknak változtatod meg a szerepkörét töltőre és a Répaevőt beteszed új parancsnoknak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Colonel_Fox1984, bhaalhun
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja - 5 éve 9 hónapja #292753 Írta: Colonel_Fox1984
Megválaszolva: Colonel_Fox1984

Tudom, hogy 500 aranyba kerül, de azt is lehet, hogy a mostani parancsnoknak változtatod meg a szerepkörét töltőre és a Répaevőt beteszed új parancsnoknak.

Nagyon köszönöm a sok választ! Elképesztő mekkora brainstorming kerekedett a kérdésemből és le a kalappal elöttetek. Nem Tudtam, hogy csak parancsnok lehet a répaevő, lehet h amikor megkaptam valahol írta de fennakadtam a répán, a lényeggel meg nem törődtem. Én a vörös hóangyalt képeztem parancsnoknak, mert olyan milf domina arca van, hogy megfelelőnek tartottam erre a szerepre :lovcsi: :trollol: :-* :woohoo: :banana:
Megpróbálom kibekkelni, hogy le legyen árazva a legénységi szerepkörök változtatása és akkor tényleg PZoli ötlete szerint nyomom tovább. Winnfield bekerül parancsnoknak, a vörös démon meg majd töltöget. Remélem a kis esetem tanulságul szolgál mindenkinek, tényleg nemtom honnan láthatja a legénységi specifikációt a gyanútlan játékos. Még1x köszi mindenkinek! A répa legyen veletek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292754 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Ez így nem teljesen igaz. Kb a 4-5. skillnél a többiek utolérik az exponenciális xp növekedés miatt.

Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292762 Írta: Kriminalis
Megválaszolva: Kriminalis
üdv!
Tervrajzokkal, töredékekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Lehet, hogy nagy triviális lesz, de amikor berakták ezeket, akkor nem követtem a híreket, annyira nem vagyok képben.
Szóval kaptam ugye minden nemzethez nemzeti töredéket, illetve univerzálist is.

Hogy működik ez az egész? Ha kifejlesztek ezekből egy tankot akkor azt megvehetem, és csapathatom is?
Vagy ha az előtte lévő tankok nincsenek kihúzva akkor nem működik ez? Tehát ha rábökök egy 10-es tankra, akkor az az enyém? Vagy a komplett ágat ki kell húzni ugyanúgy?
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292763 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

üdv!
Tervrajzokkal, töredékekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Lehet, hogy nagy triviális lesz, de amikor berakták ezeket, akkor nem követtem a híreket, annyira nem vagyok képben.
Szóval kaptam ugye minden nemzethez nemzeti töredéket, illetve univerzálist is.

Hogy működik ez az egész? Ha kifejlesztek ezekből egy tankot akkor azt megvehetem, és csapathatom is?
Vagy ha az előtte lévő tankok nincsenek kihúzva akkor nem működik ez? Tehát ha rábökök egy 10-es tankra, akkor az az enyém? Vagy a komplett ágat ki kell húzni ugyanúgy?

Kihúzod tervrajzokból és megveszed. Egy feltétele van, mégpedig az, hogy az oda vezető út ki legyen fejlesztve, tehát ha pl. kifejlesztesz egy 10-est, de a kifejlesztéséhez a 9-esen ki kell húznod a tornyot meg az ágyút, akkor nem tudod megvenni amíg a 9-esen nem húzod ki a megfelelő modulokat. Én a 121-et csináltam így, kihúztam tervrajzokból, a WZ-120-nál pedig freeztem az oda vezető utat, vagyis ágyú-tornyot, így megtudtam venni a 121-et úgy hogy a WZ-120-al nem mentem 1 csatát sem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kriminalis
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292766 Írta: bhaalhun
Nem érik utól, mert a két zéró skillesnek ugyanannyi xp kell a 3./4./5.. skillhez, mint az egy zéró skillesnek a 2./3./4.. skillhez, vagy mint a normál legénységnek az 1./2./3.. skillhez.
Pl. itt egy kép egy két zéró skilles pk-ról és az egy zéró skilles leányságáról. Saját, KV-3ba toborzott és abban húzott "legénység":

