Hm, ez BP nem is néz ki így rosszul, csak Odin írása a chi nu kainál kicsit zavar (ment pár kört és el is adta)
A matilda bp-t szokni kell, főleg kell rá egy maxos legénység és kb 30 csata, amire ráérez az ember onnantól kezdve nagyon fun. csak az eleje szenvedős
SU-t nem tudom mennyi, pedig néztem az oroszokat is, hogy mi mennyi
875 arany most a BP, oh atyám, jó drágán adják (normál árra gondolok). Legénység tekintetében 2 medem van most, ebből a cromwell legénysége a fejlettebb, 2. skillt húznám rajta, ha mennék vele manapság, de 5 tagú, így kicsit problémás. Másik a firefly, legénység így ok, cska 1. skillnél tartanak.
Szóval, szerintetek T8-as prém heavyvel a küldik megcsinálhatóak? Vagy jobban járok, ha elszenvedem magam addig és kihúzok valamit?
Attol fugg melyik. Stug szerintem igen. WZvel megtudnam csinalni , csak kene valami hude jo kor utolsonak.
En a heavy kuldik nagy reszet (kv1),t150,t29el csinaltam, illetve FCM-el. utolsohoz hasznaltam e75ot meg kesobb e100at.
Az utolso a necces, ahhoz azert is6 vagy wz kene. T34 is talan, de abba annyira nme bizok. Hiaba mennel el vele dombharcolni lehet lassu toltes miatt radugranak siman es akkor annyi. WZ-t en szeretem es latok benne potencialt, csak ne legyen egi patkany, es kell egy jo hulldown pozicio, meg ne felj spamelni a goldot 8+os heavykre, meg t54re meg olyanra amit celzas nelkul nem losz be aPval.
Nekem a stughoz M103-al lett meg a HT-15, hát, nem volt egyszerű, főleg azért mert sokkal kevésbé megbízható a páncélja mint az IS6-nak vagy a WZ-nek. A WZ-vel is meglehet, sikerült vele 5200-at pattintanom egy alkalommal, de ezek a küldetések mindenképp nehezek.
https://tanks.gg/tank/chi-se