Felmerült bennem egy kérdés.
Ha az egyik legénységi tag kifejlesztette az összes képességet, de a többi nem akkor a többiek kapják az XP-t?
Vagy ugyanúgy megkapja, csak nem tudja mire használni?
Előre is köszi
Épp pár napja vált nekem is aktuálissá a kérdés. mert az egyik töltőm kimaxolt. Játszottam tovább a tankkal és csatáról csatára nézegettem a skill resetet aranyért (ahol nincs veszteség) és a százalék továbbra is emelkedik, ami csak úgy lehetséges, ha megkapja a tp-t.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby
Ha minden skill megvan, akkor is uyganúgy gyűlik tovább a TP (persze egyre lassabb ütemben nő a %-os érték)
Az extra TP még jól jöhet, ha átképzed a legényt másik tankra, mert akkor nem a fő képzettségből fogja levonni a veszteséget.
Üdvözlet !
Azt kérdezném, hogy kb. 3. hete miért mozognak menet közben a járműveimen a felíratok, az emblémák a "gunmark".-ok, valamit átállítottam, vagy az öreg videokártyám ( NVidia GT710) nem bírja már a játékot ?
Előre is köszi a segítséget !
Hali! 4750g vel nekem is ezt csinálja. Azt hittem a driver frissités miatt.. De hogy más is ilyet tapasztal nvidiával azt jelenti a játékkal van valami.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69
Sziasztok!
Kérdésem: az Udes 16-ot érdemesebb a 'kis' toronnyal használni? mínusz 10 látótáv, de 35 miliméterrel több páncél? 380/390 látótáv, 105/70 torony páncél
Sziasztok!
Kérdésem: az Udes 16-ot érdemesebb a 'kis' toronnyal használni? mínusz 10 látótáv, de 35 miliméterrel több páncél? 380/390 látótáv, 105/70 torony páncél
A válasz egyértelműen nem, mert a fejlesztett torony nagyobb effektív páncélvédettséget ad a döntöttségéből adódóan, mint az alap torony vastagabb falvastagsága. Nem mellesleg a fejlesztett torony jobb ágyúkezelhetőséget is biztosít az alaphoz viszonyítva, ami ebben a tier-ben már nem elhanyagolható. Valamint az alap torony súlya miatt a tank is észrevehetően lomhábban mozog.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...