Kb. fele-fele. De vesztesre is kéne kapni, ha benne vagy az első tízben xp szerint.Volt, hogy szakaszban mentünk a kollégámmal, nyertes csata, ő kapott pontot, én nem, pedig én az első voltam xp szerint, ő a nyolcadik.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, a most elért kedvezmény a Rankerben az megmarad, és tudnám folytatni a kedvezmény gyűjtést egy újabb szezonban, vagy előröl kezdődne? Például ha valami 10 000 kötvény az alap ára, elértem mínusz 2000 kedvezményt, és így 8000 kötvény, ezt lehetne-e tovább csökkenteni, vagy az új szezonba újra 10 000 kötvénybe kerülne?
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek ...
... nem tudjátok véletlenül hogy miért nem tudok bejelentkezni a WG fiókomba?
Ez a logó van reggel óta.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, a most elért kedvezmény a Rankerben az megmarad, és tudnám folytatni a kedvezmény gyűjtést egy újabb szezonban, vagy előröl kezdődne? Például ha valami 10 000 kötvény az alap ára, elértem mínusz 2000 kedvezményt, és így 8000 kötvény, ezt lehetne-e tovább csökkenteni, vagy az új szezonba újra 10 000 kötvénybe kerülne?
A rankedben szerezhető kedvezmény mindig egy szezonra vonatkozik. Egy szakasz 3 szakaszból áll, ez volt a 3. A szezonok között nincs semmilyen kedvezmény vagy token átvitel.
Ugyanakkor a nyáron volt már többször "teszt" időszak, melyre nem vonatkozik a reset. Ezen felül a szezonok között néha változik (csökken) egyes dolgok ára.
Az automatikus tokenbeváltás szeptember elejére van kitűzve, feltételezhető, hogy addig nem fog elveszeni semmilyen eddig elért kedvezmény, akkor viszont minden visszaáll a szezon eleji állapotra.
Remélem segítettem
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Marcus, PZoli
Arról volt szó, hogy ne legyen konteó az oldalon. Akkor Bagó.botszar miért fröcsögheti a sületlenségét újra meg újra?
Szerencsére valaki vette a fáradtságot és lépett végre előre , azzal hogy kirakta innen . Úgyis maholnap itt lesz de , de talán egy kis ideig nyugi is lesz végre!
Hogy tudom ki venni a jutalmat? Vagy mikortól lehet kivenni? Hogy működik ez? Igazából mostanában nem játszok, most is csak a kvalifikációt csináltam meg hogy meglegyen a hat token aztán nagy örömmel léptem is ki. Most beléptem hogy vége a krankednek már biztos ki lehet venni a jutalmat de sehol semmi.
3 éve 6 hónapja - 3 éve 6 hónapja#305581Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Nincs neki topic, nem is szándékozom nyitni, viszont felkeltette az érdeklődésem.
Próbálta valaki a DCS World-öt?
Nézegettem róla videókat, de nem sikerült kibogarásznom, hogy milyen is valójában a játék, talán túlságosan is leragadtam a WoT-nál.
Szóval, azon kívül, hogy free to play-ként hirdeti magát, hogy kell elképzelni a játékot? Ebben is van egy fejlesztési fa, ahol haladni lehet előre a küldetések teljesítésével, és ezáltal kinyílnak az egyre jobb gépek, mint a World of Warplanes-ben, vagy csak simán megvan az elején minden elérhető gép, és te választod ki, hogy milyen küldetést és mivel akarod teljesíteni? Esetleg itt is vannak sok a sok ellen csatamódok, vagy csak kampányokat lehet benne teljesíteni gépenként?
Láttam, hogy vannak hozzá pénzért vehető gépek, amikhez járnak küldetések is.
Annó szerettem a repülőgép szimulátorokat, a Lock On: MAC-tal repültem pár órát.
Köszi.
Sziasztok!
A rankedben szerezhető kedvezmény mindig egy szezonra vonatkozik. Egy szakasz 3 szakaszból áll, ez volt a 3. A szezonok között nincs semmilyen kedvezmény vagy token átvitel.
Ugyanakkor a nyáron volt már többször "teszt" időszak, melyre nem vonatkozik a reset. Ezen felül a szezonok között néha változik (csökken) egyes dolgok ára.
Az automatikus tokenbeváltás szeptember elejére van kitűzve, feltételezhető, hogy addig nem fog elveszeni semmilyen eddig elért kedvezmény, akkor viszont minden visszaáll a szezon eleji állapotra.
Remélem segítettem
Nekem 1-2 napja eltűntek a kedvezményeim és minden visszaállt az alap árra. Ez valami hiba vagy így kellene lennie? Megvettem a 3D stílust a kpz-re, de nem tudtok róla, hogy csak egy tárgyra vonatkozna a kedvezményes bond ár.
Nem tudom kiváltani a rangsorolt nyereményem. A sárga pénzérmékre gondolok. AZt írja lent, hogy "versenyben vagy érte" miközben vége a szezonnak. Mi lehet a baj?
Nem tudom kiváltani a rangsorolt nyereményem. A sárga pénzérmékre gondolok. AZt írja lent, hogy "versenyben vagy érte" miközben vége a szezonnak. Mi lehet a baj?
Hogy nem görgettél fel ezen az oldalon. (2 bejegyzéssel)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pecséri.noémi
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...