Ez így nem teljesen igaz. Kb a 4-5. skillnél a többiek utolérik az exponenciális xp növekedés miatt.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292775 Írta: bhaalhun

Nagyon köszönöm a sok választ! Elképesztő mekkora brainstorming kerekedett a kérdésemből és le a kalappal elöttetek. Nem Tudtam, hogy csak parancsnok lehet a répaevő, lehet h amikor megkaptam valahol írta de fennakadtam a répán, a lényeggel meg nem törődtem. Én a vörös hóangyalt képeztem parancsnoknak, mert olyan milf domina arca van, hogy megfelelőnek tartottam erre a szerepre :lovcsi: :trollol: :-* :woohoo: :banana:
Megpróbálom kibekkelni, hogy le legyen árazva a legénységi szerepkörök változtatása és akkor tényleg PZoli ötlete szerint nyomom tovább. Winnfield bekerül parancsnoknak, a vörös démon meg majd töltöget. Remélem a kis esetem tanulságul szolgál mindenkinek, tényleg nemtom honnan láthatja a legénységi specifikációt a gyanútlan játékos. Még1x köszi mindenkinek! A répa legyen veletek!

Az baj, hogy sehonnan nem tudod előre, esetleg a lámpából lehet következtetni. Éppen ezért célszerű ilyenkor "próbatoborzást" végrehajtani, hogy nincs-e valami megkötés (nemzet/tankosztály/szerepkör). Amíg nem nyomsz rá a véglegesítésre, addig nyugodtan próbálkozhatsz és akkor kiderül a turpisság, ha van.

(Írtam privátot..)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Colonel_Fox1984
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292791 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
...érdeklődöm,hogy a tartalék készletem megtelt ,az végül is mennyi kredit?
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292795 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

...érdeklődöm,hogy a tartalék készletem megtelt ,az végül is mennyi kredit?

Ha a prémi fiók mellet gyűjthető trezoros tartalékra gondolsz, ott 750.000 kredit a max, és hetente egyszer üríti ki (kapod meg). Ha tele van és tovább játszol, akkor nem növekszik 750.000 fölé. Amúgy meg tudod nézni a bal felső sarokban a "kék plusz" jelre klikkelve bejön a prém fiókos ablak és ott a jobb oldalán ott a tartalék.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ttaamm74
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja - 5 éve 9 hónapja #292798 Írta: ttaamm74
Megválaszolva: ttaamm74
...telitalálat ,köszi shaking...hányszor de hányszor oda katintottaamm de nem vettem figyelembe,csak a szopóbusztereket nyomogattaamm...
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292814 Írta: longfinger
Megválaszolva: longfinger
Üdv Urak!
Egy noob kérdés. Mi a fityfene az az antiduplikátor?
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292816 Írta: BiO_rOo_BOT
Megválaszolva: BiO_rOo_BOT
Szia, röviden: Amikor díszeket készítesz a gépben akkor ugye adhat olyat is ami már megvan. Ha ezt az antiduplikátort betöltöd és ügyesen állítod be a gépet, akkor olyat fog adni garantáltan ami még nincs meg.
Remélem érthető volt :-)

Üdv Urak!
Egy noob kérdés. Mi a fityfene az az antiduplikátor?

Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292820 Írta: Mustang4244
Megválaszolva: Mustang4244
Van itt egy megbízható belsős ember?Segíteni kéne a WG supportnál.Mert hiába írok ticket-et sajnos pont olyan e-mail címer hajlandó csak küldeni ami nem működik!
Valakinek valami ötlet hogy hogyan lehetne áthidalni a problémát?
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292821 Írta: zics911
Megválaszolva: zics911

Van itt egy megbízható belsős ember?Segíteni kéne a WG supportnál.Mert hiába írok ticket-et sajnos pont olyan e-mail címer hajlandó csak küldeni ami nem működik!
Valakinek valami ötlet hogy hogyan lehetne áthidalni a problémát?

ha telszám sincs hozzárendelve az accounthoz és az emailfiókhoz sem férsz hozzá, akkor jó eséllyel sehogy sem hidalod át ezt a problémát. mert bizony így lenne a legkönnyeb accountot lopni.
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.