- Köszönetek: 41
Tisztelt Urak!
Ha valaki a klienst tölti gigabites sávszélességgel és csak 3-400 kb/s sebességgel csorog a játék, akkor van valami trükk, beállítás amivel ezt fel lehet gyorsítani? Alap esteben pár perc kéne, hogy legyen, így kb. reggelre jön le.
Ja, a game centerben állítsd végtelenre...
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Ha használsz mod-ot, lehet, hogy az használ valamilyen speciális beállítást.Hát ez az.
Nekem fordul valamiért.
Azt hittem egy beállítás van elállítva.Most kezdtem kb 4év után csapatni és elég érdekes így.
Ellenkező esetben töröld a c:\users\felhasználó_neved\appdata\roaming\wargaming.net mappa tartalmát. Ez vélhetően megoldja a problémádat.
Sajna még mindíg fennál a problémám
Mod nélkül is próbáltam meg moddal is,de mindíg forog a torony és az artynál is gáz mozog a cél jobb egér lenyomásnál......Az a mappát meg nem találom amit írtál.
Kapcsold be a "rejtett file-ok és mappák" megjelenítését, és akkor látni fogod a könyvtárat.Sajna még mindíg fennál a problémám :(Mod nélkül is próbáltam meg moddal is,de mindíg forog a torony és az artynál is gáz mozog a cél jobb egér lenyomásnál......Az a mappát meg nem találom amit írtál.
vettem 28 ládát, ennyit gondoltam ...
Az adventi naptár 7. napi nyitásából kapott női legénység ...
Hivatalos cikk: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/holiday-ops-2024-regulations/
Hivatalos videó: https://www.youtube.com/watch?v=U3rQV96YJvc