- Köszönetek: 2
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Kranvagn volt a rangsorolt "királya", de éppen most kapott nerfet, de hogy emiatt elveszíti-e ezt a titulust, az majd kiderül, mert a páncéljához nem nyúltak hozzá.Sziasztok!
Másfél-két év kihagyás után kedvem támadt megint játszani. Az lenne a kérdésem, h mennyit változott a meta ezidő alatt, melyek most azok az ágak, amelyek randomra és/vagy rankedre a legjobb választások?
Mikor abbahagytam, még a Progetto, kerekes szar, SC, Obj 277 volt a sláger, TD-nél a V4, esetleg az STRV (bár a kifejezetten támogató tankok már akkor is sznvedősek, csapatfüggők voltak, kötve hiszem, h ez nagyon változott volna).
A CW nyeremény tankok nem opció, mert nincsenek
Köszönöm a segítséget.
500 méterrel várhatóan 445 méterről (max lehetséges felderítési távolság) fel tudod spotolni a nehéz tankokat, feltéve hogy nem állnak fedezék és/vagy fa/bokor mögött.Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy: ha 500m a látótáv.. Akkor milyen távolságból spotolok fel mondjuk egy heavy tankot?
Nem, ezt az oldalt így ebben a formájában ne használja. Az álcaértékek sok esetben másak a feltüntetett értékeknél, illetve jöttek be direktívák,modifikációk, speciális slotok, új felszerelések (sima, rózsaszín, lila egyaránt).Ravenholm figyelmébe.
www.wotinfo.net...ulator
Bátorkodom ajánlani ezt az oldalt, elvégre szegről-végről (név)rokon.
Felül kell kiválasztani a TE tankod, beállítani, hogy miként van felszerelve, lent beállítani az ELLEN tankját, azt is kalibrálni, hogy szerinted milyen a legénysége / felszereltsége, és már köpi is ki, hogy kinek mikor villan a (hatodi kérzék) lámpa.
Szia!
Kranvagn volt a rangsorolt "királya", de éppen most kapott nerfet, de hogy emiatt elveszíti-e ezt a titulust, az majd kiderül, mert a páncéljához nem nyúltak hozzá.Sziasztok!
Másfél-két év kihagyás után kedvem támadt megint játszani. Az lenne a kérdésem, h mennyit változott a meta ezidő alatt, melyek most azok az ágak, amelyek randomra és/vagy rankedre a legjobb választások?
Mikor abbahagytam, még a Progetto, kerekes szar, SC, Obj 277 volt a sláger, TD-nél a V4, esetleg az STRV (bár a kifejezetten támogató tankok már akkor is sznvedősek, csapatfüggők voltak, kötve hiszem, h ez nagyon változott volna).
Köszönöm a segítséget.
Új tankok közül a Vz.55 ami elég erős, valamint feltételezhetően az új olasz td ág Minotauro-ja is elég népszerű lehet, mert aránylag egyszerűen lehet vele hatékonyan játszani, de ez még nagyon friss. Most buffolták az Amx M4 54-et, ami jó játékosok kezében nagyon OP lett a streamek alapján.
Progetto 65-öt, 430U-t nerfelték anno, azóta eléggé kikoptak.
Könnyű tankoknál semmi változás, továbbra is EBR uralom van, de passzívra Manticore jobb lehet..
Medeknél Obj 140, Leopard 1, STB-1, CS-63 (pályafüggő).
Heavy-nél 279early (nem CW tank)SQ, 277, Vz.55, Kranvagn (? a nerf után), esetleg IS-7, E100 (kiságyúval), Amx M4 54 (buffot kapott)
TD-nél az új Minotauro tűnik egyelőre erősnek, rajta kívül Strv, E3, V4.
Kb. ennyi és szerintem, tehát biztos nem mindenki ért teljesen egyet a listával.
