FC-ktől kérdés, hogy Rudy-t vinnék-e SH-ra, CW-re (event)? Gondolom T6-os event csaták fő vasa a Cromwell / Cromwell Berlin páros.
Tehát ilyen szempontból a Cromwell Berlin +1. Pontatlan -1.
Pénzt/profitot hogy hozzák?
Meg van mind kettő, Nekem a B túl gyors

nem igazán az én világom de nagyjából ugyan azt adja mint a sima viszont 50 fokos a torony forgása ami brutál közel harcban,
Az igazi nekem való tank a Rudy pontosabb az ágyúja terepen gyorsabb és kiosztott 3000 dmg-nél 65000-et hozott de a nagy átlag is olyan 30000.
Amúgy pénz farmolásra az IS2 a legjobb vétel 1200 dmg felett már nettó 25000-30000 hoz ami ugye 3 lövés. Ez kicsit azért másabb mint a sima az ágyúja olyan oroszos valamikor 300m-es kapás lövés be visz valamikor a 30m álló ellenfél mellett elszáll, ha pontosabb nagyon jó tank lenne. A tornya gyorsabban forog szerintem, olyan lassú medes stilus fekszik neki leginkább szerintem. A 3 tank együtt 7500 arannyal 21K tehát ha csak a tankot nézed akkor kb 4000HUF/db ami azért nem rossz ár és arany pedig mindenre jólehet, mondjuk prém fiókra is vagy veszel belőle még prém tankot !

A három tank együtt közel 2 millát hozott tisztán 1,5 nap alatt, úgy hogy közben még vásárolgattam is fejlesztegettem is, szóval ezekkel fennt tudod tartani a többit.
Még adalék a Wot-life egyenlőre nem tudja kezelni csatolok két képet a tetrachon kivül 5-ös a legkisebb tankom azzal tegnap 2 kört mentem még is nézzétek meg az átlag tiert

ezért szerintem a WN8 sem pontos.
és tankjaim között sem szerepel nézd meg a 6-7-es tankjaimat !
https://tanks.gg/tank/chi-se