Emiatt én azt mondanám, hogy ne vedd meg egyiket se, talán egyszer (fogalmam sincs mikor) frissül a készlet és talán bekerül valami használhatóbb.
Talán a mostani újítások cikkekben olvastam, hogy tervezik a bond shop frissítését, mégpedig a ranked szezonok változásánál lehet rá számítani. Tehát, előreláthatólag, leghamarabb a következő ranked-nél.
Mostani választékból nem nagyon vennék semmit, egyébként.
@szecsibeni
Képeztem legénységet 112-ben, csillagok is rajta vannak, de nem kívánom senkinek se!

Hajtépős ágyú. PrefMM nyolcasok is többnyire full nyolcban játszanak, vesztettek a normál nyolcasokhoz képesti előnyükből (mindet imo). Azt javasolnám, hogy a type64-ben húzz fel egy legénységet inkább, az fun. Persze, ott nem ömlik a credit közben, meg jó előre ki kell képezni őket, de megfontolnám.
(Érdekességképpen, az én spórolós módszerem így néz ki: lányok 64be beülnek, 5/6/7 skillig felhúz, skill rezet akció megvárása, négyszáz goldból rezet mindenki, utána creditért heavy-be képzés, automatikus 100%, csak az ahhoz szükséges XP-t bukod, végül a nehezekhez illő skillek kiosztása.)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...