Sziasztok! Az alábbi ügyben szeretném kérni véleményeteket. Illetve érdeklődni, hogy volt-e hasonló tapasztalatotok!
A Dark Front elindulása óta véletlenszerű időközökben komoly lag-hullámokat tapasztalok. Ilyenkor általában az egész csapatból is érkeznek a megerősítések, hogy ők is, szóval:
1) nem feltétlen az én Szeged környéki Invitel netem (ADSL

) szórakozik
2) mielőtt elfelejtem: nem használok modokat
Ennek csúcsa a csatolt replay: troll O-Ho tier 7-9-ben, Malinovkán, tegnap 19:17-kor. Sikerült 3201 sebzésig, 2450 blokkolásig meg 1212 hozzájárulásig eljutni, mire 3:15-nél kinyírtuk az utolsó ellenséges tankot is. Azonban a "csata vége" ablak csak nem ugrott fel, folytatta a visszaszámlálást. Jóval a 0:00 elérése után döntöttem úgy, hogy dezertálok, hátha maga a WoT omlott össze. Nem, szépen landoltam a garázsban, láttam hogy az O-Ho még csatában van. Szervert váltottam: semmi változás. Mentem pár kört más tankokkal, és egyik csata után láttam, hogy az O-Ho immáron elérhető, de rajta van még a x2 szorzó, mintha az a szép csata meg se történt volna. (A csatolt kép aznap 19:44-kor ezt mutatja.) Igazából még a csata értesítések között se jelent meg semmi a jobb alsó sarokban. Első felindulásomban ticketet akartam írni supportnak (O-Ho grindelés Type 4-ig nem valami leányálom, jó lett volna az XP), de aztán másik 2800 sebzéses 4 killes csatával lett elhasználva a x2 szorzó, úgyhogy még átgondolom. Ja, és a replay visszajátszható, teszteltem
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...