A cső süllyedése egyáltalán nem vészes, simán oroszos.
Az átütése, ha elég volt a T44-é akkor ez is az lesz
2.6-os aim time nem érződik annyinak
Brutál páncél (de durván)
A mai 19 csatából 11-et nyertem, 2726-os wn8-al 1700-1800-as átlag sebzéssel.
És nem, nem vagyok unicum játékos mint ahogy alább látszik is
Ja ami még kimaradt, hogy nincs skill a legénységen, tehát még egy hatodik érzékem sincs!!!
Last edit: 10 éve 4 hónapja by M_E_T_A_T_R_O_N.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Jackal_hun, stefanitsr
Megnéztem a statom Cromwell B-vel, és 3100 wn8-am van vele, pedig rosszabbnak éreztem Főleg a mai nap után, 2300 wn8 pfff de azért most este javítottam rajta, pedig cw-n is voltam
Szerintem a német T-25-öt meg lehet venni simán. Kicsit lomhán mozdul, de a sebessége jó, ha már belendült. Ágyúja egészen jó, standard német med legénységet remekül képzi. E50M legényei is abban szoktak gyakorolni nálam...
Nem tudom miért, én azt hittem, hogy ez kb. zöld eredmény lesz. Egyáltalán nem érzem, hogy hatékonyan tudnék vele játszani, hála a "szűz" legénységnek. Első csatába olyat bakiztam.. megszoktam, hogy mindenen van 6. érzék. Mező közepén megálltam lőni. Mondom wtf nem spotolt senki. Aztán fókuszban kiszedtek.
ÓÓÓÓ b*meg mondom persze ezen nincs 6. érzék.
Aztán jött pár városi 1-15 vereség is, ott sem igazán tudtam érvényesülni.
De utána egész jól ment vele a játék. Mentem pár 2k-s kört is. Olyan 950-1k-ra szerintem fel tudom majd húzni az átlag sebzést vele.
7k wn8??? Jesszus
Grat hozzá. Játékélményre milyen egyébként az 59-16?
Type-t megpróbálom én is felhúzni egy 3-3,5k-ra. Egyébként type-ot nem veszed meg? Úgy rémlik, mintha régebben mondtad volna, hogy érdekel az a tank. Csak azért mondom, mert most akciós.
Az 57-es nem csak a külföldi verseny idején lehetett megvenni? Hogy később lesz-e, jó kérdés.
Érdemes prém tankot venni teir5-ben? Sikerült összeszedni 1000 aranyat (nem tudok a játékra áldozni), és nem tudom, hogy rááldozzak-e, és ha igen, akkor mibe. Sok ágat viszek, így ilyen tekintetben mindegy, hogy milyen típusú a jármű. Mit tanácsoltok?
Churchill III - sokan nem szeretik, de e gy állat..
És valószínűleg ki fogják venni hamarosan.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HondaCB1300SA
Megnéztem a statom Cromwell B-vel, és 3100 wn8-am van vele, pedig rosszabbnak éreztem Főleg a mai nap után, 2300 wn8 pfff de azért most este javítottam rajta, pedig cw-n is voltam
össze vissza kezeli a Cromwell B és a Rudi miatt a WN8-at.
Az én két stat-om ez volt szerintük, - pedig dehogy! :
https://tanks.gg/tank/chi-se