- Köszönetek: 5
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Sziasztok!
A Roham módnak köszönhetően szépen haladok előre a Harctéri módosításokkal, több tanknál a VI-VII. szintre, sőt az 60TP-nél a VIII-ra értem.
Kérdésem, hogy itt milyen elv szerint válasszam a "jó" módosítást? A tank típusa (azaz heavy vagy med) szerint? Vagy a szerint, hogy a tanknak milyen erősségét/gyengeségét látom és ez alapján csökkentsem a gyengeségét/növeljem az erősségét? Avagy milyen felszereléssel használom? Pl.a Kranvagn-nél teljesen bizonytalan vagyok, hogy a VI. az tűzerő legyen (mert nehéztankhoz ez illene) vagy mozgékonyság (mert a közelmúltban kapott nerf leginkább ezt érintette)?
Szia!
Itt meg tudod nézni, hogy Skill4ltu mit ajánl:
skill4ltu.eu/
Szerencsére lehet váltogatni, ha az egyik nem tetszik, akkor kipróbálhatod a másikat, vagy választani sem muszáj, ez esetben marad a régi felállás.Sziasztok!
A Roham módnak köszönhetően szépen haladok előre a Harctéri módosításokkal, több tanknál a VI-VII. szintre, sőt az 60TP-nél a VIII-ra értem.
Kérdésem, hogy itt milyen elv szerint válasszam a "jó" módosítást? A tank típusa (azaz heavy vagy med) szerint? Vagy a szerint, hogy a tanknak milyen erősségét/gyengeségét látom és ez alapján csökkentsem a gyengeségét/növeljem az erősségét? Avagy milyen felszereléssel használom? Pl.a Kranvagn-nél teljesen bizonytalan vagyok, hogy a VI. az tűzerő legyen (mert nehéztankhoz ez illene) vagy mozgékonyság (mert a közelmúltban kapott nerf leginkább ezt érintette)?
Az a drop csak két csatornán működik, az egyik a www.twitch.tv/w...ftanks csatorna. Valószínűleg pont akkor lett vége az élő műsornak, amikor rácsatlakoztál.Tudja valaki, hogyan lehetne működésre bírni az " EU & NA Channels Merge " twitch drop-ot, mert nem számolja, pedig az ott felkínált "résztvevő csatornák" közül próbálkoztam már többel is? (a százalékok látszanak, szóval elvileg aktívnak kéne lenniük)
Char Futur vagy AE Phase ezek a legjobbak a kínálatból szerintemSziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni:
Battle Pass-hoz van 12 tokenem, és ha jól látom, december 20-ig tudom csak megvenni vmelyik tankot, mert utána kötvényre átváltja. Gondolkoztam azon, h legyen belőle kötvény inkább, hogy tudjak belőle felszerelést venni, de ahogy néztem, manapság már azt is elég szépen lehet farmolni.
Na szóval, a Cobrán és a Lorr 50t-n kívül mindet meg tudnám venni.
Kunze Panzer: nem nagyon tudok róla semmit, ellenfélként eddig nem szartam magam tőle össze. Ez a Leo PTA-hoz hasonló? Anno a PTA-t imádtam, viszont miután újrakezdtem a játékot, játszottam a Leo 1-el, h a harctéri módosításokat kigrindeljem... Konkréten 600 dmg-el nagyobb a 9-essel az átlagom mint a 10-essel. Régen sem ment a 10-es tier, de most kifejezetten kutyaütő vagyok. Lehet egyébként már a 9-essel sem menne (mostanában a T55A-t nyúzom, azzal is rontottam az átlagomon, kb egy 100-ast)
Char Futur: na ettől már fosok, ha szembe jönEddig két táras tankkal játszottam relatíve sokat, Progetto 46 és Lorr. 40t. Előbbit annyira nem szeretem, utóbbi az egyik kedvencem. Látom, h nagyon szépszerű, de igazából legénységképzésre ott a Lorraine is. Viszont kétségtelen, hogy nekem eddig ez az első számú jelöltem.
Object 777: nem különösebben mozgat meg, nem is nagyon tudok róla semmit, de már annyi szovjet heavym van, mint égen a csillag, szal ha csak nem vmi extra nagyon OP, akkor ezt kihagynám.
K-91 PT: egész jó td-nek tűnik, de legénységképzésre és farmolásra is rendelkezem a SU-130 PM-mel. Illetve szovjet, és nagyon unom a szovjet tankokat.
AE Phase: rendelkezem amcsi heavy-vel is, T26E5, bár nagyon nem érzem efektívnek manapság, sokkal jobb tankra emlékeztem, de eddig nem sok örömöt hozott, mióta újra játszok. Tudom, h az AE Phase is népszerű, igazából ez a 2. számú jelöltem a Kunze-val.
Vagy hagyjam a picsába az egészet, és vegyek belőle jutalom felszerelést (pl turbó, abből nincs bountys).
Bocsi, h kicsit hosszú lett, de ez lesz az első T9-es prém tankom, akkor már egyen jó(ugye ezek prémtanknak számítanak, nem olyan jutalomtanknak, mint a kampányban szerezhetőek?)
Köszi a segítséget!
Egyetértek az előttem szólóval, Char Futur vagy AE Phase ezek a legjobbak.
