Sziasztok! Pár rövid kérdés, ha belefér.
1. Ezek az xp-olcsósító kék tervrajz bigyók csak gyűlnek véletlenszerűen, aztán majd egyszer talán jók lesznek valamire vagy aktívan is lehet/érdemes velük foglalkozni?
2. Láttam, hogy direktívákat már ezüsttért kínálnak bond helyett, van rájuk időközönként leárazás vagy állandó az ár?
3. Streamelt valaki kerekes tankokat (T8+) az elmúlt két hónapban? Belenéznék egy hosszabb sessionbe.
Köszi.
Üdv újra itt!
1. Maguk a konkrét tank töredékek csak gyűlnek, nem tudok őket befolyásolni, ha éppen az adott tankot akarod fejleszteni, akkor jól jöhet, de csak a tank fejlesztés árából szed le, a modulokra nem használható, így az azokon való "átugrás" továbbra is csak free xp-vel oldható meg. Emellett vannak univerzális töredékek, amikből több darabból lehet összerakni egy tank töredéket, de ez választható már, hogy melyik tankra rakod, minden meg van az ára. Azért, hogy ne legyen olyan egyszerű, az univerzális töredékek mellé kell még az adott tank országához tartozó nemzeti töredék, ami viszont csak random esik. Eddig mérsékelt módon lehetett ezeket használni, mert nem hullanak túlzott nagy mennyiségben és a fajtájuk is random, ezért csak kicsit lehetett tervezni velük.
Most itt a karácsonyfa díszitgetés, ahol a végére minden nemzetből össze tudsz szedni 60-60 nemzeti töredéket és 360 univerzális töredéket. Na ezzel már lehet kezdeni valamit. 9-es tankról a 10-est kifejleszteni 48 nemzeti és 144 univerzális töredékbe kerül. 8-asról 9-re 30 nemzeti és 120 univerzális. Alacsonyabb szintűek egyre olcsóbbak, ha majd átnézed, de csak a tier számít, az nem, hogy mi az adott tank, tehát egy meta tank kifejlesztése is ugyanannyi, mint egy elavulté.
Példa: nekem a 8-as kerekes van meg, amin megvannak modulok. Korábbról véletlenszerűen kaptam már töredéket a 9-eshez 1-et és a 10-eshez kettőt, ezért a két tank töredékból való kifejlesztése nemzeti töredkékek szempontjából (10-1)x3=27 és (12-2)x4=40, tehát összesen 67 francia töredék kell hozzá (ha nem lenne már tervrajz töredékem, akkor 78 lenne) és univerzális töredékből (10-1)x12=108 és (12-2)x12=120, tehát összesen 228 kell belőle. Bár így ki lesz fejlesztve a 10-es, de megvenni csak akkor tudom, ha a teljes korábbi tank és modul kifejlesztési lánc stimmel, tehát ez esetben a 9-es kerekesre még free xp-ből ki kell fejlesztenem a motort, de az ágyút, kereket, rádiót nem szükséges (ahogy akkor se kéne, ha grindelne vagy free xp-zné az ember a 10-est.
Kicsit hosszúra sikeredett, de a lényeg, hogy most a karácsonyi hangulatnál megszerezhető jelentős mennyiséggel lehet tervezni, de az X csatánként kieső teljesen random darabokkal nem, csak ha éppen összegyűlik valamelyikből jelentős, de ezt nem lehet befolyásolni.
2. Ez a vásárlási lehetőség csak a mostani patch-ben került be a játékba, nem volt még egyetlen leárazás sem, így nem tudni,
3. Passz, de valószínűleg mindegyik nagyobb youtuber (skill4ltu, orzanel, sir foch) rárakta a 3 gunmarkot, szóval nézz körül náluk.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...