- Köszönetek: 817
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Elég jó. Ám az Indien még jobb.
És a PTA is jó TD?
Jobb, mint a grille15.A Leopard 1 jó TD?
A papíron hasonló pontosság ellenére a grillénél pl mozgatásnál tanks.gg szerint is jobban szétesik a célkör, és mintha az RNG is jobban sújtaná. Volt csata, hogy ráanyáztam volna egy grillésre, és kiderült, hogy elég jó statú, jó winratű ürge volt, csak így adta őszentsége az RNG, kb 8 ból 1 találta el a célt, az is pattant.(ez meg így a tank paramétereit tekintve, nem túl szórakoztató) A tier9-es német TD-n ne lépj túl, az még fasza, és a tier 8as borsig is, bár a HE nerf óta inkább a "lézerágyúval" érdemes használni mindkettőt.
Azonos típusú, azonos nemzetű tankok esetén a legénység nem romlik prémiumtankba helyezéskor. Esetünkbe az is elmondható, hogy a legénység felépítése mindkettő tankban megegyezik (a parancsnok a rádiós személye), így semmit sem vesztesz, ha nem képzed át a legénységet.Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e a kérdésemmel kapcsolatban.
A prémium járműcserékkel kapcsolatosan van egy kérdésem.Megvan az IS2S tank nekem,aminek a legénységét kiteszem a barakkba.Ezt az IS2S tankot szeretném becserélni az IS2M tankra.Ha jól tudom akkor a cserés tankokat egy legénységi taggal kapjuk (akárcsak a battle pass pontokért vásárolt tankokat?).Ezért a barakkból beraknám az IS2M-be az IS2S legénységét.Megmaradnak a legénységi tagok mutatói?
Ha nem akkor egy új legénységi tag berakásakor a legénység max. 75% lehet ugye? (aranyozás nélkül)
Bocs ha kesze-kusza a megfogalmazás,próbáltam érthető lenni.
Előre is köszi a válaszokat.
Üdvözlettel : Zsolti
Valaki megint feljelentette szerzői jogok megsértése miatt.Sziasztok!
Nem tudjátok mi lett Youtube-on a Wotnoobians csatornával? Pár napja hiába keresek rá, nem találja....
Valaki megint feljelentette szerzői jogok megsértése miattSziasztok!
Nem tudjátok mi lett Youtube-on a Wotnoobians csatornával? Pár napja hiába keresek rá, nem találja....
És pontosan mi nem sikerült ami az általad emlitett szintű játékosok hibája ????
A játék 10.-ik évfordulójára beharangozott tank, már két éve tudunk róla (a fórumon is visszakeresheted). Nem tudjuk mi lesz belőle.Ezmiez?
Hát mivel egy csatában láttam, gondolom lesz belőle valami.
A játék 10.-ik évfordulójára beharangozott tank, már két éve tudunk róla (a fórumon is visszakeresheted). Nem tudjuk mi lesz belőle.Ezmiez?