Jelenleg 131 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés

5 éve 9 hónapja #292602 Írta: RockyRuciano
Megválaszolva: RockyRuciano

Más..
Ahogy fórumokon olvasom van vagy volt, olyan mod ami a cuccokat (álcaháló, periszkóp stb.) automatikusan a használatba vett tankra rakja. létezik még ez és ha igen (és működik is) akkor mi a neve?

Az aslain modpeck-ben bennevan - ezt a modpacket rengetegen használják, a srác szükség esetén órákon belül frissíti, akár naponta többször is. További előny, hogy ami ebben bennevan, az tuti legális.
aslain.com/inde...dpack/
A direkt XVM-et szerintem is hanyagold.
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292613 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Más..
Ahogy fórumokon olvasom van vagy volt, olyan mod ami a cuccokat (álcaháló, periszkóp stb.) automatikusan a használatba vett tankra rakja. létezik még ez és ha igen (és működik is) akkor mi a neve?

wgmods.net/1022/

Azt xvm-et meg felejtsd el, többet árt mint amennyit segít.

Úgy gondoltam, hogy legalább is kezdőként segíthet az XVM...

Olvasd el amit írtam privátban! Ha úgy van erről is lesz szó :)
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292674 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Sziasztok! Pár rövid kérdés, ha belefér.

1. Ezek az xp-olcsósító kék tervrajz bigyók csak gyűlnek véletlenszerűen, aztán majd egyszer talán jók lesznek valamire vagy aktívan is lehet/érdemes velük foglalkozni?
2. Láttam, hogy direktívákat már ezüsttért kínálnak bond helyett, van rájuk időközönként leárazás vagy állandó az ár?
3. Streamelt valaki kerekes tankokat (T8+) az elmúlt két hónapban? Belenéznék egy hosszabb sessionbe.

Köszi.
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja - 5 éve 9 hónapja #292679 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

1. Ezek az xp-olcsósító kék tervrajz bigyók csak gyűlnek véletlenszerűen, aztán majd egyszer talán jók lesznek valamire vagy aktívan is lehet/érdemes velük foglalkozni?
2. Láttam, hogy direktívákat már ezüsttért kínálnak bond helyett, van rájuk időközönként leárazás vagy állandó az ár?
3. Streamelt valaki kerekes tankokat (T8+) az elmúlt két hónapban? Belenéznék egy hosszabb sessionbe.

Köszi.

Üdv újra itt!

1. Maguk a konkrét tank töredékek csak gyűlnek, nem tudok őket befolyásolni, ha éppen az adott tankot akarod fejleszteni, akkor jól jöhet, de csak a tank fejlesztés árából szed le, a modulokra nem használható, így az azokon való "átugrás" továbbra is csak free xp-vel oldható meg. Emellett vannak univerzális töredékek, amikből több darabból lehet összerakni egy tank töredéket, de ez választható már, hogy melyik tankra rakod, minden meg van az ára. Azért, hogy ne legyen olyan egyszerű, az univerzális töredékek mellé kell még az adott tank országához tartozó nemzeti töredék, ami viszont csak random esik. Eddig mérsékelt módon lehetett ezeket használni, mert nem hullanak túlzott nagy mennyiségben és a fajtájuk is random, ezért csak kicsit lehetett tervezni velük.
Most itt a karácsonyfa díszitgetés, ahol a végére minden nemzetből össze tudsz szedni 60-60 nemzeti töredéket és 360 univerzális töredéket. Na ezzel már lehet kezdeni valamit. 9-es tankról a 10-est kifejleszteni 48 nemzeti és 144 univerzális töredékbe kerül. 8-asról 9-re 30 nemzeti és 120 univerzális. Alacsonyabb szintűek egyre olcsóbbak, ha majd átnézed, de csak a tier számít, az nem, hogy mi az adott tank, tehát egy meta tank kifejlesztése is ugyanannyi, mint egy elavulté.
Példa: nekem a 8-as kerekes van meg, amin megvannak modulok. Korábbról véletlenszerűen kaptam már töredéket a 9-eshez 1-et és a 10-eshez kettőt, ezért a két tank töredékból való kifejlesztése nemzeti töredkékek szempontjából (10-1)x3=27 és (12-2)x4=40, tehát összesen 67 francia töredék kell hozzá (ha nem lenne már tervrajz töredékem, akkor 78 lenne) és univerzális töredékből (10-1)x12=108 és (12-2)x12=120, tehát összesen 228 kell belőle. Bár így ki lesz fejlesztve a 10-es, de megvenni csak akkor tudom, ha a teljes korábbi tank és modul kifejlesztési lánc stimmel, tehát ez esetben a 9-es kerekesre még free xp-ből ki kell fejlesztenem a motort, de az ágyút, kereket, rádiót nem szükséges (ahogy akkor se kéne, ha grindelne vagy free xp-zné az ember a 10-est.
Kicsit hosszúra sikeredett, de a lényeg, hogy most a karácsonyi hangulatnál megszerezhető jelentős mennyiséggel lehet tervezni, de az X csatánként kieső teljesen random darabokkal nem, csak ha éppen összegyűlik valamelyikből jelentős, de ezt nem lehet befolyásolni.

2. Ez a vásárlási lehetőség csak a mostani patch-ben került be a játékba, nem volt még egyetlen leárazás sem, így nem tudni,

3. Passz, de valószínűleg mindegyik nagyobb youtuber (skill4ltu, orzanel, sir foch) rárakta a 3 gunmarkot, szóval nézz körül náluk.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja - 5 éve 9 hónapja #292681 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Köszi.

