- Köszönetek: 40
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Ezek a beállítások Windows rendszer alatt, ha minden igaz a felhasználói mappádban tárolódnak. Esetleg innen tűnhettek el a fájlok. Én szoktam magamnak biztonsági mentést készíteni a preferences.xml fájlról, ha valamit változtatok a beállításokban.Nektek is újra kellett állítani mindent a mai belépésnél? Introval indult ma, aztán világított mint a karácsonyfa a beállítások menü, mindent újra kellett állígatni!
Köszönöm szépen, ezt jó tudni!
Ezek a beállítások Windows rendszer alatt, ha minden igaz a felhasználói mappádban tárolódnak. Esetleg innen tűnhettek el a fájlok. Én szoktam magamnak biztonsági mentést készíteni a preferences.xml fájlról, ha valamit változtatok a beállításokban.Nektek is újra kellett állítani mindent a mai belépésnél? Introval indult ma, aztán világított mint a karácsonyfa a beállítások menü, mindent újra kellett állígatni!
#304879 (wotinfo.hu) - itt a cw miatt említettem, hol/hogyan lehet. (Ha pedig már beléptél, és újra beállítgattad, valószínűleg a wot újragenerálta neked ezt a fájlt.)
Egyébként nálam nem tűntek el a beállítások.
A Löwe sosem volt tier limites tank, már ha arról beszélünk.Hali!
Mielőtt kérdezek - nem találtam hiteles forrást arról - hogy a Löwe-t (és még pár tankot) elvileg nem rak be T10 meccsbe. Legalábbis úgy tudtam, hogy vannak olyan prémium jószágok amik ilyen "védelemmel" bírnak. Ez változott a játékban? Sorozatban pakol be ilyen csatákba, ahol - valljuk be - nem a legélesebb kés a fiókban.
Direkt ezért vettem meg (meg egy 30% kupon miatt...)
Ha már nem tudsz kiket kirúgni, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha veszel pár tier1-es tankot, és belepakolod a barakkban lévő embereket.Arnit szeretném barakkba küldeni, hogy átvezényeljem egy másik járműbe.
De sajna nem engedi, mert, hogy nincs elég hely.
Noha már elküldtem egy csomó embert a barakkból, a helyek száma nem nő.
Ráadásul olyan legénységek is voltak a barakkban, amilyen tankom még nem is volt.
Nincs jogosultságod az oldal eléréséhez!
Hogy lehetne megoldani?
Sehogy.Csak most az a kérdés, hogy az emil 2-ből, hogy kerül át Arni a t110e3-ba?
Valahova biztos le van írva. Feladatkört tudsz váltani, aranyért, de nemzetet nem.
Aha, kösz, hmm...
Sehogy.Csak most az a kérdés, hogy az emil 2-ből, hogy kerül át Arni a t110e3-ba?
Akkor ez már a dühöngőbe illik...
Na de miért?
Gondolom le van írva valahol ez is.
2.:Lehet ...