Ezt a rankedet nem igazán értem.
Sose vonzott nagyon de most úgy voltam vele kipróbálom.
Kvalifikációs csatákat megyek de sokszor töb sráfos emberkékkel dob össze már ez is fura, de ami meglepett hogy itt is simán mennek a 15:3-5-ös csaták.
Ja és mindenki goldspammel.
Ez magasabb szinteken változni fog?
Mert eddig nem túl csalogató számomra és nem is tolok olyan csatamennyiséget hogy erre fecséreljem az időmet mert ebben a küldetéseket sem lehet megcsinálni.
Az sem tiszta hogy hol kapom az érméket, azokért mennyit kell játszani?
Kvalifikációs csatákat megyek de sokszor töb sráfos emberkékkel dob össze már ez is fura, de ami meglepett hogy itt is simán mennek a 15:3-5-ös csaták.
Az sem tiszta hogy hol kapom az érméket, azokért mennyit kell játszani?
Amennyiben az előző állításaim kiakasztanak, vagy most játszod a játékmódot először akkor sehogy sem fogsz annyi érmét elérni, hogy abból érdemleges jutalmat vegyél ki.
Egyébként végig kell menni a 20 promómeccsen (1 zseton), meg még 3 divízión (4 zseton) és ha goldba kerülsz (nem kerülsz) még 1 zseton.
Értem köszi.
Azt hittem ez kiegyensúlyozottabb lesz, de akkor ezekszerint tévedtem.
Goldspam igazából nem zavar, progettóval toltam szóval egál hogy mivel lőnek rá
Ha 20 csata után megkapom az elsőt akkor azt azért letolom, lesz tartalékba ha valamiért nem tudnék frontlineozni, illetve ha jól láttam a végén belehet váltani kötvényre őket ha maradna plusszom.
Értem köszi.
Azt hittem ez kiegyensúlyozottabb lesz, de akkor ezekszerint tévedtem.
Goldspam igazából nem zavar, progettóval toltam szóval egál hogy mivel lőnek rá
Ha 20 csata után megkapom az elsőt akkor azt azért letolom, lesz tartalékba ha valamiért nem tudnék frontlineozni, illetve ha jól láttam a végén belehet váltani kötvényre őket ha maradna plusszom.
Annak a zsetonnak semmi köze a frontlinehoz. Más jutalmazási rendszer. A minimum jutalom 4-től váltható ki.
Kaptam egy emailt a wg-től, hogy account évforduló, amelyben ez a legörgetős "életút" van.
Amint ez megvan, a következő képernyőn gyűjtsem be a jutalmamat, ami egy Progetto meg 3 nap prém. Eddig csak a 3 nap prém jelent meg az accomon. Esetleg legyek türelemmel, mert kicsit több idő kell, vagy másnál is volt ilyen probléma, esetleg én értek félre valamit?
Kaptam egy emailt a wg-től, hogy account évforduló, amelyben ez a legörgetős "életút" van.
Amint ez megvan, a következő képernyőn gyűjtsem be a jutalmamat, ami egy Progetto meg 3 nap prém. Eddig csak a 3 nap prém jelent meg az accomon. Esetleg legyek türelemmel, mert kicsit több idő kell, vagy másnál is volt ilyen probléma, esetleg én értek félre valamit?
Köszi a válaszokat!
A Progettó csak bérlős szokott lenni, nincs véletlenül bekapcsolva a szűrök között hogy ne mutassa?
Jelen pillanatban melyik elérhető tier 8-as prémium tank minősül a legjobb pénznyomdának? Lehet beruháznék egyre, mert folyamatos credit hiánnyal küzdök.
Blaszfémia ugyan, de amelyik osztállyal a legjobban játszol. Lévén az eredmény függvényében adja az ezüstöt, olyan tankot érdemes választani amivel jól megy a játék.
Meglehet tévedek, de nem hiszem, hogy különbség lenne egyes tankok "kredithozamában" ugyanolyan teljesítmény mellett.
Ami nekem bejön, az a light tank, lévén spot dmg-t sokkal egyszerűbb összeszedni és arra is szépen adja az ezüstöt.
Sziasztok remélem tudtok ebben segíteni mert kicsit bosszant a dolog.
Hogyan lehet az, hogy bokorban állva/álcaháló/álcázási képességgel egy lövés után úgy spotolnak ki mint a fehér nyuszit a réten a sas. Ráadásul az engem garázsba küldő játékost nem is láttam.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...