T110E3-ról vélemények? Lehet vele heavy stílusban játszani? Életképes a mai metában?
Ha a hasát nem látják, akkor szemből nagyon nehéz beütni, mert a kupolája nem weakspot, szóval lényegében egy erődítmény. Mivel tornya nincs, ezért mindig rá kell fordulni az ellenre és csak utána tudsz célozni, lőni. Eközben akár le is trackelhetnek, de jó eséllyel van idejük visszabújni a fedezékbe, már ha van nekik. Az E4 inkább használható heavy-ként a forgó tornya miatt, de annak meg nincs elég páncélja és a kupolája is belőhető, szóval akkor már (szerintem) inkább egy jó heavy. Mégis az E3-at többre tartom, mert bár kevésbé rugalmas, de abban amit tud, abban nagyon erős. Ha be tudsz állni hull-downba, akkor onnan csak az arty-k és a HE-eső szed ki, a GOLD-ok is csak nagyon extrém esetben üthetnek be (az ágyú tövénél van egy pici gyűrű, ahol csak 305-320 a páncél, de ezt célzással sem igazán lehet eltalálni (főleg, ha minimálisan mozgatva van a tank), csak a random adhatja be mondjuk 100-ból egyszer). 295-ös AP-ja van, ami már alapban is elég jó, de a 375-ös apcr-e a legtöbb tankon képes átmenni, mindez 750-es alfával, ami mai napig elrettentő. Természetesen meg kell említeni, hogy fix tornyos TD-ként, ha beflankelik, akkor elég nagy bajban, mert a nagy páncélhoz nagy lomhaság is társul.
Mélyebb tudással nem rendelkezem sajnos, mert a TD-k passzívabb játéka nem az én világom, így valószínűleg nem rendelkeztem a megfelelő türelemmel a használatához. Mivel sikeresen meg lett a az obj260, így el is adtam. Személy szerint a T95 számomra sokkal fun-abb, így az még mai napig kigördül a garázsomból.
+1: Szerintem tedd fel az amerikai harckocsik és/vagy a TD-s topicban is ezt, ott talán több illetékes látja a kérdést.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...