Csak egy kérdés

1 éve 1 hónapja #306415 Írta: RedFox69
Megválaszolva: RedFox69

Tisztelt Urak!
Ha valaki a klienst tölti gigabites sávszélességgel és csak 3-400 kb/s sebességgel csorog a játék, akkor van valami trükk, beállítás amivel ezt fel lehet gyorsítani? Alap esteben pár perc kéne, hogy legyen, így kb. reggelre jön le.
Ja, a game centerben állítsd végtelenre...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 1 hónapja #306419 Írta: AMD5
Megválaszolva: AMD5
Hol lehet látni, hogy a 9-es prémtank -esetemben a chifteinP. - mennyi kötvényt képes szerezni egy hónap alatt és most hogy állok? Már pár csata óta nem jön a kötvény a csaták után. Mikor jár le az egy hónap? Mikortól lesz ismét kifarmolható kötvény? Köszönöm

1 éve 1 hónapja #306420 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe
Sajna még mindíg fennál a problémám :(
Mod nélkül is próbáltam meg moddal is,de mindíg forog a torony és az artynál is gáz mozog a cél jobb egér lenyomásnál......Az a mappát meg nem találom amit írtál.

1 éve 1 hónapja #306421 Írta: BigiZe
Megválaszolva: BigiZe

Hát ez az.
Nekem fordul valamiért.
Azt hittem egy beállítás van elállítva.Most kezdtem kb 4év után csapatni és elég érdekes így.

Ha használsz mod-ot, lehet, hogy az használ valamilyen speciális beállítást.
Ellenkező esetben töröld a c:\users\felhasználó_neved\appdata\roaming\wargaming.net mappa tartalmát. Ez vélhetően megoldja a problémádat.

Sajna még mindíg fennál a problémám :(
Mod nélkül is próbáltam meg moddal is,de mindíg forog a torony és az artynál is gáz mozog a cél jobb egér lenyomásnál......Az a mappát meg nem találom amit írtál.

1 éve 1 hónapja - 1 éve 1 hónapja #306422 Írta: marcus.aurelius
Megválaszolva: marcus.aurelius
Hello!

Van valami olyan csalás, hogy nálam kiakad 999-en a ping és a tankom önálló életet él? Nem olyan, mint mikor elmegy a net és a torony ide-oda ugrál a tank meg áll egy helyben, hanem mintha más irányítaná. Halad, megáll, kanyarodik, de nem én irányítom. Ma kétszer is előfordult. Nem használok semmilyen modot, vanilla a kliens.

Reinstalláltam az egész játékot és újból csinálja. Még a portot is megváltoztattam a kapcsolathoz. Elküldtem a ticketet és egy replayt a wargamingnek, meglátom mit mondanak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Raptorial Bird

1 éve 1 hónapja - 1 éve 1 hónapja #306425 Írta: Raptorial Bird
Megválaszolva: Raptorial Bird
marcus.aurelius
Nálam is előfordult tegnap kétszer hogy 999 lett a ping és a vasam elindult magától irányíthatatlanul! Hozzáteszem, reggel mértem egy net sebességet és a gigás felére esett vissza! Nem tudom van-e köze hozzá de ilyen nem volt még soha!
Borítékolom hogy a WG-től csak egy "hárító" bamba üzenetet kapsz majd hogy ... "persze, megnézzük meg dolgozunk rajta"

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: marcus.aurelius

1 éve 1 hónapja #306426 Írta: marcus.aurelius

Mértem egy netet közvetlen az esetek után és szerintem ezzel nem volt gond. Döbbenet volt, ahogy magától ment a tankom erre-arra én meg csak néztem, míg kiment az ellenség elé magától.
Mellékletek:

1 éve 1 hónapja - 1 éve 1 hónapja #306427 Írta: Raptorial Bird
Megválaszolva: Raptorial Bird
marcus.aurelius
Nem jó érzés amikor nem tudod befolyásolni a dolgok menetét!
Ma megint megtörtént velem de most már felkészültem rá ... nyomtam gyorsan egy visszavonulást meg egy kéziféket és szerencsémre pont fedezékben állt meg. Ott kummantottam egy kicsit amig rendeződött a ping aztán go tovább!

1 éve 1 hónapja #306431 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
A nemzetközi net kapcsolatban szokott hiba lenni (főleg a vodánál, t-komnál kevésbé), vagy magán a szerveren, érdemben az előbbit tudod befolyásolni valamennyire, ha használsz VPN-t vagy proxy-t. Mostanában viszont inkább az utóbbi lehet a helyzet az új játékmód miatt.

1 éve 1 hónapja #306434 Írta: marcus.aurelius
Na oké, én befejeztem a wotozás, míg vége ennek a roham baromságnak. Most konkrétan minden csatában 50 és 999 között változik a ping, és mikor 999, akkor magától megy minden felé a tankom, mint ha valaki más irányítaná. Szánalom ez a játék már, komolyan.

1 éve 1 hónapja #306437 Írta: Erik003
Megválaszolva: Erik003
Sziasztok

Chat-et játékon belül,hogy lehet kitörölni? mármint az összes beszélgetést?
hogy üres legyen mintha nem irtunk volna soha.

1 éve 1 hónapja - 1 éve 1 hónapja #306438 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Sajna még mindíg fennál a problémám :(Mod nélkül is próbáltam meg moddal is,de mindíg forog a torony és az artynál is gáz mozog a cél jobb egér lenyomásnál......Az a mappát meg nem találom amit írtál.

Kapcsold be a "rejtett file-ok és mappák" megjelenítését, és akkor látni fogod a könyvtárat. 

Mellékletek:

1 éve 1 hónapja #306451 Írta: L4ck0
Megválaszolva: L4ck0
Nehany napja teljesen nema lett a jatek. Vege lett egy csatanak es mire visszaleptem a garazsba eltunt a hang. Azota frissitettem az osszes drivert, ujratelepitettem a jatekot de semmi valtozas. Ha volna valakinek barmi otlete, megkoszonnem!

1 éve 1 hónapja #306469 Írta: Zsooolti23
Megválaszolva: Zsooolti23
Sziasztok Tudna valaki segíteni.

Nem tudok belépni World of Tanks oldalra
Ez úgy sikerült, bevolt állítva a kétlépcsös hitelesítés.
Sajnos a telefonom tökre ment, be se kapcsolt.  Vissza lett állítva a rendszere de sajnos a hitelesítő már nem állít helyre. Ez miatt nem tudok belépni, amit van 10 egyszer használatos jelszó, azt nem fogadja el.
Elfelejtett jelszót se tudok kérni mert a beállított e-mail le van tiltva szintén a két kétlépcsös miatt. (freemail nek már írtam de nem tudom mikor lesz feloldva)
Wot oldalon is írtam már kétszer, de semmi válasz.
Játszani még tudok mert a kliens nem dobott ki. de sajnos onnan nem lehet adatot módosítani.
Előre is köszönöm
Szabó Zsolt

1 éve 1 hónapja #306472 Írta: laja66
Megválaszolva: laja66
Sziasztok.Tegnap egyszerűen elment a játék hangja. minden másnál van csak a wot-nál nincs. esetleg van valakinek tippje erről?

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.