- Köszönetek: 0
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Arty-t leszámítva a javítás minden tankra hasznos, én azt választottam, azzal nem lehet mellényúlni. A felderítőt is előbb-utóbb ráteszi a tankra az ember, ez sem rossz választás. Szeretem ugyan a hanglokátort, de nem a legfontosabb skill, így azt én 0. skillnek biztos nem választanám.Sziasztok! Jagdpanzer E100-am télapós parancsnokára kellene 2 db nulladik skillt választanom. Az egyik Testvériség (BiA), addig megvagyok, de a másik szerintetek mi legyen? Javítás? Felderítő? Az új Hanglokátor?
Ezek mind egy fájlban (preferences.xml) vannak, az appdata-n belül a worldoftanks mappában, azzal történhetett valami.Sziasztok!
Más is tapasztalt olyat, hogy az összes beállítás elment tegnap a játékban és újra be kellett mindent állítani?
A minimapre kattintás szokott segíteni (legalábbis ezt a megoldást már láttam).Sziasztok!
Két-három alkalommal előfordult hogy a csata végén így nézett ki a garázs! Az egérrel hiába próbáltam kattintgatni ide-oda, nem reagált semmi a felületen! Csak a játékot újra indítva tudtam helyrehozni.
A "Lobogó amerikai zászló" matrica eladható, de az emblémákat nem lehet eladni.Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e ezzel kapcsolatban,de ez van.
Segítene valaki hogy lehet-e olyan matricát venni,(emlékezés napja küldikkel) amit el is lehet adni?Jó lenne kreditet csinálni a sok semmitérő matricából.Szerintem nem lehet olyat venni,de gondoltam tuti ami fix megkérdezem.
Előre is köszönöm.
Zsolti
Köszönöm a kerek válaszokat!
Mivel igen szeretem a statisztikákat, elkezdtem ...