vicces.. odaadták a Rudyhoz a film eredeti szereplőit (második évados felállás, tehát Kos -- itt még őrmester -- a parancsnok és van Cseresnyák bajtárs is. Viszont ha ezeket jól kiképzem, akkor utána beülhetnek egy fasza T62a-ba.. ez aztán a karrier a lengyel hadseregben... mondjuk a pofájukat nem csinálták meg a filmből, gondolom nem akartak liszenszt fizetni. Várom a MOD-ot, ami lecseréli az arcukat...
vicces.. odaadták a Rudyhoz a film eredeti szereplőit (második évados felállás, tehát Kos -- itt még őrmester -- a parancsnok és van Cseresnyák bajtárs is. Viszont ha ezeket jól kiképzem, akkor utána beülhetnek egy fasza T62a-ba.. ez aztán a karrier a lengyel hadseregben... mondjuk a pofájukat nem csinálták meg a filmből, gondolom nem akartak liszenszt fizetni. Várom a MOD-ot, ami lecseréli az arcukat...
A második évadban nem T34 szerepelt? Akkor még 4 fős volt csak a legénység. Csak a harmadik évadban (miután kilőtték az eredeti tankot) lett 5 fős (külön töltő és lövész), ami már T34-85?
gyakorlatilag t-34-85-tel forgattak vegig, sőt egy háború utáni variánssal
amúgy nem cseréltek elvileg tankot... megjavították a földeken kint.. motort cseréltek, meg levágták a cső végét, amitől vicces lett.... utána volt az a rész, hogy lőgyakorlatot tartottak engedély nélkül.
végig 4en voltak állandó személyzet, csak időnként ment velük az az 5. tag, akkor is géppuskázott.... de aztán a sorozat vége felé megint nem ment velük. szóval ezek 4en tolták
Sziasztok.
Az IS2-ről mit lehet tudni?
Amúgy úgy is fel lehet fogni az aranyat ber lehet forgatni egy ujabb prémium járműbe, De ne Panze/M10-be.
M10-zel el lehet szórakozni, nekem bejön ha néha napján kiviszem a garázsból.
Bár csak legénység húzásra szoktam használni.
Hasonló mint a sima IS.
Lóerőben kevesebb.Sima MM.
DE kap a legénység kap egy BIA-t.
Ez kb 1350 aranyat ér ha jól számolom.
IS-2 csomagnál szerintem inkább IS-6.
Cromwell Berlin nagyon OP... de hát mitől ne lenne... tudja mindazt amit az alap, csak meg jobban forog. En nem vagyok egy ügyesmókus, de 2400 dmg-re ideadta a nagy kalibert meg a tank ászt...
Sziasztok.
Az IS2-ről mit lehet tudni?
Amúgy úgy is fel lehet fogni az aranyat ber lehet forgatni egy ujabb prémium járműbe, De ne Panze/M10-be.
M10-zel el lehet szórakozni, nekem bejön ha néha napján kiviszem a garázsból.
Bár csak legénység húzásra szoktam használni.
Hasonló mint a sima IS.
Lóerőben kevesebb.Sima MM.
DE kap a legénység kap egy BIA-t.
Ez kb 1350 aranyat ér ha jól számolom.
IS-2 csomagnál szerintem inkább IS-6.
A Cromwell Berlin jelenleg jobb mint a sima cromwell, és a tény sem elhanyagolható, hogy alapból egy 100%-os, 0. skillnek számító (tehát a következő skillhez szükséges XP ugyanannyi mintha első skill lenne) BiA-val érkezik, tehát az összes alap statja alaphangon +1,05x-ös a saját legénységével, és május 19.-ig a napi dupla után 5x xp minden olyan nyert meccs, amiben bent vagy az első 10-ben.
Gondolom a 9.7-ben bejövő bug, miszerint mégsem 0. skillnek, hanem elsőnek számít az ezeket az új tankokat is sújtja.
https://tanks.gg/tank/chi-se