Csak egy kérdés

4 hónapja 2 hete #306474 Írta: Kimera1972
Megválaszolva: Kimera1972
Nálam is ez a helyzet.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

4 hónapja 2 hete #306478 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
Esetleg próbáljátok meg kitörölni a preferences.xml-t az alábbi leírásban lévő mappából.
eu.wargaming.ne...10218/
Csak arra figyeljetek, hogy minden beállítás visszaáll az eredetire, a grafikai beállításokat is újra kell majd állítani.

4 hónapja 2 hete #306480 Írta: tizizi
Megválaszolva: tizizi
Megoldásként érdemes csekkolni a Windows hangerőkeverőt, mivel nekem valamiért ott lett az alkalmazás lenémítva.

4 hónapja 3 hete #306482 Írta: Benjament
Megválaszolva: Benjament
Hello!

Amikor elindítok egy csatát és lejár a visszaszámlálás akkor nem történik semmi.
Nem mutatja, hogy mennyi idő telt el, nem indul el a tank , egyszerűen nem enged még a garázsba sem kilépni.
Pár perc után annyit ír , hogy megszakadt a kapcsolat.
A garázsban tudok nézelődni, vásárolni, eladni.
Más online játékoknál nincs ilyen probléma.
Már töröltem és újratelepítettem a játékot.
Van valami más ötletetek esetleg?

4 hónapja 2 hete - 4 hónapja 2 hete #306484 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
Sziasztok! Jagdpanzer E100-am télapós parancsnokára kellene 2 db nulladik skillt választanom. Az egyik Testvériség (BiA), addig megvagyok, de a másik szerintetek mi legyen? Javítás? Felderítő? Az új Hanglokátor?

Vidám Percek Méreg Ellen: RanZar FV304 elemzése
Fejlődésben vagyok: 17 tankon 3 GM, szépen kékülgető WN8.

4 hónapja 2 hete #306496 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sziasztok! Jagdpanzer E100-am télapós parancsnokára kellene 2 db nulladik skillt választanom. Az egyik Testvériség (BiA), addig megvagyok, de a másik szerintetek mi legyen? Javítás? Felderítő? Az új Hanglokátor?

Arty-t leszámítva a javítás minden tankra hasznos, én azt választottam, azzal nem lehet mellényúlni. A felderítőt is előbb-utóbb ráteszi a tankra az ember, ez sem rossz választás. Szeretem ugyan a hanglokátort, de nem a legfontosabb skill, így azt én 0. skillnek biztos nem választanám.
Most tulajdonképpen azt a szakértelmet választod ki, amit ezek után soha nem fogsz tudni megváltoztatni, lehet így könnyebb döntened, hogy mi az amit biztosan nem bánhatsz meg..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete

4 hónapja 2 hete #306500 Írta: varsa
Megválaszolva: varsa
Sziasztok!
Más is tapasztalt olyat, hogy az összes beállítás elment tegnap a játékban és újra be kellett mindent állítani?

4 hónapja 2 hete - 4 hónapja 2 hete #306503 Írta: mihály.vígh
Megválaszolva: mihály.vígh
"Benjament post=306482 userid=18427
Hello!

Amikor elindítok egy csatát és lejár a visszaszámlálás akkor nem történik semmi.
Nem mutatja, hogy mennyi idő telt el, nem indul el a tank , egyszerűen nem enged még a garázsba sem kilépni.
Pár perc után annyit ír , hogy megszakadt a kapcsolat.
A garázsban tudok nézelődni, vásárolni, eladni.
Más online játékoknál nincs ilyen probléma.
Már töröltem és újratelepítettem a játékot.
Van valami más ötletetek esetleg?"

Nálam is ugyanez a helyzet, sőt ha el is indul a játék egy idő után eltünnek az ellenfél tankjai .... nem látom őket pedig még nekik is tudok menni, de egyszerűen láthatatlanná válnak.

4 hónapja 2 hete #306505 Írta: matyiabagoly

Sziasztok!
Más is tapasztalt olyat, hogy az összes beállítás elment tegnap a játékban és újra be kellett mindent állítani?

Ezek mind egy fájlban (preferences.xml) vannak, az appdata-n belül a worldoftanks mappában, azzal történhetett valami.

4 hónapja 2 hete #306506 Írta: Raptorial Bird
Megválaszolva: Raptorial Bird
Sziasztok!
Két-három alkalommal előfordult hogy a csata végén így nézett ki a garázs! Az egérrel hiába próbáltam kattintgatni ide-oda, nem reagált semmi a felületen! Csak a játékot újra indítva tudtam helyrehozni.

