4 éve 10 hónapja - 4 éve 10 hónapja#299668Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
A Kanon abszolute nem jobb.
A Kanont úgyképzeld el, mint egy E -25-öt, csak nagyobb sebzéssel, és némileg nagyobb töltésidővel. (És nagyobb tanktesttel) (De nincs e 25 feeling!)
Ru alvázra épült, szóval sejtheted.
A CDA meg egy gyors kis patkány, szerintem sokkal jobb mint a Kanon. ugyanannyi alfával és töltésidővel, némileg pattintóképesebben, de ez sem egy V4.
A 112 nekem szívem csücske, egy felpimpelt IS6 nagyobb gold átütéssel.
Töltésideje magasabb és a kupola weak point
Én ezeket választanám.
Last edit: 4 éve 10 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Slandyke
Még mindig ping.Asztalon mérek 2 ms-t,garázsban 30-40 között hintázik,csatában 100-120 között.Valakinek ötlete?
Miből gondolják sokan, hogy beraknak ide az oldalra egy magyarországi szerverhez mért sebességtesztet, aztán meg hőbörögnek, hogy a mért eredmény jó, de a WoT EU-s szervereknél meg magas a ping? Tisztában vagytok vele, hogy milyen országokban helyezkednek el a szerverek? Miért nem abból az országból választotok egy szervert és hasonlítjátok össze a játékban mutatott eredménnyel? wiki.wargaming....ervers
Ezen az oldalon távolabbi szervereket is lehet választani, sokan meg fognak lepődni, hogy mennyit jelent a távolság a két pont között. www.speedmeter.hu/
Last edit: 4 éve 10 hónapja by VaFec.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, zics911, Slandyke
Még mindig ping.Asztalon mérek 2 ms-t,garázsban 30-40 között hintázik,csatában 100-120 között.Valakinek ötlete?
pingeld meg a wot servereket és ott mérj! (ip-khez és a mikénthet a google a barátod.)
és nézzed meg, hogy vannak-e packet lossok (tuti lesznek) az esetek 90+%-ában a sok loss okozza a gondot és akkor bizony a neted kaki. ezt a gondot a kontakt a szolgáltatóddal megoldja majd.
hajrá!
Miből gondolják sokan, hogy beraknak ide az oldalra egy magyarországi szerverhez mért sebességtesztet, aztán meg hőbörögnek, hogy a mért eredmény jó, de a WoT EU-s szervereknél meg magas a ping? Tisztában vagytok vele, hogy milyen országokban helyezkednek el a szerverek? Miért nem abból az országból választotok egy szervert és hasonlítjátok össze a játékban mutatott eredménnyel? wiki.wargaming....ervers
Ezen az oldalon távolabbi szervereket is lehet választani, sokan meg fogak lepődni, hogy mennyit jelent a távolság a két pont között. www.speedmeter.hu/
Nem hőbörgök,segítséget kértem.Idáig nem volt gond a pingel,kb 2 hete csinálja.A garázsban jó a ping,nem hiszem hogy az külön szerveren van bécsben,a csata meg holland szerveren megy.De ha lövésed sincs neked sem,tartsd meg magadnak az okoskodást.
Ezen az oldalon távolabbi szervereket is lehet választani, sokan meg fogak lepődni, hogy mennyit jelent a távolság a két pont között. www.speedmeter.hu/
Nem hőbörgök,segítséget kértem.Idáig nem volt gond a pingel,kb 2 hete csinálja.A garázsban jó a ping,nem hiszem hogy az külön szerveren van bécsben,a csata meg holland szerveren megy.De ha lövésed sincs neked sem,tartsd meg magadnak az okoskodást.
Mint látható a képeken is, csúcsidő van! Ami azt jelenti, hogy a WoT-tal is sokan játszanak, és a Telekom szerverein is sokan lógnak. A sok ember miatt többfelé oszlik a sávszélesség, ezért van az, hogy gyengül a válaszidő. Nem te voltál az első, aki erre panaszkodott, csak most jutottam el odáig, hogy felhívjam egy "apróságra" a figyelmet.
Ahogy zics911 is javasolta, pingeld meg a WoT szervereit.
Nálam úgy néz ki nincs baj.
Bocs, nem tudjátok véletlenül a tankrewards-on nyert wargaming store-os 20%-os kupont hogyan/mikor kapjuk meg? Köszi előre is!
Hát, a hivatalos fórumon azt írják, hogy kaptál egy e-mail-t, ami tartalmazta a kódot, ha nincs meg, akkor nézd meg a spam mappát, Ugyanitt azt is írják, hogy miután kiválasztottad a nyereményt, a játékba belépve az értesítéseknél (jobb alsó sarok) jelenik meg a kód a többi nyereménnyel együtt. Ha akkor nem írtad fel, akkor sajnos az már elveszett.
Megpróbálhatsz írni egy ticket-et a WG-nek, hátha elküldik a kódot. A többi nyereményt nov. 3-ig lehet beváltani, nem tudom, hogy a kupon meddig érvényes, így célszerű sietni vele. forum.worldofta...-seen/
Az artyk melyik évben jöttek be a játékba? Esetleg a kezdetektől vannak?
Szerintem 2012. De nem nagyon találtam pontos leírást valahogy... Jó kérdés.
Az biztos, hogy óriási fun volt anno...ha betalált. Sok youtube-os videó van fent a régi időkről.
Object261 one shoot IS4 és hasonlók... Örültek nekik nagyon.
Aztán óriási nerf de azóta is közutálatnak örvendenek.
Bár bizonyos küldetéssorozathoz nélkülözhetetlenek. Szval ha tetszik ha nem a játék részei.
Régi videó de a lényeg benne van.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pannoniacaptain
Az artyk melyik évben jöttek be a játékba? Esetleg a kezdetektől vannak?
A béta óta vannak (2011 közepe). Mikor a játék kijött, alapvetően az egyik legnépszerűbb irány volt (csak 8 tierig voltak). 2013 júniusában tolták fel az arty szinteket 10-ig.
2015 áprilisában kapott az összes (nem prémium) arty egy orbitális látótáv gyengítést.
2017 áprilisában vették el az ap lőszerüket, és kaptak kábítást. (mellékesen ugyenezen patch törölte el a +/- 4-es MM-et, és került a helyére +/- 2-es).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pannoniacaptain
Sziasztok.
Tisztelet teljes kérdésem lenne, egy olyan témáról ami már rongyosra lett beszélve. De.... most én szeretnék kivenni kötvényért egy nehéz tankot. Legutóbb kivettem a Francia heavyt, de nekem nem jött be. Kettő között lötyögök, a Chrysler, és a Patriot, leginkább farmra használnám, kiemelten a frontline-on. Nincs normális nehéz tankom FL re. T34B vel szenvedek rajta amit szeretek, de az a töltés idő, sebesség, célzásidő, sokszor kiakaszt. Ha jól tudom a Patriot jobb farmer, de ha a Chrysler tovább marad életben akkor egye fene, beáldozom. Tudom, hogy uncsi a téma, de nem tudok dönteni, köszönöm ha válaszoltok. Pénztártól való távozás után nem reklamálok
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...