Annyit hozzátennék az előzőekhez, hogy a töredékekből legyártott tervrajzokkal nem 1 tankot húztam ki, pl a Kravagn-ot a 8astól kezdtem, és az obj 277-et is tervrajzoztam. Szóval igenis van értelme, nem is kevés. Vagyis hangsúlyoznám az értelmét. Ugyanígy fogom kihúzni az olasz ágat, és a lengyelt, csak a standard B-vel és a 60TP-vel fogok játszani. Szóval türelem kell hozzá, de ha összejön nem kell 200K+ XP-t kigrindelni.
Üdv újra itt! Már gondoltam rá milyen rég voltál.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee, harakiri
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292703 Írta: bazsec
Megválaszolva: bazsec
Sziasztok!
Olyan borzasztó kellemetlen problémám van. hogy amikor elindítom a Wot-ot akkor mielőtt bejönne a garázs képe kilép a Win-ba semmit nem ír ki nincs semmi hibaüzenet stb.
Sajnos elég sokszor van ez és nagyon random.
Köszi előre is a segítségeket.
A gépem bőven jó a játékhoz.
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292714 Írta: longfinger
Megválaszolva: longfinger
Tényleg noob de 100 csatával a hátam mögött talán még feltehetek ilyen hülye kérdést. Szóval ha már meg van a tier lépés és kifejlesztettem megvettem az új tankomat és az előzőt eladom akkor a még azon lévő fejlesztési pontok elvesznek? felhasználni alap módon már nem tudom, mert utána már mindent kifejlesztettem.
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292715 Írta: Colonel_Fox1984
Megválaszolva: Colonel_Fox1984

Tényleg noob de 100 csatával a hátam mögött talán még feltehetek ilyen hülye kérdést. Szóval ha már meg van a tier lépés és kifejlesztettem megvettem az új tankomat és az előzőt eladom akkor a még azon lévő fejlesztési pontok elvesznek? felhasználni alap módon már nem tudom, mert utána már mindent kifejlesztettem.

Igen, azon rajta marad az XP. Ha elit státuszba kerül a tankod, akkor aranyért szabad XP-re válthatod a megmaradt XP-t. Ha pl 2 tankot lehet kifejleszteni belőle és te csak az egyiket fejlesztetted ki (a másik nem érdekel), akkor még nem kerül elit státuszba és nem is csinálhatsz semmit a maradék XP-vel. Ott marad, akár eladod a vasat, akár nem. Ha viszont egyszer eszedbe jut, hogy mégis kéne neked az a másik kifejleszthető tank is, akkor visszaveszed azt amiből nyílik az ág és a régi maradék xp-d ott fog várni. Ahhoz gyűjtöd az új XP-t, annyival kevesebbet kell megszerezned.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292717 Írta: Colonel_Fox1984
Megválaszolva: Colonel_Fox1984
Sziasztok! Ládanyitogatás közben megkaptam Julia Winnfieldet (aki valamiért répát eszeget). Ott van a barakkban érintetlenül és szeretném kiképezni KV-3 töltőnek. A toborzás folyamán ki tudom választani a nemzetet, a jármű osztályt és a konkrét járművet is, de a képzettséget nem. Egyszerűen inaktív az utolsó legördülő menü. Bármi ötlet? Előre is köszi!
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292730 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sziasztok! Ládanyitogatás közben megkaptam Julia Winnfieldet (aki valamiért répát eszeget). Ott van a barakkban érintetlenül és szeretném kiképezni KV-3 töltőnek. A toborzás folyamán ki tudom választani a nemzetet, a jármű osztályt és a konkrét járművet is, de a képzettséget nem. Egyszerűen inaktív az utolsó legördülő menü. Bármi ötlet? Előre is köszi!

Én nem vettem ládát, szóval csak tippelni tudok, de nem lehet, hogy Ő fixen egy parancsnok, tehát kiválaszthatod a tankját, de a munkaköre már adott?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Colonel_Fox1984
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja - 5 éve 9 hónapja #292731 Írta: Sezamme
Megválaszolva: Sezamme

Megnéztem, szintén zenész. Ötletem nincs, de nem te rontasz el semmit az már biztos.
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja - 5 éve 9 hónapja #292732 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Nem lehet hogy valamit rosszul választottál ki?
Eléggé megtévesztő a magyar fordítása a legördülő menünek.

Szovjetunio - Nehéz tankok - kv3 - töltő ?

Én beültettem a 4 csajt, meg plusz kettőt a Bret Pantherbe, simán ment.

H mégsem valami tévedés, akkor nézd meg, hátha csak valamilyen speciális helyre kerülhet!
Ha ez sem segít, akkor írj egy ticketet.
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292733 Írta: náni_95
Megválaszolva: náni_95

Én nem vettem ládát, szóval csak tippelni tudok, de nem lehet, hogy Ő fixen egy parancsnok, tehát kiválaszthatod a tankját, de a munkaköre már adott?

Igen, ő csak parancsnok lehet, ezért is tudja már érkezésekor a 6. érzéket. Nem egyedi eset, pl. néhány hónapja a futamból is meg lehetett nyerni a 3 pilótát, ők is csak parancsnoki szerepkörre alkalmasak.
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292734 Írta: longfinger
Megválaszolva: longfinger
Urak! Ha "valamiért" kaptam egy álcafestést és felraktam egy tankomra azt át rakhatom egy másikra vagy nem?
Téma zárolva.
5 éve 9 hónapja #292737 Írta: bhaalhun
Megválaszolva: bhaalhun
Ha leveszed, utána felteheted a másik tankra.
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.