Karika mester, de nyugtass meg emellett(vagy Silean kedvvért) ez mellett minket, hogy a már meglévőeket folyamatosan előnytelenné, ellenszenvessé teszik a használójuk számára. Lásd type59 pl
vagy anno Super P, először armor nerf, mert úgy korhű (wtf? ilyen indok a wg-nél?) majd később visszacsempészik a játékba , és rá 1 évre újra nehezére esik a rétegelt armor-t átütnie több nála magasabb tierű tanknak is több helyzetben is.
-kredit hozam
-az adott járműre jellemző főbb előnyök/tulajdonságok folyamatos nerfelése (e25 álca, mozgás)
-td-k esetén álcabónusz lassan rájuk is hat majd, ha nem is közvetlenül, hanem maga a spotrendszer átalakításával, ami ezáltal rájuk is negatív hatással bír..
Az a helyzet, hogy patchenként elfogadunk egy szabályzatot, hoyg egyetértünk bla bla..
különben nem játszhatnánk.
De azt lenne jó tudni, hogy rendelkezhetnek-e olyan szabályzattal ami a valódi pénzes terméket , így megnerfelheti, a vásárlója kárára utólag, kompenzáció nélkül, ha az nagy mértékben eltér az eredetitől.
Tudom minden kimagyarázható, h ennyire, meg nem is annyira lett ilyen vagy olyan. Esetleg amit az illető mond az nincs is és nem is úgy történt. Vagy az okairól, de gyakorlatilag arról döntenek a premium járművek esetén amikor nerfelnek egyet, mint ha a valóságban az autómat visszahívnák szervizbe, és valamit átbütykölnek rajta, mert aktuálisan jól sikerült széria, és a következő eladandó szemét , új típus stb, nem érdekli a vevőket, mert az előző generációs autójuk bevált, jobb, tetszetősebb, gazdaságosabb, erősebb, ugyanannyiért, vagy kevesebbért. Így nincs annyi bevétel.
Vagy ha magát a játék mechanikáját állítgatják(spot pl), és eközben az adott prem jármű vmelyik tulajdonsága csorbát szenved, akarva, akaratlanul.. mért nem kompenzálják? Ha ez a cél, mért nem írják ki patchnote-ban, h a tesztek szerint ez várható a listán szereplő járműveknél. Mert az h egy noob nem veszi észre ok...de más igen. De ebben az esetben is nerfről van szó.
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy csak saját döntés alapján alkothatnak olyan szabályzatot, ami fogyasztóvédelmi szempontból, kikerülhet nagyobb, globális szabályokat....
Én a régi SP-met sajnálom, meg az e25öm álcáját. (4 skill, full álca skill, BIA, festés, háló, látótáv+ skill, bokor mögött tüzelve 150-200 méterről spotol a t8 heavy..) Pedig sok tank látótávját még csökkentették is. Esetleg nem tükrözi a valóságot a nyers leírt adatok a tank adatainál.
Ha tudnál valamit ebben a témában nekem/nekünk mondani, szívesen vennénk. Köszönöm