Rudyról és Cromwell Berlinről valaki őszinte rövid elemzést? Megéri vs nem éri meg?
(Köszi, de nem 1-1 jó csatáról készült print screen érdekel és nem a promóciós duma, főleg nem úgy, hogy ha megnézem az overall statod és kutyafüle a tankkal, egy jó csatát a legrosszabb tankkal is lehet menni, szóval tényleg valami értelmes - objektív - rövid elemzést várnék. Köszi, hogy ezt figyelembe vetted!)
Megyek a héten egy 20-30 meccset, utána is jó? Addig lesz mögötte stat T6-T8-ból, meg ilyenek. Nincs sixth sense meg ilyesmi, szóval pőre legénységgel fogom tolni, amit adtak hozzá.
A Rudyt még nem vettem meg, de meg fogom, viszont van több mint 1000 meccsm a T-34-85-el az alábbi stattal:
T-34-85 6 1099,81 868 1061 62,68% 2915,88
Tehát átlagban super unicum vagyok vele és a Rudy gyakorlatilag ugyan ez a tank, tehát amennyiben megfelel egy előzetes ismertető a T-34-85-ről, akkor szívesen leírom a gondolataimat.
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja#120094Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Fölösleges emögé ekkora nagy segget keríteni. A Cromwell B egy kicsit jobb Cromwell, ha bejött vedd azt. Ha Rudy nem feltétlen jobb (motorja gyengébb, de talaj ellenállása jobb, ágyúja picit rövidebb célzás idejű) mint a T34-85, tehát nála már egyes mutatókat elhúztak lefele is. Ha a T34-85 inkább bejött mint a Cromwell, akkor vedd a Rudyt, a 85M-nél szerintem egyértelműen jobb. A legénysége kompatibilis a 10-es medekével, egyedi, nekem nagyon bejön, inkább mint a cromwell. Az FC-k jellemzően A t37-et, Cromwellt kérik.
Szevasztok ! Olyan kérdésem lenne hogy valaki tudna-e nyilatkozni arról hogy mennyire megbízhatóak ezek a Jagdtiger 8.8-as hirdetések: www.ebay.com/sc...acat=0
Mivel szeretnék venni egyet és csalogató a mellette lévő arany és prémnap.........
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja#120104Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Hát csak a 9-esnek van visszatartó ereje is, sokkal nagyobb az alfája. A 8-asra bárki bármikor rá rushol, a 88-as guntól akár egy találatot is be lehet kapni, ha cserébe az oldalába tudunk kerülni.
9-es elé azért nem nagyon megy ki lightal senki.
Pont tegnap szakaszoztam stefanitsr-el, és doom13-al. Winterbergen a városban !! szivattam szét egy jagd88-al type 64-el. Egy mögötte campelő is3 védte be végül. Nyílt pályákon ez még könnyebb.
Az a baj vele szerintem, hogy:
A lightok, és a medek rád vadásznak, mert nagy free sebzés vagy oldalról, hátulról. Esélyed nincs leforogni őket. Sokszor egy bekapott sebzést is bevállalnak, mert nem nagy ugye az alfád. Arty is rád vadászik, mert lomha vagy, és nagy. Gyors csatákhoz nem igazán tudsz alkalmazkodni vele. Se mobilitás, se camo, így csatát lehozni nem nagyon tudsz, ha több tank ellen maradsz.
Igazából ez a tank egy tomato fogó tank. Gyengébb játékosok legyalulására alkalmas úgy igazából.
Nem akarlak lebeszélni róla, de a 9-essel szerintem értelmetlen összehasonlítani.
Hát csak a 9-esnek van visszatartó ereje is, sokkal nagyobb az alfája. A 8-asra bárki bármikor rá rushol, a 88-as guntól akár egy találatot is be lehet kapni, ha cserébe az oldalába tudunk kerülni.
9-es elé azért nem nagyon megy ki lightal senki.
Pont tegnap szakaszoztam stefanitsr-el, és doom13-al. Winterbergen a városban !! szivattam szét egy jagd88-al type 64-el. Egy mögötte campelő is3 védte be végül. Nyílt pályákon ez még könnyebb.
Nem akarlak lebeszélni róla, de a 9-essel szerintem értelmetlen összehasonlítani.
Persze persze más az ágyú ez tény és igaz viszont irdatlan gyorsan köpködi a magokat a 8.8 és lenne is bele elég jó legénység is csak azért gondoltam rá ill. mindenki azt mondta nekem eddig hogy nagyon jól hoz a konyhára.
Némiképp lassabban is forog, mint a IX-es, 26 fok/sec vs 22 fok/sec.
Az ágyú igazából jó. Ha van olyan pálya, ahol le tudsz menni hulldown-ba és a spanok megoldják hogy ne kapjanak oldalba és nincs raty, izé arty, akkor ott keményet lehet alkotni vele. Talán feltűnt, hogy sok a ha.
Namármost tegnap hidden village-en szembejött 3 szuper pershing, amikért én kifejezetten, tapsikolva rajongok, ezzel hull downból nem volt gond állni a lövedékeiket, kicsit megdöntve oldalra, ugyanakkor nem probléma a tornyuk tetejét folyamatosan lőni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx
Lolbakker, tesztszerón próbálgatom a superpershinget, háttő, ez egy lassított felvétel. Irányba állítom, tempomat, és átjövök ide posztot írni. Mire végzek a poszttal, talán pozícióba ér.
Lolbakker, tesztszerón próbálgatom a superpershinget, háttő, ez egy lassított felvétel. Irányba állítom, tempomat, és átjövök ide posztot írni. Mire végzek a poszttal, talán pozícióba ér.
cigi és kávé kötelező kombó mellé,a Jg 8.8 mellé is
Last edit: 10 éve 4 hónapja by DrGoodBad.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1
https://tanks.gg/tank/chi-se