Köszönöm!
Nem a bőrszìnről van szó, csak egy másik topikban pont arra világítottak rá, hogy a zöld játékos, mint én sem vagyok már jó játékos ezért érdemes lenne egy sokkal jobb játékost figyelni, nézni tanulni..
Látnom kell hogy adott helyzetben előben én pl arra mentem e volna, mire lőttem volna oda céloztam e volna stb. Ezek a videók könnyebben rá tudnak világítani hibaimra és talán könnyebben tudok atlendulni azon az állapotom ami már tart 1-2 éve...
Ha ezek ellenére sem sikerül úgy alkalmazkodni és atlendulni akkor ennyi nincs mese, ennyire vagyok képes. ...
Minden nap szokott játszani? És mikor köszi
Nos a zöld játékos mióta nem jó játékos? Ha magad szerint jól játszol, szórakoztató a játék akkor az a jó. Ne akarj megfelelni másoknak!
Én nem is értem hogy az embereknek miért fontos ez a wn8-as hülyéskedés. Arra jó lehet egyszer-egyszer megnézni egy hónapban a statisztikai mutatókat de hogy ez alapozza meg a játékot arra nem.
Egy játék arra való hogy SZÓRAKOZZUNK és nem arra hogy minden percben holmi wn8-as hülyeségeket nézzünk. Te egy átlag feletti játékos vagy örülj neki, nem sokan érik ezt el. Szórakozz játssz boldogan, hiszen egy játék erre való.
Feljlődni, tanulni, videókat nézni, hibákat elemezni sosem árt, de ha ez neked nem szórakoztató nem kell nagyon erőltetni.
Tökéletesen igazad van. A gond ott kezdődik, hogy azok a játékosok, akik hasonló szinten vannak mint én, nem fogadják el azt, hogy ez a szint nem a játék hibája, hanem azoknak a dolgoknak a következménye, amit vagy megtett, vagy nem tett meg, pl tanulni, hibákat lefaragni stb. Tehát ha valaki ezen a szinten van, akkor vagy elfogadja azt, hogy ez jutott neki, és szórakozik tovább, vagy nem de akkor meg tenni kell érte.
Nem a wn8 ról van szó csak sokan ezt tartják valamiféle viszonyítási alapnak így könnyebb volt illusztrálni, hogy miről is akarok beszélni...
A másik dolog, hogy valóban eljutottam arra a szintre meg korábban, hogy megrekedtem, de ahelyett hogy próbáltam volna igazán tovább fejlődni, hamar feladtam és elméleteket szőttem, most más dolog hogy ki miben hisz és ki hogyan áll hozzá, hogyan alkalmazkodik...
A lényeg hogy jelen helyzet alapján én már nem érzem m jól magam a játékban, nem köt le sokáig, sőt felidegesitenek egyes csaták, emberek, rng meg már lassan minden...
Ezért vagy az lesz, hogy sikerül tovább lépni, fejlődni vagy akkor abba is hagyom...
Nem m tartom magam jó játékosnak, de jobbnak mint az állomány 50-60%-a az biztos viszont ez engem nem boldogít....
. De ha pl minden marad a régiben és mégis képes leszek tartósan akár több csatában is folyamatosan kiemelkedően sebezni, tovább bírom és el mondhatom hogy mindent megtett em akkor már elégedett leszek...
Jelenleg sok nullás csata befigyel, sok lepattano van, sok felesleges dolog van amikről le kell szoknom, mint pl nem tudom be lőni a tankot pedig be kellett volna, képes vagyok akár 3-4-et is elereszteni, mert csak azért is... Ez probléma....
Néha úgy érzem az rng-vel harcolok!!!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...