- Köszönetek: 282
Nem állítom, hogy teljes lesz a lista, de megpróbálom.A régi Nagyok közül van még itt valaki?
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Volvo még mindig serényen gyártja a TŐGY összeállításait, csak már Celebúr álnéven.
Figyelem: Spoiler!_Szazados_ post=306902 userid=21928 Rátok hármótokra emlékszem, kösz srácok! Ilyenekre gondoltam, hogy dobilaci, serious, leopardusz, Volvo meg még jópáran prohardverről, akiknek most nem ugrik be az itteni neve. Meg tényleg silean, szerintem még 18 sem volt mikor vittük szakaszba dobilacival, azóta már remélem mutál. Ja, meg BlackSheep01. Jól elteltek azért az évek Látom PZoli még mindig suhogtatja a kardját a pudva ellen Nem tudom kik voltak itt a régi balhék alkalmával, MPeti korszak, és sokan mások akikkel mindig minden vitát kulturált keretek közt játszottunk le. A régi szép idők, mikor még meg akartuk váltani a wotinfo-t, hogy kevesebb konteó legyen. Azért csak eljutottunk addig, hogy minden hír felett ott virít a vörös felirat Elnézegetve a régi videóimat amik felkerültek az oldalra (egyedül vagy szakaszban), megint kedvem támadt leszedni a játékot. Franc.
Bocsánat tudomásom szerint troolnak az hívjuk akik feszültség keltésért írnak egy adott hozzászóláshoz, hogy másokat piszkáljanak. Ő nem lehetett az, mert sokáig nem is lehetett beregisztrálva ezzel a névvel, mert felhasználó státusza volt."Hüvelygomba" egy vissza térő troll volt a fórumon, de ez a név nekem is meg maradt, volt fantáziája az tuti
Erről nem tudtam, köszönöm. Ilyen formában nem ismertem, csak arról az egy nevéről.Igen tudom mi a troll, de én úgy emlékszem többször volt ki dobva, s mindig vissza reggelt
178 - bár én nem vagyok régi... meg Nagy sem...
Szia én itt vagyok, de kikre gondolsz, hogy nagyok? Mert én is itt vagyok 170 cm magas kb.A régi Nagyok közül van még itt valaki?
Én 176
Szia
178 - bár én nem vagyok régi... meg Nagy sem...
Szia én itt vagyok, de kikre gondolsz, hogy nagyok? Mert én is itt vagyok 170 cm magas kb.A régi Nagyok közül van még itt valaki?
Én 176
@Marcus: Sileant főleg az Örömködőben láthatod.
Ezt a Szazadosnak szántam."Sileant főleg az Örömködőben láthatod" Köszönöm de mi miatt keressem?
így írtad "@Marcus: Sileant főleg az Örömködőben láthatod." Azért kérdeztem.
Ezt a Szazadosnak szántam."Sileant főleg az Örömködőben láthatod" Köszönöm de mi miatt keressem?
vettem 28 ládát, ennyit gondoltam ...
Az adventi naptár 7. napi nyitásából kapott női legénység ...
Hivatalos cikk: https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/holiday-ops-2024-regulations/
Hivatalos videó: https://www.youtube.com/watch?v=U3rQV96YJvc