Az evfordulos boltban szeretnek venni par direktivat,mert van majdnem 3k ermem.
A problemam az,hogy csak egyesevel lehet megvennni oket.Vagyis ha szeretnek 50db-ot 1x-re,azt nem tudom megtenni,mert nem latok ra opciot.
Vagy esetleg van?Tud ebben segiteni valaki?
Kenyelmetlen lenne 5-6 orat a gep elott ulni,hogy a megfelelo es mennyisegu direktivat megvegyem.......
Sziasztok!
Valaki elárulná miért nem lehet ebben a szarban nyerni???????
Tegnap 24 órás WoT-ot tartottam, 50% győzelmi arányt sem lehet hozni ebben a fosban.
Minden csata bukó, tele vagyunk botokkal, enemy meg lilákkal. Jó lenne már valami képesség alapú MM
Sziasztok!
Tegnap 24 órás WoT-ot tartottam, 50% győzelmi arányt sem lehet hozni ebben a fosban.
Minden csata bukó, tele vagyunk botokkal, enemy meg lilákkal. Jó lenne már valami képesség alapú MM
1. 103 csatát nyertél, erre azt mondani, hogy nem lehet nyerni félrebeszélés (209-ből)
2. Tier5-6-ben játszottál, ahol az átlag hp kb. 650, és ugyan ezt meglőtted, de ennél több kell ahhoz, hogy meccsben befolyásoló tényező legyél.
3. Az értékelésedhez tartozó winrate-et értél el nagyobb statisztikai merítésből, ez így van helyén.
"tele vagyunk botokkal, enemy meg lilákkal"
Legyél ügyesebb, és ne használj modot, és a játék sokkal élvezhetőbbé válik
Sziasztok!
nemrég a ranked képességalapú mm-el ment...annyi rinyálást, mint ami akkor volt még sosem kapott a wg.
erről ennyit. google a barátod, lapozgassál wg-s fórumot.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.A legutóbbi frissítés után alig vagy egyáltalán nem hallani a jármüvek hangját.Mi lehet az oka,és mi lehet a megoldás!?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdvözlettel
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.A legutóbbi frissítés után alig vagy egyáltalán nem hallani a jármüvek hangját.Mi lehet az oka,és mi lehet a megoldás!?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdvözlettel
A frissítés óta össze-vissza szállnak a lövéseim, tízből kettő megy oda, ahová célzok. Létezik ilyen, vagy csak én vagyok szopóágon?
egy replay minden kérdésedre választ ad. nézd vissza a sajátod, elemezd és ha még mindig nem érted mi a gond, akkor told fel ide és itt majd kielemződik.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...