Jobb, mint a grille15.
A papíron hasonló pontosság ellenére a grillénél pl mozgatásnál tanks.gg szerint is jobban szétesik a célkör, és mintha az RNG is jobban sújtaná. Volt csata, hogy ráanyáztam volna egy grillésre, és kiderült, hogy elég jó statú, jó winratű ürge volt, csak így adta őszentsége az RNG, kb 8 ból 1 találta el a célt, az is pattant. (ez meg így a tank paramétereit tekintve, nem túl szórakoztató) A tier9-es német TD-n ne lépj túl, az még fasza, és a tier 8as borsig is, bár a HE nerf óta inkább a "lézerágyúval" érdemes használni mindkettőt.
És a PTA is jó TD?
Elég jó. Ám az Indien még jobb.
Jó álca, mégjobb ágyú, mert pontos is és mindent átüt, látótáv is OK spotolni. Ha mg netán spotra kerülnél, akkor meg ott jó, hogy mozgékony (meg 1-2 konyak). Igazi élmény egy bokor spotolni. (Hát még A1 red-line-ról )
Nem tudom jó helyen járok-e a kérdésemmel kapcsolatban.
A prémium járműcserékkel kapcsolatosan van egy kérdésem.Megvan az IS2S tank nekem,aminek a legénységét kiteszem a barakkba.Ezt az IS2S tankot szeretném becserélni az IS2M tankra.Ha jól tudom akkor a cserés tankokat egy legénységi taggal kapjuk (akárcsak a battle pass pontokért vásárolt tankokat?).Ezért a barakkból beraknám az IS2M-be az IS2S legénységét.Megmaradnak a legénységi tagok mutatói?
Ha nem akkor egy új legénységi tag berakásakor a legénység max. 75% lehet ugye? (aranyozás nélkül)
Bocs ha kesze-kusza a megfogalmazás,próbáltam érthető lenni.
Előre is köszi a válaszokat.
Nem tudom jó helyen járok-e a kérdésemmel kapcsolatban.
A prémium járműcserékkel kapcsolatosan van egy kérdésem.Megvan az IS2S tank nekem,aminek a legénységét kiteszem a barakkba.Ezt az IS2S tankot szeretném becserélni az IS2M tankra.Ha jól tudom akkor a cserés tankokat egy legénységi taggal kapjuk (akárcsak a battle pass pontokért vásárolt tankokat?).Ezért a barakkból beraknám az IS2M-be az IS2S legénységét.Megmaradnak a legénységi tagok mutatói?
Ha nem akkor egy új legénységi tag berakásakor a legénység max. 75% lehet ugye? (aranyozás nélkül)
Bocs ha kesze-kusza a megfogalmazás,próbáltam érthető lenni.
Előre is köszi a válaszokat.
Üdvözlettel : Zsolti
Azonos típusú, azonos nemzetű tankok esetén a legénység nem romlik prémiumtankba helyezéskor. Esetünkbe az is elmondható, hogy a legénység felépítése mindkettő tankban megegyezik (a parancsnok a rádiós személye), így semmit sem vesztesz, ha nem képzed át a legénységet.
(prémium tankba alapvetően nem éri meg a legénységet képezni, mivel egymás között kompatibilisek, de megvonod magad egy fejleszthető tankba helyezéstől)
Igen, kreditért 75% a max vehető legénységi szint.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...