Először is el kelleme döntened, melyik játékstílus áll hozzád a legközelebb.
Aztán olvasd el, (wiki szekció) miért 8as prémtankot ajánlok.
Aztán a nyolcasok közül (a teljesség igénye nélkül),
Ht: Löwe, Defender
Mt: T54 mod 1, Progetto,
Lt. : -
Td: Strv, Wz 120 Ft
Ezek mind kezdőbarát tankok, könnyedén farmolhatsz vele ezüstöt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: barnatizi
Ne vegyél prémtankot. A játék színvonala elég jelentősen lecsökkent az elmúlt években, ennek egyik oka az, hogy sok a kezdő játékos magasabb tier-ben. 0 tapasztalat, de mindenki rohan a felsőbb tier-ek felé, ami a régi motorosoknak sem jó, és a kezdőknek sem, mert egy új játékos tier8-ben nem tud érvényesülni, nem lesz sikerélmény és egy idő után felesleges pénzkidobásnak fogja gondolni azt a tier8-as prém megvételét. Kezd el normál tankokkal, csináld meg a kiképzést, ha kész vagy vele választhatsz egy tech tree-s 6-os tankot és belekostolhatsz a magasabb tier-es játékba. (nem fog tetszeni) 2k csata alatt maradj inkább max tier5-6 környékén.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun, PZoli
Sziasztok Tankosok !
Segítségre lenne szükségem miért van a játék közben,hogy leesik az fps 15-20-ra 50-60 ról de csak 1 másodpercre utána megy tovább 50-60 fps és csata közben rendszeresen csinálja.De csak 2-3 napja .Valaki jó lenne ha tudna segíteni mert tanácstalan vagyok .Vga egy GTX 750 Ti Proci Fx8350 vinyó ssd Ennyit a gépről.Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget jó tankozás és sok találatot sziasztok
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni a twitch primos king tigert másnak is elvették? Van élő előfizetésem primra, és azt írják elvették mert csak prime előfizetők kaphatják. Válaszokat köszönöm.
Szerintem vegyél le egy kicsit a grafika minőségéből, ha alapból csak 50-60 fps van, akkor az azt jelenti, hogy nem túl tápos a géped. Figyeld meg, hogy melyik pályákon csinálja és hogy hol. A régi gépem nekem is ilyen volt, bizonyos pályákon csinált fps esést, ha olyan részre értem pl. ahol sok sok fa, bokor volt.
Egyébként meg valószínűleg azért nem válaszolt senki, mert ez tipikusan olyan típusú kérdés, mint "nem indul a kocsim, mondjátok már meg mi baja van".
Hali all!Igazából kettő kérdésem lenne.
1:. A 60FPS-es korlátot ki lehet lőni valahol?Végre már van olyan gépem ami Ultra részletesség mellett is simán visz.
2:. Venni akartam(akarok) egy csomagot a WG-től, ami goldot meg pénzt takar.Elfogadja a kártyát,el is küldi a bank a biz.kódot,de itt meg is áll a dolog.Semmi értesítő arról hogy a pénz le lett vonva se nem érkezik az accra semmi amit rendeltem.
Csak jelzem,ezzel a kártyával már többször is -sikeresen- rendeltem már ezt-azt.
Hali all!Igazából kettő kérdésem lenne.
1:. A 60FPS-es korlátot ki lehet lőni valahol?Végre már van olyan gépem ami Ultra részletesség mellett is simán visz.
Kapcsold ki a vertikális szinkronizációt (V-Sync).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mustang4244
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...