- Köszönetek: 314
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Igen.Tankimádat:
Igen, kösz, nézem.
Van már 42 tokenem.
Lehet az a feladat, hogy egy meccsen belül lőj 10-et az ellenségbe?
Akkor nem.
Kérdeztem Scheff mestert, nem tartotta valószínűnek, hogy ilyen nehéz feladatot ad a játék.
Igen.Tankimádat:
Igen, kösz, nézem.
Van már 42 tokenem.
Lehet az a feladat, hogy egy meccsen belül lőj 10-et az ellenségbe?
Tudna valaki konkrétumokkal szolgálni ? Légyszi !valaki megtudná nekem mondani hogy mennyi arany ütné a markomat a következő csomag megvásárlása után , ha már mind2 tank a garázsban van ?
Előre is köszi
Tudna valaki konkrétumokkal szolgálni ? Légyszi !
Érdemes megnézni, hogy mennyi osztag, illetve előrenyomulás (esetleg régi csapat csata), és cw csatája van (speciális játékmódokat sem elfelejteni!). Sok olyan játékos van, aki osztag csatákban gyűjt xp-t, majd váltja át azt szabad xp-be. Ez egy gyorsabb út ráadásul, mivel a klánboostok arányailag könnyen újratermelhetők manapság és a klánjátékok több kreditet termelnek, könnyebben lehet magas győzelmi aránnyal több xp-t gyűjteni.Tisztelt Fórumozók!
Van valaki közöttetek, aki el tudja nekem magyarázni, hogy egy 1500-1600 csatát játszó játékos hogyan tud 7-8 darab tier 8-10-es tankot kifejleszteni (több nemzet mindenféle ágain), és 7300 pontos értékelést elérni. Aztán mikor újabb csatában vele kerülök össze az eredménylistán mindig a sor végén van. Vagy egy 5-6000 csatás játékos 120-140 közötti kifejlesztéssel közöttük 20-25 tier 10-es?
mi a fenét kell a ...