Úgy látszik nem figyeltem eléggé, de mik ezek a bajnokság küldetések és hogyan lehetne belevágni? Elméletben "speciális csata" kéne hozzá, de az meg nem elérhető számomra, még a küldetésben megadott járműben ülve sem. Csak bénázok vagy ez valamiért még számomra nem hozzáférhető?
Először be kell nevezned a versenyre a WoT honalpján---- az alábbi linken találod meg, hogy milyen versenyek vannak:
worldoftanks.eu...ments/
Nézd meg, hogy melyik szintű, típusú verseny érdekel valamint mikor érsz rá. Ez utóbbi azért fontos, egy-egy verseny a csoportkört és az egyenes kieséses szakaszt beszámítva emlékeim szerint min. 5-6 órát is elhúzódik, mert a csaták elég rendszertelenül indulnak (nekem ez az, ami nem jött be, és így kb. 1 éve neveztem utoljára). Igaz, az egyenes kiesés csak akkor húzódik el, ha továbbjutsz.

A nevezés nekem picit körülményes volt elsőre.
A nevezést követően a megadott időben lépj be a játékba és ott fog megjelenni a "speciális csata" füle, kb. a chat füle mellett. A "speciális csatá"-ba belépni elsőre szintén körülményes, úgyhogy első alkalommal szánj erre 10 percet - utána már 1 perc alatt is pikk-pakk menni fog.
Azzal is számolj,hogy a csoportkör nem biztos, hogy veled indul, tehát lehet, hoty egy 17.00-kor induló versenyben először 17.15-kor jelenik meg a "speciális csata", úgyhogy türelem.
Sok sikert!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...