Az elmúlt 1-2 oldalra reagálva...
T-28 F-30 tipikusan az a tank, amit nem azért veszel meg, mert all round jó.
Én írtam is direkt, hogy csak jó játékosoknak ajánlott. Se páncél, se sebesség, és a soft statok is borzalmasak.
Viszont van egy nagy pen, és egy óriási alfa.
T4-ben valahogy működik ez a tank. 1v1 helyzetekben nem nagyon akad ellenfele szerintem. Sok a tapasztalatlan játékos, jó helyezkedéssel könnyű őket megszivatni. Arról nem is beszélve, hogy 2 lövéssel garázsmenet lesz a T4-es tankok többségének.
T5-ben is működik igazából ugyanúgy, mint t4-ben.
T6-ban kezdődnek a bajok, ott inkább ilyen gold ammos élősködő tank, kevés carry potenciállal megfűszerezve.
Összességében szerintem egy jó tank, viszont kell hozzá skill, és türelem. A hurkatöltő löveg ellenére nem egy megyek lövök tank szerintem.
Egyébként durva stat padder cucc, 900 körüli átlagra már hozzád vágja a 3k+ wn8-at. Ez egy minimális odafigyeléssel szerintem hozható is.
Én ezt a tankot ugye szülinapra kaptam gift shopon keresztül. Igazából nem tudom, hogy megvenném e, ha még nem lenne meg.
Jó tank, viszont van tőle jobb, farm tanknak nem igazán nevezném, mivel vannak magasabb tieres prém tankjaim. Talán úgy fogalmaznék, hogy a magam fajta fóka ütlegelésre hajlamos embereknek jó választás lehet.
Aki ebben kredithozamot lát, esetleg egy telejsen noob firenly tankot, vagy nem szereti a low tiert annak szóba sem jöhet.
FCM 50t
Ma kaptam ugye, viszont régi accon is megvolt 300 körüli csata számmal.
Egyik legjobb prém tank szerintem máig.
- 212 átütés tier limit mellett. Más tier limites tankok standard 175mm átütését pont a tier limittel indokolták.
- Én nem érzem pontatlannak. Szerintem ez amolyan közhely, hogy pontatlan (néhány francia light után khm 13 90)
- Összességében jó ágyú + tier limit. Egy azt eredményezi, hogy nem igen kell gold ammot használni. Ez meg ugye sok-sok kreditet jelent.
- Hatalmas a rammolási potenciál. T9-ig bezárólag 1-2 japán vadhajtást leszámítva bármire bele lehet rammolni. Ingyen sebzés -> + kredit
- Mondtam már, hogy tier limites?
Toldi:
Rakat fos. Jelenleg szerintem az egyik legszarabb t3-as tank. Értelmetlen a vele való játék, mivel más t3-as prém tankok, és nem prém tankok nem említhetőek vele egy lapon sem.
Dísz, garázshely. Mindenki döntse el maga.