Alapvetően nekem sem volt kedvencem a sima Cromwell, a Comet jobban bejött, valószínűleg azért mert már volt valami páncélja és -13 fok a csőlehajlása.
Hatos erődre egyébként előreszeretettel viszik, a sebesség + DPM kombó miatt, ott nem nagyon vacakolnak a célzással és a lövedék sebességgel. Lerohanják az ellent falkában és szétabálják.
igazából ez az amit soha nem értettem... T37-nek jobb az álcája, messzebbre lát, kicsivel jobb a DPM is... szerintem egy jól mozgó T37 horda minimum 2 lövést le tud adni, mire egyáltalán meglátják és jó fókusz esetében ez már akkora előny, amit a cromwelles banda nem tud kihasználni... sztem... (70hp / tank a különbség életerőben, ami már 1 lövésnél el tud tűnni)
hat lehet en tudom rosszul de a cromwell dpmje jobb.
Lehet szar pelda de amikor volt a kampany a volt klanommal t37+cromwell hordaval csinaltunk rusholos taktikat, ugy h. tobb cromwell volt.
L-FEW es BIAnak tobb alklanja lett foldbe dongolve. L-FEW csak t37et hozott es ugyanugy rusholt, viszont a minimalis hpelony nalunk volt. Egy ilyen masszaba kijott a cromwell elonye 2 szempontbol:
tobb hp, es minimalisan jobb ramolasi kepesseg.
Ott 50-100 meterrol lodoztuk egymast.
Lehet az a 70HP pont 1 loves elonyt jelent, es ha mar tobb ilyen 70HPs marad akkor tobb tuzero is marad egyik oldalon, vagy epp ha valaki beshieldeli akkor annak a 70HPnak a kilovese idot vesz el az ellenfeltol, az ilyen t6 os lerohanasnal meg olyan gyors minden hogy masodpercek dontenek.
Azt csak halkan teszem hozza h.epphogy le maradt 10 tag(1nek lett tank) a tankrol es a famepontok 80%at t6ba szereztuk meg, egy olyan klannal ahol 1000wn8 volt az atlag, es amig a t6os resz volt mindeki aki aktivan csinalta 1000-5000 kozott volt helyezesbe.
Szoval en nem irnam le a cromwellt a t37el szemben annyira. Randomba meg megint teljesen mas mert ott ugye +1 el van tolva az MM.
Nekem is t37em van(azaz mostmar cromwell B is).
https://tanks.gg/tank/chi-se