Csak egy kérdés

1 éve 6 hónapja #305417 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
Írja a garázsban, hogy melyik tankkal hogy állsz:

És ne hívjuk tokennek, mert az más:

Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 6 hónapja #305418 Írta: bhaalhun
Megválaszolva: bhaalhun

Tankimádat:
Igen, kösz, nézem.
Van már 42 tokenem.

Lehet az a feladat, hogy egy meccsen belül lőj 10-et az ellenségbe?

Igen. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bagó.bagó

1 éve 6 hónapja #305426 Írta: bhaalhun
Megválaszolva: bhaalhun

Tankimádat:
Igen, kösz, nézem.
Van már 42 tokenem.

Lehet az a feladat, hogy egy meccsen belül lőj 10-et az ellenségbe?

Igen. 

Kérdeztem Scheff mestert, nem tartotta valószínűnek, hogy ilyen nehéz feladatot ad a játék.

Akkor nem.
(de egyébként igen)

1 éve 6 hónapja #305434 Írta: pecséri.noémi
Megválaszolva: pecséri.noémi
valaki  megtudná nekem mondani hogy mennyi arany ütné a markomat a következő csomag megvásárlása után , ha már mind2 tank a garázsban van ?

Előre is köszi
Mellékletek:

1 éve 6 hónapja #305439 Írta: pecséri.noémi

valaki  megtudná nekem mondani hogy mennyi arany ütné a markomat a következő csomag megvásárlása után , ha már mind2 tank a garázsban van ?

Előre is köszi

Tudna valaki konkrétumokkal szolgálni ? Légyszi !

1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #305441 Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec

Tudna valaki konkrétumokkal szolgálni ? Légyszi !

Hát, ha jól tudom, a proto 7 800, a TS-5 8 800 aranyba kerül.
Ilyen esetben nem tudom, hogy a garázshellyel mi van, ennek az ára tankonként 300 arany.
A legjobb esetben 16 600, a legrosszabban pedig 16 000 (itt levonásra kerültek a garázshelyek) aranyat fogsz kapni a tankokért.
Ehhez még hozzájön a csomagba foglalt 7 500 arany is, tehát vagy 24 100, vagy 23 500 arany üti a markod.

worldoftanks.eu...54_45/
wiki.wargaming....2_TS-5

ui.: ha elmondhatom a véleményem, akkor ez a csomag a jelenlegi euró árfolyam mellett (83.14*376=31 260 Ft) nagyon nem éri meg, ha csak az aranyra hajtasz. Persze jön még mellé legénység, tank skinek és egyéb nyalánkságok, hááát, ezt mindenki döntse el maga.
Ha sikerül forintban vásárolnod, akkor már megérősebb a csomag. Forintban ugyanezen csomag ára 25 881 Ft.

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pecséri.noémi

1 éve 6 hónapja #305443 Írta: pecséri.noémi
Köszönöm szépen a segítségedet ! Én Euróban fizetek , Németországban élünk , de köszi az észrevételt. Kimondottan a nagy  aranycsomag és egy ilyen szintű csomag aranymennyiségének az összehasonlítása végett kérdeztem , Párommal és a testvérével nár elköltöttük sajnos a karácsony alatt megszerzett arany mennyiséget! Mégegyszer köszi 

1 éve 6 hónapja #305444 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Kedves egybegyűltek, meg lehetne oldani, hogy a személyes vitákat PM-ben intézitek el egymás között és a topic-ot fenntartjuk arra a célra, amire eredetileg rendeltetett?

Nem nagyon érzek vágyat tovább görgetni a dolgot, de így pár nap után már épp elég felesleges, a témához távolról sem kapcsolódó személyeskedés született, szóval ha tovább szeretnétek folytatni, kérlek ne a topic-ban tegyétek.

Köszi <3
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Tank_szemelyzete, Vadkakasok /ROTON/, Tankimádat

1 éve 6 hónapja #305449 Írta: Kapatox
Megválaszolva: Kapatox
Tisztelt Fórumozók!

Van valaki közöttetek, aki el tudja nekem magyarázni, hogy egy 1500-1600 csatát játszó játékos hogyan tud 7-8 darab tier 8-10-es tankot kifejleszteni (több nemzet mindenféle ágain), és 7300 pontos értékelést elérni. Aztán mikor újabb csatában vele kerülök össze az eredménylistán mindig a sor végén van. Vagy egy 5-6000 csatás játékos 120-140 közötti kifejlesztéssel közöttük 20-25 tier 10-es?

1 éve 6 hónapja - 1 éve 6 hónapja #305450 Írta: kakszi.lajos
Megválaszolva: kakszi.lajos
pénzért vehetsz aranyat, az aranyat átválthatod free xp-re, így akár egyetlen lejátszott csata nélkül is lehet haladni a fejlesztéssel

szerk: amit fent írtam, így nem igaz tényleg, de kláncsatákkal lehet xp-t farmolni, az pedig nem lesz benne a random csaták statisztikáiban, viszont az ott szerzett xp már átváltható fejlesztésre.

1 éve 6 hónapja #305451 Írta: Kapatox
Szabad xp-re csak megszerzett xp-t lehet aranyért átváltani...

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kakszi.lajos

1 éve 6 hónapja #305453 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
A csaták számába alapból csak a normál csatákat számolja bele. Ha máshol szerzi az XP-t, azt külön meg kell nézni. Kétlem, hogy annyi 10-es tankja lenne bárkinek is párezer csatával.

1 éve 6 hónapja #305454 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Tisztelt Fórumozók!

Van valaki közöttetek, aki el tudja nekem magyarázni, hogy egy 1500-1600 csatát játszó játékos hogyan tud 7-8 darab tier 8-10-es tankot kifejleszteni (több nemzet mindenféle ágain), és 7300 pontos értékelést elérni. Aztán mikor újabb csatában vele kerülök össze az eredménylistán mindig a sor végén van. Vagy egy 5-6000 csatás játékos 120-140 közötti kifejlesztéssel közöttük 20-25 tier 10-es?

Érdemes megnézni, hogy mennyi osztag, illetve előrenyomulás (esetleg régi csapat csata), és cw csatája van (speciális játékmódokat sem elfelejteni!). Sok olyan játékos van, aki osztag csatákban gyűjt xp-t, majd váltja át azt szabad xp-be. Ez egy gyorsabb út ráadásul, mivel a klánboostok arányailag könnyen újratermelhetők manapság és a klánjátékok több kreditet termelnek, könnyebben lehet magas győzelmi aránnyal több xp-t gyűjteni.
Ehhez 5-6k csata sem kell, vannak 0 csatás játékosok is hasonló fiókokkal.

Játékbeli név: Tankpeti
Discord név / tag: Tankpeti / tankpeti
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!

1 éve 6 hónapja #305455 Írta: Kapatox
Itt az egyikük:

Mellékletek:

1 éve 6 hónapja #305456 Írta: Kapatox
210-220 csatát játszott tier1-7 között.Ezret tier8-ban

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.