Épp ez a kínom.Mivel a másik email címet elb@szták így SEMMIHEZ sem tudok hozzáférni.Persze a citromail is b@szik segíteni ilyenkor.Szóval teljesen meg vagyok lőve.Főleg ha veszek is valamit akkor az persze hogy a rossz email címre meg és még azzal sem tudom igazolni...:wb:
Egy gyors kérdésem lenne, A női legénység BIA skill összepárosítható a férfi BIA skillel? Konkréten a télapót szeretném a hóangyalokkal párositani, ha lehet.
Egy gyors kérdésem lenne, A női legénység BIA skill összepárosítható a férfi BIA skillel? Konkréten a télapót szeretném a hóangyalokkal párositani, ha lehet.
Köszi a választ!
Igen, semmi akadálya. Eredetileg nem így volt, de változtattak rajta.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CptDoki
Az email-es problémánál mindig utólag okos az ember.
Szerintem figyelmeztetni kéne az újonnan regisztrálókat a lehetséges hibákról, amik a fiók elvesztéséhez vezethetnek.
Csak olyan címmel regisztrálj, amit a jövőben is használni fogsz!
Csak megbízható email szolgáltatót válassz!
Ezek jók: gmail.com, live.com (hotmail.com), yahoo.com
Miket ne használj:
Nem megbízható: freemail, citromail
Nem biztos, hogy később is jó lesz, csak ideiglenes: upc, t-online vagy munkahelyi/iskolai email cím
Ha nem tudod megjegyezni az email címed jelszavát, akkor írd fel valahova (tollal, filccel, stb.)!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: zics911
Épp ez a kínom.Mivel a másik email címet elb@szták így SEMMIHEZ sem tudok hozzáférni.Persze a citromail is b@szik segíteni ilyenkor.Szóval teljesen meg vagyok lőve.Főleg ha veszek is valamit akkor az persze hogy a rossz email címre meg és még azzal sem tudom igazolni...:wb:
ha érdeklődhetek, akkor hogyan érted azt, hogy az "email címet elb@szták"?
Gondolom hogy feltörték (legalább is az email címet megváltoztatták),ami után lehetetlen volt belépni és hiába írtam a supportnak azok csak azt tudták szajkózni hogy ők tehetetlenek.(NA most akkor mi a fsznak vannak ott ők is??!)
Nemtudjátok meddig tart ez az 5x XP az első csatért?
Azt se találom hogy ez most melyik akció része
Illetve miért van 30%os kedvezményem a Progettóra?
Üdv!
Az Ünnepi Loot küldetés része, tehát 12.30 6:00-ig tart
A Progettóra egyrészt a 'kellemes leárazásokat' akción belül a VIII-X-es tankok vannak leárazva igaz csak 15%-ra, biztos összeadódott valami mással, ezt én sem tudom mivel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Hecienda
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja#292917Írta: gabi418
Megválaszolva: gabi418
Üdv Mindenkinek!
Egy példán szemlélteten kérdésemet:
Volt egy Su-100-om benne egy 100%-os legénységgel, 2 és egy képzésben levő skillel. Vettem egy Isu-152-t. Beleraktam a Su-100 as legénységet ami piros 75%-os lett. Az lenne a kérdésem hogy a skillek akkor is aktívak amikor még a képzettség pl. 80%-os, vagy csak akkor kezdenek újra működni a skillek ha az Isu-152-ben is újra elérik a 100%-ot a fő képzettség?
Elnézést ha egy kicsit bonylultan írtam le. Előre is köszönöm a választ.
Kellemes ünnepeket!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...