Én tegnap vettem CDC-t a te kezedben egy állat lesz,én nyugisan játszom de így is jó,kibaszottul gyorsul,mászik vedd meg neked ajánlom,nem is keres rosszul. Én sokat gondolkodtam,Panther 8.8 vagy CDC itt is próbáltam meg mindenhol valami infót össze szedni,de kevés volt. Az én szintemre a panter lett volna jobb,de német közép ágat abszolút nem húzom,s egyenlőre nem is tervezem,mig az AMX 13.90 megtartós lesz lehet és onnan két ág van ,így kell a legénység majd,ezért lett CDC...de nem bántam meg. De a legg tutibb most van teszt szerver próbáld ki,vélemények után ne vedd magad,mindenkinek másképpen fekszik ugyan az a tank,van akinek be jön,van akinek nem ,a te stat-oddal biztos jól fogod kezelni,nincs páncélja,más gondja nincs,jó átütés,250-et dob picivel 6 sec felett( BIA nélkül csak ventit kaptak a fiúk,töltés gyorsító ,vertikális stabilizátor),a legg jobb mobilitása van.
Én is csak jókat tudok róla írni, már most nagyon szeretem, hatalmas élvezeti faktora van, 90%-os teljesen szűz legénységgel már tank ászt futottam vele, és azóta már a 3. is megvan kb 70 csata alatt, a pénzt hozza, és ha most ennyire tetszik, nagyon kíváncsi leszek, mi lesz min 3. skilles legénységgel. Az a sebesség és az ágyúsüllyedés, áhhhhhhhh, nagyon fekszik. Még semmit nem vettem a wg-től előtte, de miután kipróbáltam haverét, azóta nekem is a garázsban van, és nem bántam meg. Ha gondolod less rá a rapleyekre,szerintem rengeteg potenciál van a tankban.
1. wotreplays.com/...5#team
2. wotreplays.com/...4#team
https://tanks.gg/tank/chi-se