Nekem egy olyan kérdésem van, hogy a prémium shop-ban bankkártya adataival egészen nyugodtan tudok-e fizetni? Teszem azt, ellopják az adatokat, leveszik az összes pénzt róla...stb
Van-e valakinek ezzel tapasztalata? Eddig paysafecard-ot használtam, de megszüntettek egy csomó értékesítési pontot, már egyszerűen a közelben sehol nincs. Marad a bankkártya, attól meg félek, hogy visszaélnek vele, egyáltalán visszaélhetnek-e? Válaszokat előre is köszi.
Én már jó rég nem használtam paysafecard-ot, macerás feltölteni. Online fizetésre paypal-t és a webkártyámat használom.
Szerintem a legegyszerűbb talán a webkártya, ezt használom mostanság. Vásárlás előtt egyszerűen ráutalom a termék összegét (most már ez 5 másodperc), aztán mehet a fizetés...
Azt olvastam : mehet rá a fizetés...
A webkártya megy nálam is, nem volt eddig baj.
Ha fizud megy rá, akkor mindent a neten fogsz vásárolni, hamar nullázod
A viccet félretéve, nekem volt már negatív tapasztalatom (nem a wot-nál). Fizettem egy külföldi webshop-ban, fura volt, hogy egy pillanatra villant a fizetési oldal. Szépen beírtam az adatokat rendben ki is fizettem az árut(meg is érkezett). Csak 1-2 nappal később vettem észre, hogy nem tudok fizetni a webkártyával. Felhívtam az OTP-t, kiderült, hogy singaporból Jakatába akartam jegyet venni. Mivel előzőleg szép hazámból vásároltam, nehéz lett volna singaporból jegyet vennem. Ez feltűnt az OTP-nek is, letiltotta a karit. Többször is próbálkoztak, egyre kisebb összeggel. Szerencsére a webkarit használtam, azon meg csak a vásárlás előtt van nagyobb összeg, így nem lettem rövidebb anyagilag. Kaptam új webkártya adatokat a banktól, azóta is bátran használom...
Last edit: 5 éve 2 hete by Kesumisu.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, atilis81
Az átütés nem számít ebben az esetben, csak az ágyú kalibere. Gondolom LIS-sel játszottál, aminek 105mm-es ágyúja van. Az eltalált páncél vastagsága 35mm, tehát nem "overmatchelhető" 105mm-es vagy kisebb ágyúkkal. Ez egy szerencsétlen találat volt, az RNG-nek köszönhetően.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, Rohamnyuszi, Slandyke
Érdekelne a tapasztalatotok a 45 napi küldetés által szerezhető cuccokkal kapcsolatban, hogy ti miket kaptok. Én az esetek 80%-ban a 3db xp boostert, néha 1 nap prém fiókot és még ritkábban (eddig összesen 3-szor fordult elő) univerzális legénységi könyvet.
Nálam nagyon úgy néz ki, hogy nem arányosan 33.3% jut mindegyikre, egyértelmű az esélysorrend. Van aki vezet erről statisztikát vagy odafigyel egyáltalán rá, nektek hogy adja?
A mellékelt képet egy haverom küldte aki konzolon (PS4) játszik a WOT-al.
Egyes játékosok neve mellett egy fura ikont lehet látni, ami mintha egy stilizált PC lenne.
Létezik, hogy ugyanazon a szerveren lehet konzollal és PC-vel is játszani?
Én ezt kizártnak tartom, de akkor mi lehet ez?
Például Emil 1-nél, a direkívák közül melyikkel nyerek többet a célzás sebességén, a "Célzó igazítás +2.5%"-al, vagy a "Stabilizátor kenés -5%"-al? Mindkét felszerelés fel van rá szerelve, így mindkét direktíva választható.
Egyes játékosok neve mellett egy fura ikont lehet látni, ami mintha egy stilizált PC lenne.
Üdv!
wrett
kicsivel több, mint egy hónapja van crossplay xbox és ps4 között. azt jelzi a kis ikon, hogy a másik platformról tolja vki, mint a haverod.
Üdv!
wrett
Létezik cross platform WoT-ra, de csak konzolok között, és a kis jel azt jelenti, hogy az adott játékosétól eltérő konzollal játszik.
"Identifying players on a different console
A Console Icon will be next to the names of players who are on a different console except during battle on the in-game HUD.
Players without a Console Icon are on the same platform as you.
Icon: " console.worldof...splay/
Szerk.: zics911 kolléga megint gyorsabb volt.
Last edit: 5 éve 2 hete by VaFec.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: wrett, zics911
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...