Char Futur vagy AE Phase ezek a legjobbak a kínálatból szerintemSziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni:
Battle Pass-hoz van 12 tokenem, és ha jól látom, december 20-ig tudom csak megvenni vmelyik tankot, mert utána kötvényre átváltja. Gondolkoztam azon, h legyen belőle kötvény inkább, hogy tudjak belőle felszerelést venni, de ahogy néztem, manapság már azt is elég szépen lehet farmolni.
Na szóval, a Cobrán és a Lorr 50t-n kívül mindet meg tudnám venni.
Kunze Panzer: nem nagyon tudok róla semmit, ellenfélként eddig nem szartam magam tőle össze. Ez a Leo PTA-hoz hasonló? Anno a PTA-t imádtam, viszont miután újrakezdtem a játékot, játszottam a Leo 1-el, h a harctéri módosításokat kigrindeljem... Konkréten 600 dmg-el nagyobb a 9-essel az átlagom mint a 10-essel. Régen sem ment a 10-es tier, de most kifejezetten kutyaütő vagyok. Lehet egyébként már a 9-essel sem menne (mostanában a T55A-t nyúzom, azzal is rontottam az átlagomon, kb egy 100-ast)
Char Futur: na ettől már fosok, ha szembe jönEddig két táras tankkal játszottam relatíve sokat, Progetto 46 és Lorr. 40t. Előbbit annyira nem szeretem, utóbbi az egyik kedvencem. Látom, h nagyon szépszerű, de igazából legénységképzésre ott a Lorraine is. Viszont kétségtelen, hogy nekem eddig ez az első számú jelöltem.
Object 777: nem különösebben mozgat meg, nem is nagyon tudok róla semmit, de már annyi szovjet heavym van, mint égen a csillag, szal ha csak nem vmi extra nagyon OP, akkor ezt kihagynám.
K-91 PT: egész jó td-nek tűnik, de legénységképzésre és farmolásra is rendelkezem a SU-130 PM-mel. Illetve szovjet, és nagyon unom a szovjet tankokat.
AE Phase: rendelkezem amcsi heavy-vel is, T26E5, bár nagyon nem érzem efektívnek manapság, sokkal jobb tankra emlékeztem, de eddig nem sok örömöt hozott, mióta újra játszok. Tudom, h az AE Phase is népszerű, igazából ez a 2. számú jelöltem a Kunze-val.
Vagy hagyjam a picsába az egészet, és vegyek belőle jutalom felszerelést (pl turbó, abből nincs bountys).
Bocsi, h kicsit hosszú lett, de ez lesz az első T9-es prém tankom, akkor már egyen jó(ugye ezek prémtanknak számítanak, nem olyan jutalomtanknak, mint a kampányban szerezhetőek?)
Köszi a segítséget!
Skill oldalán a legoptimálisabb, legkompetitívebb összeállítás van fent, ha választani KELL (!) a kettő opció közül. Ahogy a harctéri módosítás neve is írja, egyéni választása mindenkinek megvan rá.Harctéri módosítások:
A Skill4ltu féle ajánlatot ismerem, de több bibim is van vele:.
- a VI. szintre nem ajánl. Lehet, hogy azért van mert az egyén által használt felszerelésből következik, de furcsa. Ha pedig használt felszerelésből következik, akkor illett volna egy iylen értelmű megjegyzést tenni.
- úgy látom, hogy az ajánlás eléggé elnagyolt, minden med-re ugyanazt az egyen- harctéri módosítást ajánlja és minden heavy-re ugyanazt az egyen-harctéri módosítást. Nem néztem végig minden med-et ill. heavyt, de amelyik med/heavy tabk nekem megvan, azokra fenáll ez az "egyen-ajánlat". Lehet, hogy túlgondolom, de ennél egyénibb módosításra számítanék.
- a VII. szintnél a 60TP esetében ösztönösen a 2. beállítást választanám, mert egy elég lassú tankból nem lesz villámharckocsi azzal a 4km/h-val, viszont a jobb toronyforgás meg gyorsabb célzás jól tud jönni közelharcban --- a skill4ltu féle 1. beállítást inkább a Kranvagennél érzem jogosnak, különösen, ha a tolatásnál is igaz az a +4km/h (illetve dogom majd jogosnak érezni, ha odaérek)
TierX-ben egy nap ritkán megyek 2-3 csatánál többet és azt se biztos, hogy egy tankkal, ráadásul egy héten 2 max 3 nap játszok -- de mégha másnap is játszok, másnapra meg már elfelejtem, milyen volt/mennyivel volt másabb. Csapkodóan meg nem akarok váltogatni a módosítások között. A II-IV-V. módosításnál könnyen megtaláltam azt elvet, amely szerint kiválasztom vagy tudatosan kiválasztatlanul hagyom a módosítást, ám itt a felsőbb szférában nem látom az elvet.
1. Miből állt? (most már múlt idő)Sziasztok!
Két, összefüggő kérdésem lenne
1.) Az account reset miből áll? A küldik, a legénység, a tech tree, mind lenullázódok ugye? És mi van a prém, illetve a jutalom tankokkal (nem a küldikből kiszedhető jutalom tankokra gondolok, hanem Battle Pass-ból vagy maratonból (AE Phase, Progetto 46)kiszedett tankokra, vagy a regisztárcióra kapott járgányokra (Super Hellcat, T50-2))
2.) Jelenleg nem lehet accot restelni, ahogy nézem már hónapok óta, de nem írják, h ezt végleg törölték volna. Erről mit tudunk?
Köszi.
Köszönöm a kerek válaszokat!
Mivel igen szeretem a statisztikákat, elkezdtem ...