Csak egy kérdés

5 hónapja 1 hete #306391 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
Hát ez az.
Nekem fordul valamiért.
Azt hittem egy beállítás van elállítva.Most kezdtem kb 4év után csapatni és elég érdekes így.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

5 hónapja 1 hete #306394 Írta: fisher1122
Megválaszolva: fisher1122
Sziasztok ! Szeretném megtudni mit rontottam el , miért nem kaptam meg a Wt auf e 100 random csatákban . Az örökség , mind a 20 szakaszt végig csináltam . 

5 hónapja 1 hete #306395 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Sziasztok ! Szeretném megtudni mit rontottam el , miért nem kaptam meg a Wt auf e 100 random csatákban . Az örökség , mind a 20 szakaszt végig csináltam . 

A járműválasztó szűrőknél kapcsold be a "bérelt" járműveket és akkor látni fogod.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fisher1122

5 hónapja 1 hete #306396 Írta: fisher1122
Megválaszolva: fisher1122
Köszönöm a segítséget , így már meglett wt . Ráadásul így még előjött 6db 8tierü prém tank is . Mégegyszer KÖSZÖNÖM 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli

5 hónapja 1 hete #306398 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, h jól látom h a kötvényért vehető felszerelések nem kapnak bónuszt, ha a megfelelő slotba teszem őket??

5 hónapja 1 hete #306399 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, h jól látom h a kötvényért vehető felszerelések nem kapnak bónuszt, ha a megfelelő slotba teszem őket??

Igen, ez valóban így van. Mivel ezek alapból több bónuszt adnak, így nem jár semmi plusz a megfelelő slotba helyezésükkor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Grande__Reagel

5 hónapja 1 hete - 5 hónapja 1 hete #306400 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Hát ez az.
Nekem fordul valamiért.
Azt hittem egy beállítás van elállítva.Most kezdtem kb 4év után csapatni és elég érdekes így.

Ha használsz mod-ot, lehet, hogy az használ valamilyen speciális beállítást.
Ellenkező esetben töröld a c:\users\felhasználó_neved\appdata\roaming\wargaming.net mappa tartalmát. Ez vélhetően megoldja a problémádat.

5 hónapja 1 hete #306401 Írta: Gyulapapa1
Megválaszolva: Gyulapapa1
Sziasztok! Szeretem nézni Skill4tu videóit és közvetítéseit, és egyre többször látom, hogy az ellen tankja felemelt ágyúval táncol, és nem lőnek egymásra. Ez valami egyezség, vagy mi?

5 hónapja 1 hete #306403 Írta: ticsungg
Megválaszolva: ticsungg

Sziasztok! Szeretem nézni Skill4tu videóit és közvetítéseit, és egyre többször látom, hogy az ellen tankja felemelt ágyúval táncol, és nem lőnek egymásra. Ez valami egyezség, vagy mi?

Gyakorló csatákról még nem hallottál?

5 hónapja 1 hete - 5 hónapja 1 hete #306405 Írta: Gyulapapa1
Bagolyköpet. Bár én is hülye vagyok, hogy normális választ vártam itt.

5 hónapja 1 hete #306406 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Sziasztok!

Már nem emléxem, szokott leárazás lenni a legénységi skillek újrafelosztására, vagy az mindig 200 gold (tudom, van kreditért is, de az 5 skilles legénységeimnél nem akarok XP-t veszíteni).

Köszi.

5 hónapja 1 hete #306407 Írta: Tank_szemelyzete
Megválaszolva: Tank_szemelyzete
@Grande_Reagel
Úgy látom, ezen a hétvégén lesz 50%-os leárazás, ami az aranyért történő újrafelosztásra is érvényes.
wotinfo.hu/inde...-10-17

Vidám Percek Méreg Ellen: RanZar FV304 elemzése
Fejlődésben vagyok: 17 tankon 3 GM, szépen kékülgető WN8.

5 hónapja 1 hete #306408 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

Olyasmi. Skill-t sokan nézik és kialakult a követői között egy ilyen szokás, hogy ha találkoznak vele csatában akkor így táncolnak a tiszteletére, akár csapattársak, akár ellenfelek éppen. Utóbbi esetben nem szokták egymást lőni, ameddig még van más célpont is a játékban. Legalábbis én ezt raktam össze a fejemben a látottak alapján, "hivatalosan" nem ismerem ezt a rítust.

5 hónapja 1 hete #306410 Írta: Gyulapapa1
Köszi a választ! Én is valami ilyesmire gondoltam.

5 hónapja 1 hete #306411 Írta: longfinger
Megválaszolva: longfinger
Tisztelt Urak!
Ha valaki a klienst tölti gigabites sávszélességgel és csak 3-400 kb/s sebességgel csorog a játék, akkor van valami trükk, beállítás amivel ezt fel lehet gyorsítani? Alap esteben pár perc kéne, hogy legyen, így kb. reggelre jön le.

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.