- Köszönetek: 52
Jelenleg 508 vendég és 22 tag online
Cortez31 beküldte:
kezo beküldte: [...]....
Ciprus?
...
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
kezo beküldte: te meg szopd le a wg-t ,remélem fizetsz a ciprusi tolvajoknak bőven....
dobilaci beküldte:
kezo beküldte: te meg szopd le a wg-t ,remélem fizetsz a ciprusi tolvajoknak bőven....
"A stílus maga az ember."
matyiabagoly beküldte:
Cortez31 beküldte:
Ciprus?
...
Ne a magyar nyelvű wikipédia cikket nézd, az már rég nem aktuális. A cég maga Nicosiában van bejelentve és Cipruson adózik, de a tulajdonosok és a wot fejlesztői valóban fehéroroszok.
szeszpioca beküldte:
matyiabagoly beküldte:
Cortez31 beküldte:
Ciprus?
...
Ne a magyar nyelvű wikipédia cikket nézd, az már rég nem aktuális. A cég maga Nicosiában van bejelentve és Cipruson adózik, de a tulajdonosok és a wot fejlesztői valóban fehéroroszok.
nem magyar wikipedia, a fenyegető levelüket volt szerencsém olvasni. ha a holdon regisztrálod,akkor holdi, szar tolvaj férgek,akik alapból erre készültek... ennyi szóval a faszinak (már ha az) igaza van
Nem írtad hogy nem téged úgyhogy ebből. De végül mindegy is.szeszpioca beküldte: .....
nem értem miből vontad le azt a következtetést,hogy engem fenyegettek,azt hittem magyarul írtam....
Gest beküldte:
Mitől van ez a -78k fogyócikk költség? Van egy 3k eü csomag, 3k javítókészlet, meg egy automata tűzoltó amiből van kb 200 raktáron. Még ha mindhárom prém fogyócikk az is csak 60k lenne.
Szerk.: Lekopott a festék, tárgytalan.
A végét nem olvastad!norbi215 beküldte:
Gest beküldte: ...
Szerk.: Lekopott a festék, tárgytalan.
Nincs véletlenül alcafestes a tankon? Lehet. Hogy be van kapcsolva a 75es alcafestes meghosszabbítása funkció...