Kb. egy hete jött a patch, ahol többek között elég sok map-ot egyensúlyoztak némileg. (pl.: lakeville-nél már nem csak az egyik oldal tud felmenni a mocsárban.
Szia!
Köszönöm a segítséget.
Új tankok közül a Vz.55 ami elég erős, valamint feltételezhetően az új olasz td ág Minotauro-ja is elég népszerű lehet, mert aránylag egyszerűen lehet vele hatékonyan játszani, de ez még nagyon friss. Most buffolták az Amx M4 54-et, ami jó játékosok kezében nagyon OP lett a streamek alapján.
Progetto 65-öt, 430U-t nerfelték anno, azóta eléggé kikoptak.
Könnyű tankoknál semmi változás, továbbra is EBR uralom van, de passzívra Manticore jobb lehet..
Medeknél Obj 140, Leopard 1, STB-1, CS-63 (pályafüggő).
Heavy-nél 279early (nem CW tank)SQ, 277, Vz.55, Kranvagn (? a nerf után), esetleg IS-7, E100 (kiságyúval), Amx M4 54 (buffot kapott)
TD-nél az új Minotauro tűnik egyelőre erősnek, rajta kívül Strv, E3, V4.
Kb. ennyi és szerintem, tehát biztos nem mindenki ért teljesen egyet a listával.
Köszi!
Tegnap mentem pár kört 5-6-os tierbe, h mi jön vissza, illetve emlékszem-e még a pályákra. Egy két balfaszságot leszámítva, emléxem, bár Lakeville-nél amikor mentem a völgybe a fasza hulldown-os poziba, ami csak az északi báinál működött régen, eltűnt onnan a szikla, csak egy bokor van
Utána T10-ben mentem a SC-vel és a Kranvagn-nel, so-so, bár T10 sose volt az erősségem (anno is ezért hagytam abba).
Olyan hihetetlen, h a Kranvagn olyan félelmetes hírben állt. Nem volt rossz régen sem, de azért nem volt leküzdhetetlen. Pl sztem egy Super Conqueror ezerszer jobb tanknak gondolom, faszább ágyúval (a Chieftein-ről ne is beszéljünk, de utáltam ellene harcolni, pláne, h aki szembe jött veled, valszeg nem volt szar játékot, ha már CW nyeremény tank)
Pont a Progetto ágával kezdtem el gyakorolgatni, gondoltam úgyis ki kell húzni, hát akkor ezek szerint már nem sürgős
Az EBR még mindig a yolozós, eltalálhatatlan, "átlőhetetlen" fos, aki belebasz a SC-dbe 500at?? Tegnap nem éreztem olyan frusztrálónak a jelenlétüket, mint régen, de lehet csak szerencsém volt.
Illetve még egy utolsó kérdés, mert ez nekem nem teljesen világos, van ez az alternatív konfiguráció 1-2 slot. Ez valóban azt jelenti, h a tankot felszerelem két féleképpen, és onnantól úgy cserélegetem a csatáról csatára, ahogy akarom? Vagy ez jár "költésggel is", h amikor a 2. konfigot választom, ami tegyük fel merőben más, akkor olyankor "leszereli" a fent lévő felszerelést kötvényét, aranyért? Nem tudom, h érthetően magyaráztam el. Pl nekem a SC-n már lila felszerelés van mind3 slotban, most ha az egyik helyére rakni akarok a második konfigba egy turbót, vagy HP boostot? Akkor ha az elsőról átváltok a másodikra, 100 kötvényért leveszi a pl a lila stabot, és felteszi a turbót? Mert ha ez tényleg annyit jelent, h két féleképpen felszereled a tankod, és onnanól szabadon váltogatod, ez egy zseniális ötlet volt.
Igaz, nem tudom mennyi kreditbe fog bekerülni, a kb 40-50 tankomra összerakni a két konfigot, de végülis ki nem szarja le, akkor is zseniális.
Kicsit hosszú lett, bocsi