Mellékletek:

4 hónapja 2 hete #306517 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Sziasztok!
Két-három alkalommal előfordult hogy a csata végén így nézett ki a garázs! Az egérrel hiába próbáltam kattintgatni ide-oda, nem reagált semmi a felületen! Csak a játékot újra indítva tudtam helyrehozni.

A minimapre kattintás szokott segíteni (legalábbis ezt a megoldást már láttam).
Ha nem, akkor game reset. Majd kövi patchben javítják.

Játékbeli név: Tankpeti
Discord tag: Tankpeti#6711
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!

4 hónapja 1 hete #306526 Írta: pako911
Megválaszolva: pako911
Sziasztok. Tegnap kezdet játék hogy csata közben ledobja a tálcára a játékot. Mi lehet a baj?

4 hónapja 1 hete #306536 Írta: zsolti.akárki
Megválaszolva: zsolti.akárki
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e ezzel kapcsolatban,de ez van.:D
Segítene valaki hogy lehet-e olyan matricát venni,(emlékezés napja küldikkel) amit el is lehet adni?Jó lenne kreditet csinálni a sok semmitérő matricából.Szerintem nem lehet olyat venni,de gondoltam tuti ami fix megkérdezem.
Előre is köszönöm.
Zsolti

4 hónapja 1 hete #306539 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni:

Battle Pass-hoz van 12 tokenem, és ha jól látom, december 20-ig tudom csak megvenni vmelyik tankot, mert utána kötvényre átváltja. Gondolkoztam azon, h legyen belőle kötvény inkább, hogy tudjak belőle felszerelést venni, de ahogy néztem, manapság már azt is elég szépen lehet farmolni.

Na szóval, a Cobrán és a Lorr 50t-n kívül mindet meg tudnám venni.

Kunze Panzer: nem nagyon tudok róla semmit, ellenfélként eddig nem szartam magam tőle össze. Ez a Leo PTA-hoz hasonló? Anno a PTA-t imádtam, viszont miután újrakezdtem a játékot, játszottam a Leo 1-el, h a harctéri módosításokat kigrindeljem... Konkréten 600 dmg-el nagyobb a 9-essel az átlagom mint a 10-essel. Régen sem ment a 10-es tier, de most kifejezetten kutyaütő vagyok. Lehet egyébként már a 9-essel sem menne (mostanában a T55A-t nyúzom, azzal is rontottam az átlagomon, kb egy 100-ast)

Char Futur: na ettől már fosok, ha szembe jön :D Eddig két táras tankkal játszottam relatíve sokat, Progetto 46 és Lorr. 40t. Előbbit annyira nem szeretem, utóbbi az egyik kedvencem. Látom, h nagyon szépszerű, de igazából legénységképzésre ott a Lorraine is. Viszont kétségtelen, hogy nekem eddig ez az első számú jelöltem.

Object 777: nem különösebben mozgat meg, nem is nagyon tudok róla semmit, de már annyi szovjet heavym van, mint égen a csillag, szal ha csak nem vmi extra nagyon OP, akkor ezt kihagynám.

K-91 PT: egész jó td-nek tűnik, de legénységképzésre és farmolásra is rendelkezem a SU-130 PM-mel. Illetve szovjet, és nagyon unom a szovjet tankokat.

AE Phase: rendelkezem amcsi heavy-vel is, T26E5, bár nagyon nem érzem efektívnek manapság, sokkal jobb tankra emlékeztem, de eddig nem sok örömöt hozott, mióta újra játszok. Tudom, h az AE Phase is népszerű, igazából ez a 2. számú jelöltem a Kunze-val.

Vagy hagyjam a picsába az egészet, és vegyek belőle jutalom felszerelést (pl turbó, abből nincs bountys).

Bocsi, h kicsit hosszú lett, de ez lesz az első T9-es prém tankom, akkor már egyen jó :D (ugye ezek prémtanknak számítanak, nem olyan jutalomtanknak, mint a kampányban szerezhetőek?)

Köszi a segítséget!

4 hónapja 1 hete #306540 Írta: matyiabagoly

Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e ezzel kapcsolatban,de ez van.:D
Segítene valaki hogy lehet-e olyan matricát venni,(emlékezés napja küldikkel) amit el is lehet adni?Jó lenne kreditet csinálni a sok semmitérő matricából.Szerintem nem lehet olyat venni,de gondoltam tuti ami fix megkérdezem.
Előre is köszönöm.
Zsolti

A "Lobogó amerikai zászló" matrica eladható, de az emblémákat nem lehet eladni.

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.