- Köszönetek: 9
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
A járműválasztó szűrőknél kapcsold be a "bérelt" járműveket és akkor látni fogod.Sziasztok ! Szeretném megtudni mit rontottam el , miért nem kaptam meg a Wt auf e 100 random csatákban . Az örökség , mind a 20 szakaszt végig csináltam .
Igen, ez valóban így van. Mivel ezek alapból több bónuszt adnak, így nem jár semmi plusz a megfelelő slotba helyezésükkor.Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h jól látom h a kötvényért vehető felszerelések nem kapnak bónuszt, ha a megfelelő slotba teszem őket??
Ha használsz mod-ot, lehet, hogy az használ valamilyen speciális beállítást.Hát ez az.
Nekem fordul valamiért.
Azt hittem egy beállítás van elállítva.Most kezdtem kb 4év után csapatni és elég érdekes így.
Gyakorló csatákról még nem hallottál?Sziasztok! Szeretem nézni Skill4tu videóit és közvetítéseit, és egyre többször látom, hogy az ellen tankja felemelt ágyúval táncol, és nem lőnek egymásra. Ez valami egyezség, vagy mi?
Olyasmi. Skill-t sokan nézik és kialakult a követői között egy ilyen szokás, hogy ha találkoznak vele csatában akkor így táncolnak a tiszteletére, akár csapattársak, akár ellenfelek éppen. Utóbbi esetben nem szokták egymást lőni, ameddig még van más célpont is a játékban. Legalábbis én ezt raktam össze a fejemben a látottak alapján, "hivatalosan" nem ismerem ezt a rítust.Sziasztok! Szeretem nézni Skill4tu videóit és közvetítéseit, és egyre többször látom, hogy az ellen tankja felemelt ágyúval táncol, és nem lőnek egymásra. Ez valami egyezség, vagy mi?
Köszönöm a kerek válaszokat!
Mivel igen szeretem a statisztikákat, elkezdtem ...